Ü
üvercinka1981
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sedef_80
-
tabiki geçmedi canım,sadece bu akşam onları beraber görmedim diye ortada bişey yok değil ,bunca zaman olduğunu düşündüm bir olayla mı vazgeçeceğim,peşini bırakmak yok,amacım ispatlamak değil ,amacım bu şüpheden kurtulmak..
arkadaşlar önce derin bir ohhhhh çekiyorum ve başlıyorum anlatmaya,
evet dediğim gibi tedirgin bir bekletişin ardından ben yürüyerek gelecek ve arka arkaya apt a girecek eşim ve arkadaşımı beklerken servis geldi evin önünde durdu ve arkadaş indi tek başına ,tabi hemen ayrılmadık ordan biraz daha bekledik o esnada eşimi aradım açtı tel i.konuştuk kaçta gelirsin diye aradım dedim,erken gelirim canım çok geç kalmam dedi 10-10.30 gibi dedi .arkadan erkek sesleri geliyordu ,ve tabak çanak ve hafiften bi müzik sesi..nasıl rahatladım anlatamam .
takıldığım bi nokta var ,bazı arkadaşlar demişler ki tamam işte düşündüğün gibi değilmiş birlikte değillermiş neden kurcalıyorsun ki diye ,nasıl kurcalamıyım birlikte olmadıklarını bu akşamlık kanıtladım peki yarın ,öbürgün , diğer günler bu akşam değillerdi diye hiç olmayacakları yada olmadıkları anlamına gelmez ki,bu akşam onlar şanslıydı ,eşimin gerçekten işi vardı peki yarın??
takıldığım bi nokta var ,bazı arkadaşlar demişler ki tamam işte düşündüğün gibi değilmiş birlikte değillermiş neden kurcalıyorsun ki diye ,nasıl kurcalamıyım birlikte olmadıklarını bu akşamlık kanıtladım peki yarın ,öbürgün , diğer günler bu akşam değillerdi diye hiç olmayacakları yada olmadıkları anlamına gelmez ki,bu akşam onlar şanslıydı ,eşimin gerçekten işi vardı peki yarın??
Güzel arkadaşım daha kaç akşam takip edeceksin peki, yarın takip edeceksin gene şanslı günlerinde diyeceksin, ertesi gün daha ertesi gün hep aynı duygular içinde olacaksın. Bugün şanslı günündeydiler lafını söyleyip duracaksın kendine. Benim naçizane fikrim lütfen biraz relaks olurmusun. Eşine zerre kadar güvenin yok peki afedersin bu adamla hala nasıl bir evlilik sürebiliyorsun.
bencede takibe devam et.hiçbir kadın boş yere şüphelenmez
zaten bende hergün takip etme niyetinde değilim daha öncede söylediğim gibi amacım basmak ,yakalamak değil bu şüpheden kurtulmak demiştim ,eşine zerre kadar güvenin yok demişsin ayrıca eşime güvenim var bu konuda yok ,bunu da söylemiştim.bu konuda olmama sebebide yakaladığım yalanlar yani somut bişey yok elimde ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?