eşimin arkadaşımla ilişkisi var

• Konu Sahibi Konu Sahibi sedef_80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar çıkıyorum ve dualarınızı bekliyorum .içim içime sığmıyor ,ne ile karşılaşacağım allahım yardım et ne olur ..

amanın. gidiyor musunuz. Allah yardımcınız olsun. inşallah düşündüğünüz şeyler olmaz....

cok zor bı durum umarım yanılmıssındr

üffffffff canım arkadaşın ve kocan ilşkileri olmasa bile arkadaşlığını bitir kocanla kesinlikle bir araya getirme ve kocanı elinde tutmaya çalış

bu akşam sana süper fırsat çıkmış iyi değerlendirde at kafanda bu endişeleri şüpheleri sedefcim
inşallah dediğin gibi bir durum yoktur yuvan dimdik ayakta kalır

inşaallah umduğu gibi bişi çıkmaz bişi yoktur:Saruboceq:allah yardımcın olsun:Saruboceq:

allah yardimcin olsun bol bol dua et hakkinda hayirlisi nasilsa öyle olsun
biraz kafanda büyütmüs olabilirsin bu durumu ama yinede icindeki süpheleri atman lazim
bisüre daha takip et tam emin olmadan bisey yapma
dualarimiz seninle :Saruboceq:

hergün şüpheyle kendini yemektense emin olki bu yaptığın çok doğru,nereye kadar gider bu şüphelerle endişelerle sana da yazık,neyse çıksın ortaya değilmi kızlar sanırım bende bunu yapardım yerinde olsaydım

canım yaa şüphelenmek kadar lanet bi olay yok bence
inş... bu gün bütün şüphelerinden kurtulursun ve inş... yanılmışsındır böyle bir durum yoktur :Saruboceq:

bu akşam dürüst olmuş olabilir arkadaşlar adam.sadece bir güne sığdırmamalı bu takibi bence.he bir de ya evlilikte ajan vardı hani eşlerden biri aldatıyor mu aldatmıyormu diye ortaja döküyordu 1 haftada herşeyi adam tuvalete bile ne zaman gittiyse o kadar iyi yapıyordu işini tv de çıkmıştı o ajan.aslında bence öyle birini tut gerçekten bak,ve sana 1 haftada döker herşeyi.

insaallah böyle bir durum yoktur,diyecegim ama kimseye güven olmuyor.günümüzde neler neler oluyor.birak arkadasini,akrabadan bile böyle seyler cikar.Allah yardimcin olsun.yuva kurmak zorda yikmasi cok kolay.böyle birsey varsa eger Allah kahretsin böyle insanlari.nasil gözgöre göre insanin yuvasiyla oynarlar.insaallah birsey yoktur.........

puufff inanmıyorum yaa.. ins bisey cıkmaz yaa .. merakla bekliyoruuzz ...

cok güzel yardımcı olmusun arkadasım. cogu k,işi asmıs kesti on yargılı yaklastıkötükedihüso. aynen sana katılıyoruma.s.

konuyu bastan sona okudum. hicbirseye takilmadimda tek su garibime gitti. bazi arkadaslar kocani birakma o kadina yedirme demisler.
allah askina bu kadinin hic mi onuru yok.sizi aldatan bir erkeigi omur boyu koynunuzda kocam diye sevebilirmisiniz???

offf canım inşalah düşündüğümüz şüphelendiğimiz gibi birşey yoktur...o kadar üzgünümki bu tür şüpheler yaşadığın için kendim olsam bu kadar üzülürdüm..hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

cnm ya allah yardımcın olsun bakalım ne olacak ben de merakla bekliyorum.hayırlısı olsun cnm senin için.habersiz bırakma

zor okudum baştan sona.zor bi durum gercekten.inş şüpheleriniz doğru çıkmaz arkadaşım ne diyeyımm.
hakkınızda hayırlısı olsun

:Saruboceq:Umarım arkadasın dusundugu gibi olmaz ...Allah'ım ne olur öle olmasın,dusunsenize eger dusundugu gibiyse onları birlikte görse cok yıkılacak...:Saruboceq::Saruboceq:

YOK DAHA NELER

offfffffffffffffffffff ALLAHIMM. inş. hiç bişey çıkmazz:Saruboceq:

niye böyle düşünüyorsunuz ki her zaman da takip edecek değil ki her anında,kadın bebeği nereye bırakacak,hem ben yapılan yorumlara göre dedim herkes o kadar kolay diyor ki takip et diye o kadar kolay mı takip etmek ben de yazılan yorumlara göre dedim bunu önceki açıklamalarımı okursan anlarsın aslında ne demek istediğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…