- Konu Sahibi sedef_80
-
ay iyice inandırdım kendimi kadının evine girecekler diye.offff belki dışarda yemek filan yiyecekler ..yada başka yere .ooff deliricem yaaa..yalnış bişey yapmak istemiyorum..tamam sedef işte bu süper
bence bankanın oraya gidin dicem ama çıkış saatlerine az kalmış yetişemezsiniz
sen kadının evine gittiklerinden şüpheleniyorsan kadının evinin civarlarında arabanın içinde karanlıkta bekleyin
kadın girsin bakalım
baktın eşinde sonradan geldi içeri giriyor
ensesine yapışıp hayatım evin yolunu şaşırdın herhalde diye basıverirsin
yadaaa tam eşin kadının kapısının zilini çalarken meselaaa :jeyyar:
ay iyice inandırdım kendimi kadının evine girecekler diye.offff belki dışarda yemek filan yiyecekler ..yada başka yere .ooff deliricem yaaa..yalnış bişey yapmak istemiyorum..
canim nereye giderlerse gitsinler evleriniz yakin oldugu icin birlikte donuceklerdir. hatta esin onu evine birakicaktir. gittikleri yerden yakalayamazsan bile donuslerinden yakalarsin. bu gece cok onemli. dogru karar ver...
yalnışmı yapıyorum acaba ne olur biri içimi ferahlatsın ..arkadaş şimdi beni almaya gelecek .önce biraz onda oturucaz ,gelişlerine yakın çıkıcaz..
boslukları baya guzel dolduruyorsunuz
kadın kendisi emin degil, ortada somut bisey yok
ama masallah herkes ne kadar negatif konusmus
arkadas yarin gelecek ve yanlis anlamisim oyle bisey yokmus diyecek bence
kızlar çıkıyorum ve dualarınızı bekliyorum .içim içime sığmıyor ,ne ile karşılaşacağım allahım yardım et ne olur ..
kızlar çıkıyorum ve dualarınızı bekliyorum .içim içime sığmıyor ,ne ile karşılaşacağım allahım yardım et ne olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?