- Konu Sahibi sedef_80
-
arkadaşım benden iki yaş küçük ben de zaten 28 yaşındayım henüz ..bekarken de arkadaştık eşim o ve ben yani eşim onu biz bekarkenden beri tanır..beraber takılmışlığımız vardır ,hatta eşimin arkadaşlarıyla tanıştırıp onunda mutlu bir evliliği olsun istedik hep..ama olmadı biriyle evlendi ve 2 yıl sonra boşandı çocuğu yok benimse 2 yaşında bi kızım var...e tabi evliykende görüştük ,bizim burası site ,bize çok yakın bi sitede oturuyordu ve sürekli görüşürdük..boşanınca çok sık gelmesini istemedim açıkçası çünkü güzel bir kadın ..daha sonra işsiz kaldı filan evinin kirası var ailesi kayseride o burda yalnız ,eşimde onu işe aldırdı hemde bu krizde millet işçi çıkarırken.o işe giridiği günden beri eşim ilgisiz ,alakasız biri oldu sanki..aralarında bişey olduğundan daha öncede şüphelenmiştim şimdi iyice arttı..iş yok bunlar mesai ye filan kalıyo ..nasıl oluıyor anlamıyorum.birkaç kez telefon oyunları yaptım yanılmadığımı anladım ..şimdi ben ne yapayım .bunu nasıl ortaya çıkarayım..
"boşanınca çok sık gelmesini istemedim açıkçası çünkü güzel bir kadın .." bu düşüncenize çok üzüldüm doğrusu. O sizin arkadaşınız ve arkadaş arkadaşa zor günlerde lazım diye düşünüyorum ben. Kendisinden kaynaklı istemiyorsanız bişey diyemem ama konumundan kaynaklı bunu düşünmenizi esefle kınıyorum ben, ve böyle düşünen diğer arkadaşlarıda. Biliyorum dul olup hakikaten kötü olanlarda var ama dul olup en sadık dostlarınızdan daha sadık olabilecek olanlarıda var. O kişiyle alakalı. rumuzunu yanlış hatırlamıyorsam fırtınakızına sonuna kadar katılıyorum. Bu siteyi takip ediyorum ama sadece ve sadece bu konu için üye oldum. baştan 3-4 sayfa okudum gerisine yetişemedim o yüzden konunuz ne boyutta bilemiyorum umarım düşündüğünüz gibi bir şey yoktur. Bunları neden yazmak istedim kısaca anlatayım sizlere arkadaşlar; ben çok severek bir evlilik yaptım ve 3 yıl evli kaldım, ayrıldım. Evet şuan sizlerin tabiri ile dulum. Ama ben kendimi öyle hissetmiyorum, çünkü ben evliliğimi yaşayamadımki dulluğumu hissedeyim. ama malesef çevreden zaman zaman bunu hissettiriyor insanlar zorla.
arkadaşlar hepinize teşekkürler birsürü öneriler var ne güzel.inanın biraz olsun içim ferahladı..bugün kızımı kreşe vermek için birkaç yer gezdim.bir arkadaşın arabası var onunla çıktım ..biraz kafamı dağıttım ,dışarıda bi yemek yedik.arkadaş az çok biliyodu durumu ,o da bazı fikirler verdi.arabasıyla arkadaşın kapısında beklemeyi ve giren çıkan olacakmı diye takip etmeyi önerdi,biraz önce de eşim aradı çıkışta bi müşterinin kredi işi varmış onunla yemekte görüşücez ben ve müdür dedi,acaba doğrumu bilmiyorum ama geç gelirim dedi..
arkadaşlar hepinize teşekkürler birsürü öneriler var ne güzel.inanın biraz olsun içim ferahladı..bugün kızımı kreşe vermek için birkaç yer gezdim.bir arkadaşın arabası var onunla çıktım ..biraz kafamı dağıttım ,dışarıda bi yemek yedik.arkadaş az çok biliyodu durumu ,o da bazı fikirler verdi.arabasıyla arkadaşın kapısında beklemeyi ve giren çıkan olacakmı diye takip etmeyi önerdi,biraz önce de eşim aradı çıkışta bi müşterinin kredi işi varmış onunla yemekte görüşücez ben ve müdür dedi,acaba doğrumu bilmiyorum ama geç gelirim dedi..
bu iyi fikir ama şimdi ararsam orda görüşürlerse ya karın bana geliyomuş diye iptal ederler eğer bir buluşma olacaksayadaaa eşinle ilişkisi olduğunu düşündüğün kadını ara
akşama sana geliyorum oturmaya diye ağzını yokla bakalım ne diyecek
yadaaa eşinle ilişkisi olduğunu düşündüğün kadını ara
akşama sana geliyorum oturmaya diye ağzını yokla bakalım ne diyecek
bu iyi fikir ama şimdi ararsam orda görüşürlerse ya karın bana geliyomuş diye iptal ederler eğer bir buluşma olacaksa
konunun devamını okumadığın için yargılıyorsun , bunu baştaki sayfalarda açıkladım kaçırmışsınız ..arkadaşım evli ikende başkasıyla ilişkim var demişti ve beni kendisinden zaten o zaman soğutmuştu,boşanınca daha bir rahatladı,bu onun karakteri ile ilgili bir durum,konumuyla ilgili değil..
Bende ayni sekilde
firsat eline geçmis arkadasim, bence hiç dusunme
ya o kizi ara ve bak bakalim evdemi
yada esini izle
sen orda boyle suphe duydukça benimde içime bir darlik geldi
bu suphe insani mahfeder çubugum dedigi gibi
işte arabası olan arkadaş bugün yapabiliriz bu işi dedi ..hatta onu arayıp bu akşam yine geç gelicekmiş napalım gidelimmi kadının kapısına dedim süper fikir dedi ,15.dakika sonra çıkış saatleri,8 gibi evde oluyolar .servisle ikisinin de aynı kapıda ineceğini sanmıyorum başka bir yöntemleri olmalı ,çünkü serviste başka arkadaşları da var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?