- 18 Kasım 2023
- 9
- 3
- Konu Sahibi yenibebegim
Merhaba herkese. İçimde kuruntu olan ve canımı oldukça sıkan bir konuyu size danışmak istedim. Eşimin geçenlerde telefonunu o bakmazken karıştırdım. Güzel bir şey değil karıştırmak ama merak ediyorum bazen. Telefonunda bir erkek arkadaşıyla olan mesajları dikkatimi çekti. Normalde mesajların içeriğine bakmam ama bu adamı sürekli mesaj atarken görüyordum, merak ettim. Aynı iş yerinde çalıştığı bu adam 35 yaşlarında evli çocuklu bir adam aslında. Ama eşime attığı videolar rahatsız edici. Cinsel içerikli imalı mesajlar. Yani müstehcen açık video değil. Ama nasıl anlatsam ergen videoları gibi. Cinsel birlikteliği ima eden videolar. Kadınların üreme organını benzediği bir bitki videosu, erkeklerin kadınların arkasından bakması, cinsel ilişkiyi andıran video vs gibi. Bu adam günde 5 6 kere böyle videolar atmış, eşim ise beğenmiş, başka cevap yazmamış. Ama bu adamla son zamanlarda samimi olduğunu biliyorum. Benim sorum ise şu .. Ortada bir kadın falan yok bu adam belli bir mevkide çalışan namaz kılan biri güya, erkekler hep böyle diyip susmalı mıyım? Eşime bir şey desem erkek arkadaşımla özel mesajımı neden okudun dese daha mı kötü, ama hiçbir şey olmamış gibi mi durayım? Ben bu adamı yüz yüze hiç görmedim ama çok iğrendim, hatta bu mesajları gördüm göreli kocama da eskisi gibi bakamıyorum. Eşime neden böyle videolar atıyor, demek ki onda bu potansiyeli mi görüypr? Ve şuan çok minik bebeğimiz var, lohusayım. Çok duygusalım zaten çok mu dert ediyorum bilmiyorum.