- 1 Ocak 2022
- 4.171
- 15.341
- 158
Böyle kocayla iyi anlaşıyorsunuz 10 senedir.Eminim siz alttan aldığınız için,sesiniz çıkmadığı için ,eşinizin bu sokma akıllı hâline dayandiginiz için" mutlu "yuvanız var.....Merhaba arkadaşlar
10 yıllık evliyim 3 çocuğum var eşimle severek evlendik iyide anlaşıyoruz gel gorki annesi çok tuhaf bir kadın (bana göre) sizlerdende fikir almak istiyorum. Ortanca çocuğum 2 yaşında bütün gün uyumadı ben bebekle ilgilenirken akşam üzeri altkatimda oturan kayinvaldeme inmek istedi abisiyle. Bir ağlama sesi geliyor anlam veremedim ilk bebeğin altını degistiriyordum. Çocuğu bı getirdi eve ağlata zirlata çocuğun saçını bu soğuk havada sıfıra vurmuşlar kayinpederimle. Zaten uyku sersemi yorgun olan çocuğa bunu yaptın hadi ben essek basimiyim bu çocuğun annesi kim? Bana sormadan saçını kesiyorsunuz? Bu ve buna benzer daha nicelerine katlandim 10 yıldır eşimle tek tartışma sebebimiz annesi. ama artık katlanamiyorum arkadaşlar bana bı akıl verin. İyilik etmiş iyi niyetliymis. Eşimde eline sağlık dedi. Hep boyleler 10 yıldır Allah aşkına sizin cocugunuza yapılsa sizin tepkiniz ne olurdu?
Anne ya da babanın bilgisi dışında yapılan bu tür eylemler anlayana çok şey söyler."Biz sizi takmiyoruz,ne düşündüğünüz umrumuzda değil, tepkinizden korkmuyoruz zaten canım oğlumuzun gıkı çıkmaz.Son söz hep bize ait"