- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Bana hatta birkaç gün orda kalsana çok moralim bozuk yalnız kalmak istiyorum dedi.Bende saçmalama ya ne diyorsun sen dedim
Aynen oyle..Eşin babasına tavır koymak istiyor, siz giderseniz bunu yapamayacak çocuktan dolayı. Destek olup dinleyin eşinizi derim. Hiç kuruntu yapıp aranızı bozmayın.
Ben onun esiyim sıkıntılarını beraber çözmek istiyorum sacmaladigimida dusunmuyorum.tesekkurler yorumun için datluuuumİnsan hiç mi yalnız kalmak istemez? Hiç mi canı sıkkın, morali bozuk olamaz? Hepimiz insanız. Moralimiz bozulur, içimiz sıkılır, dertleniriz. O an eşini bile görmek istemeyebilir, yapayalnız kalmak isteyebilir insan. Bence eşiniz değil siz saçmalamışsınız.
Gelmez.Ailemin yanımda rahat edemiyor kendi evimizi çok seviyorGururu kırılmış fazlasıyla. Açıklamasını da yapmış zaten, çocuğu görmek isteyecek babası ona tavır almak istiyor. Siz yanınıza çağırın gelmez mi?
Bir de böyle ortak is yaptığı sürece huzurunuz olmaz, bence artık ayrılmanın yoluna baksın.
Aynen öyleBence esiniz babasindan bagimsiz bir hayat kurmadikca bu sorunlar asla bitmez.
E farkli fikirler almak icin acmadin mi konuyu? Yanlis yaptigini veya dusundugunu dusunmuyosan bence geregi yoktu yazmanin..Ben onun esiyim sıkıntılarını beraber çözmek istiyorum sacmaladigimida dusunmuyorum.tesekkurler yorumun için datluuuum
Ben onun esiyim sıkıntılarını beraber çözmek istiyorum sacmaladigimida dusunmuyorum.tesekkurler yorumun için datluuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?