- 9 Ocak 2018
- 166
- 259
- 18
- 35
- Konu Sahibi onraynmiyiz
-
Numarayi engelleyin...anlasilir sanirim..
daha önce söyledim bu sefer de " ben bunu yaptım bana böyle dedi" diye konuşmasını istemiyorumWhatsApptan açık açık yazabilirsin
Abla ben gereken bişey olursa orayı ararım ya da sana sorarım bu kadar zahmete girme diyebilirsin
Rahatsız oluyoruz dersin sürekli mesaj geliyor gerek yok dersin
daha önce gerek yok dedim oraya not aldırdım bunu görmesine rağmen devam ediyor. eşine olanları anlatıyor o da dönüp benimkine anlatıyor eşim de büyüğümüz diye iyiliğimizi düşünmüşler işte diyip konuyu kapatıyorNiye net olmuyorsunuz? Artık biz ilgileniriz dedikten sonra tekrarlanıyorsa durum teşekkür edilmez. “Ben hallederim demiştim abla. Yapmasaydın keşke. Memnunum ben şuan” denir. Teşekkür edince kadında devam ediyor.
telefonla arayıp anlattığımda ben 15 tl yaptırdım kendime demişti şimdi bizi 20 den 17 ye düşürdü kendine yaptığı 15 için benim adıma tekrar bir işlem yapma isteği içinde olmasını engellemek istedim , indirimi her yerde anlatan istemediğimi de her yerde anlatır bu sefer bana karşı cephe oluşur zaten uzaktayım onlardan ve beni iyi tanımıyorlar, o ise ailenin içinde ve benimle çok yakınmış gibi bir hava yaratmaya çalışıyor bunu da bahanesi yapıp kv ve diğer akrabaların içinde anlatıyor onlar da sanki çok büyük şey yapmış gibi x size indirim yaptırmış falan muhabbete girmeye çalışıyorlar.konu biraz karışık. 3 tl için mi kadın uğraştı bilmiyorum annene hak verir gibi oldum. Ama konu halledilmedi mi sonuçta. 3 tl lik indirimi aldınız konu kapandı, neyi engellemek istiyorsunuz ?
olacakla öleceğe çare yok derler ya sizinki de o durum. Takmış kafayı illa indirim yapacak arkasından da konuşacak. bazı şeyleri oluruna bırakmayı deneyin bence. bırakın yaptırsın, konuşsun. siz olaylara müdahil olmaya çalıştıkça bir sorunla karşılaşacaksınız. Yakın akrabası olduğundan bir şey de diyemiyorsun.telefonla arayıp anlattığımda ben 15 tl yaptırdım kendime demişti şimdi bizi 20 den 17 ye düşürdü kendine yaptığı 15 için benim adıma tekrar bir işlem yapma isteği içinde olmasını engellemek istedim , indirimi her yerde anlatan istemediğimi de her yerde anlatır bu sefer bana karşı cephe oluşur zaten uzaktayım onlardan ve beni iyi tanımıyorlar, o ise ailenin içinde ve benimle çok yakınmış gibi bir hava yaratmaya çalışıyor bunu da bahanesi yapıp kv ve diğer akrabaların içinde anlatıyor onlar da sanki çok büyük şey yapmış gibi x size indirim yaptırmış falan muhabbete girmeye çalışıyorlar.
bir de orda burda anlatıyorlar aradık indirim yaptırdık vs diye iyice can sıkıyor bu durum.
aynen öylee bi şey diyememe kısmı .. ben de takmayarak ya da yaptığını umursamayarak devam edeyim en iyisi. Teşekkürler :)olacakla öleceğe çare yok derler ya sizinki de o durum. Takmış kafayı illa indirim yapacak arkasından da konuşacak. bazı şeyleri oluruna bırakmayı deneyin bence. bırakın yaptırsın, konuşsun. siz olaylara müdahil olmaya çalıştıkça bir sorunla karşılaşacaksınız. Yakın akrabası olduğundan bir şey de diyemiyorsun.
Ben ne zaman bi şeye kafayı taksam kendimi hobilerime veriyorum iyi geliyor. Kim ne demiş unutuyorum.
mantıklı , bu dediğinizi deneyeceğim teşekkürler :)Ne istiyorsa yapsın,yazsın ,arasın geri dönüş yapmayın.Yüz yüze geldiğinizde sorarsa cevap vermedin diye canım çok yoğunum kusura bakma dönemedim dersiniz.Ben herkese aynı davranırım herkeste artık bilir.Müsait değilsem olana kadar dönmem.Bu bir saat olur,bir gün olur bir hafta olur benim keyfimin kahyası na bağlıdır.Sizde öyle yapın bence.Firma telefonunu da engelleyin.İhtiyaç olursa siz ararsınız.
evet bakın o hiç aklıma gelmemiştikadın çalışan değil mi?
bunun bir sürü kampanyası şu su bu su var.
belki onlarla ilgili biseyler yapıp prim alıyordur.engelleyip adınıza işlem yapıp prim alıyor olabilir mi?
sırf iyi niyetli de olabilir tabi ki.
yinede gereksiz.
tanidikla is yapmamanın doğruluğunun bir kanıtı daha.
tanımadığınız biri olsa zırt pırt arayıp mesaj atsa çoktan gerekeni yapmıştiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?