Eşimin akrabasının ne çabası

onraynmiyiz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
166
259
18
35
Merhabalar, öncelikle bu bir dert değil sadece fikir sorma amacım. Oyüzden başka derdin yok vs. cümlelerle aşağılanmak istemiyorum.

TV için geçenlerde x firmasından uydu bağlattık. Bu firmada da eşimin bir akrabası bir kadın çalışıyor. Ben de başka bir kurumda çalışıyorum. Tv paketlerini araştıracak pek vaktim olmadığı için ona sorduk, sonra o benden abonelik için kimlik bilgilerimi istedi ben de gönderdim. O gerekli yönlendirmeleri sağladı ve kurulum yapıldı. Bunun için gereken teşekkürü gerek konuşarak gerek mesajlaşırken kendine ilettim ve konu kapandı.
Geçen hafta telefonuma iptal talebiniz alınmıştır diye mesaj geldi ben de eşime gönderdim haberim yok dedi. Bi 10 dk sonra kadın bana whatsapptan yazarak; mesaj gelirse dikkate alma ben aradım pazarlık yaptım dedi.
(Kalanı ve anlatmak istediğimi lütfen dikkatli okuyarak yorum yazın)

Ben: tamam abla ama 20 ile 17 arasında bi fark yok, kendini yorma
O : olsun
Ben: Biz tv izlemiyoruz zaten o kanallara ihtiyacımız yok
O:anladım canım doğru çalışan insanız alakamız olmuyor
Ben: aynen öyle

sonrası boş bir iki nasılsın naptın hava nasıl muhabbeti ve kapanış.
Bu arada bi kaç kere yine firmadan mesaj geldi önemsemedim şu talibiniz alındı bu talebiniz sonuçlandı vs. diye. Dün yine firmadan aradılar hizmetten memnun musunuz vs diye ben memnunum dedim o konularda sıkıntı yok sonra bir talebiniz var mı dedi evet dedim benim bu numaram dışında herhangi bir numaradan benim adıma aranırsa işlem yapılmasın dedim o şekilde not ettirdim.Ve sordum "bu notu sizde çalışanlar görebiliyor mu" diye , kız evet dedi , "peki bu notu değiştirebilirler mi dedim" ona da "evet gören temsilci değiştirebilir" dedi,ben de en azından daha önceki konuşmamıza istinaden buraya bu şekilde not aldırdığımı da görür benim adıma artık bi şey yapmaz belki diye düşündüm fakat bu sabah yine firmadan bir mesaj geldi akabinde de aynı kadından whatssaptan mesaj

O:xxx paketler şu kadar tl den işlem yapıldı.senin adına arama sebebim tamamen kampanya tanıtlatmak için.faturan daha az olur vs....
Ben: tamam abla teşekkürler

ben daha önce gerek yok biz izlemiyoruz zaten dememe rağmen ve üzerine o aldırdığım notu görmüş ki "senin adına arama sebebim" diye cümle kuruyor, benim işlem yapılmasını istemediğimi anlamış olmasına rağmen neden halen benim adıma bi şeyler yapma isteği içinde?Yaşça bendenbüyük yaşı yakın olsa direk söylerim , bir de orda burda anlatıyorlar aradık indirim yaptırdık vs diye iyice can sıkıyor bu durum.

Kötü niyetli olduğumu düşünenler olabilir veya iyilikten anlamadığımı söyleyeceksiniz belki de benim anlatmak ve sormak istediğim ben istemediğimi çeşitli şekillerde belirttiğim halde ( bunu anladığını görebiliyorum)bu çaba ne için , amaç nedir yani.
Anneme sordum seni polemiğe çekmelerine izin verme diyor, akılları sıra bizim onlarla aramız iyi vs görüntüsü vererek kahramanlık yapmaya çalışıyorlar kendilerini önemli göstermeye çalışıyorlar boş işler takma kafana dedi. Evet haklı biliyorum ama ben benim adıma istemediğim bir şeyin yapılmasından çok rahatsızım.Mesele indirim değil bana 3 tl nin bi getirisi yok yani. olsa bile bunu kendim yaparım kendim düşünürüm.
Şimdi ben tekrar kırmadan bunu yapmasını istemediğimi ne şekilde anlatabilirim. Eşime illk söylediğimde aaa iyi yapmış dedi benim rahatsızlığımı anlamadı o yüzden onunla polemik yaşamadan bunu engellemek istiyorum.
Sizin yerinize sizin adınıza istemidğiniz bir şey yapılsa ve bunu daha önce dile getirmiş olsanız tepkiniz ne olur?

Senın avantajına olacak bırseyse ve ucuzsa bırak yapsın.
Çok rahatsızsan iptal et kapattır.
Farklı bıyerden yaptır.

ay çok saçma bence. kötü niyet olduğunu sanmıyorum ama bi nevi sizi borçlu çıkarmak için ya da orda burda lafınıe tmek için yapıyolar sanki. bence tekrar telefon et söyle. üçün beşin hesabını yapmıyorum, pazarlık yapmanı da istemiyorum, boşuna ikimizin de mesaisinden çalma, kalsın böyle iyi vs vs gibi. hala devam ederse de bırak kendi haline, illaki bıkar.

WhatsApptan açık açık yazabilirsin
Abla ben gereken bişey olursa orayı ararım ya da sana sorarım bu kadar zahmete girme diyebilirsin
Rahatsız oluyoruz dersin sürekli mesaj geliyor gerek yok dersin

Niye net olmuyorsunuz? Artık biz ilgileniriz dedikten sonra tekrarlanıyorsa durum teşekkür edilmez. “Ben hallederim demiştim abla. Yapmasaydın keşke. Memnunum ben şuan” denir. Teşekkür edince kadında devam ediyor.

konu biraz karışık. 3 tl için mi kadın uğraştı bilmiyorum annene hak verir gibi oldum. Ama konu halledilmedi mi sonuçta. 3 tl lik indirimi aldınız konu kapandı, neyi engellemek istiyorsunuz ?

Numarayi engelleyin...anlasilir sanirim..

yakın akrabası engelleyemem kriz çıkar

WhatsApptan açık açık yazabilirsin
Abla ben gereken bişey olursa orayı ararım ya da sana sorarım bu kadar zahmete girme diyebilirsin
Rahatsız oluyoruz dersin sürekli mesaj geliyor gerek yok dersin
daha önce söyledim bu sefer de " ben bunu yaptım bana böyle dedi" diye konuşmasını istemiyorum

daha önce gerek yok dedim oraya not aldırdım bunu görmesine rağmen devam ediyor. eşine olanları anlatıyor o da dönüp benimkine anlatıyor eşim de büyüğümüz diye iyiliğimizi düşünmüşler işte diyip konuyu kapatıyor

konu biraz karışık. 3 tl için mi kadın uğraştı bilmiyorum annene hak verir gibi oldum. Ama konu halledilmedi mi sonuçta. 3 tl lik indirimi aldınız konu kapandı, neyi engellemek istiyorsunuz ?
telefonla arayıp anlattığımda ben 15 tl yaptırdım kendime demişti şimdi bizi 20 den 17 ye düşürdü kendine yaptığı 15 için benim adıma tekrar bir işlem yapma isteği içinde olmasını engellemek istedim , indirimi her yerde anlatan istemediğimi de her yerde anlatır bu sefer bana karşı cephe oluşur zaten uzaktayım onlardan ve beni iyi tanımıyorlar, o ise ailenin içinde ve benimle çok yakınmış gibi bir hava yaratmaya çalışıyor bunu da bahanesi yapıp kv ve diğer akrabaların içinde anlatıyor onlar da sanki çok büyük şey yapmış gibi x size indirim yaptırmış falan muhabbete girmeye çalışıyorlar.

Ay sürekli bununla mı uğraşıyor o tanıdık?
Bence kapattır. Sorarsa uydur bir şeyler. Sonra kendin açtır..

olacakla öleceğe çare yok derler ya sizinki de o durum. Takmış kafayı illa indirim yapacak arkasından da konuşacak. bazı şeyleri oluruna bırakmayı deneyin bence. bırakın yaptırsın, konuşsun. siz olaylara müdahil olmaya çalıştıkça bir sorunla karşılaşacaksınız. Yakın akrabası olduğundan bir şey de diyemiyorsun.
Ben ne zaman bi şeye kafayı taksam kendimi hobilerime veriyorum iyi geliyor. Kim ne demiş unutuyorum.

bir de orda burda anlatıyorlar aradık indirim yaptırdık vs diye iyice can sıkıyor bu durum.

yapılan iyilik anlatılmaz
kaıdna açıkça bana sormadan değişiklik yapma yazın
firmayı tekrar arayıp benim numaram dışında işlem yapmayın deyin sonra kadın size yazdığında da bana sormadan değişiklik yapmayın deyin

Ne istiyorsa yapsın,yazsın ,arasın geri dönüş yapmayın.Yüz yüze geldiğinizde sorarsa cevap vermedin diye canım çok yoğunum kusura bakma dönemedim dersiniz.Ben herkese aynı davranırım herkeste artık bilir.Müsait değilsem olana kadar dönmem.Bu bir saat olur,bir gün olur bir hafta olur benim keyfimin kahyası na bağlıdır.Sizde öyle yapın bence.Firma telefonunu da engelleyin.İhtiyaç olursa siz ararsınız.

aynen öylee bi şey diyememe kısmı .. ben de takmayarak ya da yaptığını umursamayarak devam edeyim en iyisi. Teşekkürler :)

mantıklı , bu dediğinizi deneyeceğim teşekkürler :)

kadın çalışan değil mi?
bunun bir sürü kampanyası şu su bu su var.
belki onlarla ilgili biseyler yapıp prim alıyordur.
bilemiyorum yani böyle işlerde telefonla aranıp kampanya haberleri çok veriliyor.onları önden engelleyip adınıza işlem yapıp prim alıyor olabilir mi?
sırf iyi niyetli de olabilir tabi ki.
yinede gereksiz.
tanidikla is yapmamanın doğruluğunun bir kanıtı daha.
tanımadığınız biri olsa zırt pırt arayıp mesaj atsa çoktan gerekeni yapmıştiniz.

evet bakın o hiç aklıma gelmemişti ben de işin gereksizliğinden sıkıntı yaptım zaten teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…