-
- Konu Sahibi beyazsayfalar
canım çok saol,ne güzel yazmışsın ellerine sağlık..
aslında evet haklısınız ama bir taraftanda kendim eşim çocuklarım için eğitimime devam edip
kendi hedeflerime ulaşmalıyım aslında...
onlarıda dediğiniz gibi normalde görüşmek istemiyorum görüşmüyorum da işte akraba olunca bazı durumlarda mecburen karşılaşıyorsunuz
allahım hiç kimseyi cahil insanlarla muhattap olmak zorunda bırakmasın inanın çok zor bir durum
bazen gevşek olduğum anlarda çok kötü etkileniyorum işte bugünkü gibi
çok saolun arkadaşlar
Ne hazımsız insanlar var gerçekten. Elmas kolye istemek ne ya hem de milletin yanında? Görgüsüzlük dedikleri bu olsa gerek.. Bence mümkün olduğunca görüşmeyin canım.gerçekten var böyle insanlar sadece kariyer ve para odaklı olan.acıyorum sadece onlara.ben de üni mezunuyum ve senle aynı sebeplerden çalışmıyorum.özel sektör berbat halde ve atanamıyorum.dolayısıyla çalışmıyorum.benim eşim memur ve dairedeki arkadaşlarının neredeyse hepsinin karıları iyi mevkideler.sanırım eşimi de biraz kışkırtıyorlar öyle hissediyorum.hani senin eşin çalışmıyor çalışsa daha zengin hayatı yaşarsınız gibisinden.
geçen bir iş arkadaşıyla hanımı bize geldiler ve bize bir iyilikleri dokunan aile oldukları için onları muntazam ağırlamak istedim.salonumun eşyalarını da yeni ve son model almıştım ışıklı vitrinler kocaman avizeler falan.bu aile bize gelip de bizim salonu görünce resmen suratları düştü.bütün bir yemek boyunca tek kelime etmediler ve yaptığım esprilerin hiç birine gülmediler.
neyse yemek bitti oturduk.daha doğru düzgün muhabbet etmeden kadın bana "ooh ev hanımları rahat tabi biz sabahın köründe yollara düşüyoruz,sinir stres içindeyiz" dedi.neyse konuyu değiştirdim.
sonra da eşine "ya hayatım bu sevgililer gününde bana elmas kolye alsanaaa" diyor.güya kendileri çift maaşlı ya onlar alabilir biz alamayız gibisinden.yuh yani orada uçtu ama koç ailesi değil alt tarafı bi memur bir bankacısınız.
üstelik bu aile bizden en az 10 yaş büyük.hoş yaşlılar paraya daha çok tapıyor nedense.işte sana hissettiren duyguyu bana da hissettirdiler.
sevgili kardeşim ben de 30 yaşından sonra memur oldum. ozamana kadar ev hanımı modundaydım şimdi 4 yıllık memurum.inan çalışınca kocanın, ailenin bile gözünde değerin artıyor o zaman çok üzülüyor takıyordum neden para için herkes değişiyor diye ama öyle malesef.. çalışacakasan kendin için yap bunu. ben bilgisayar sertfikası alıp içişleri bakanlığına atandım sadece önlisans mezunu olmak yetiyordu.birde sertifika..kps ye iyi çalış.inşallah hayırlısı olur hakkında...
gerçekten var böyle insanlar sadece kariyer ve para odaklı olan.acıyorum sadece onlara.ben de üni mezunuyum ve senle aynı sebeplerden çalışmıyorum.özel sektör berbat halde ve atanamıyorum.dolayısıyla çalışmıyorum.benim eşim memur ve dairedeki arkadaşlarının neredeyse hepsinin karıları iyi mevkideler.sanırım eşimi de biraz kışkırtıyorlar öyle hissediyorum.hani senin eşin çalışmıyor çalışsa daha zengin hayatı yaşarsınız gibisinden.
geçen bir iş arkadaşıyla hanımı bize geldiler ve bize bir iyilikleri dokunan aile oldukları için onları muntazam ağırlamak istedim.salonumun eşyalarını da yeni ve son model almıştım ışıklı vitrinler kocaman avizeler falan.bu aile bize gelip de bizim salonu görünce resmen suratları düştü.bütün bir yemek boyunca tek kelime etmediler ve yaptığım esprilerin hiç birine gülmediler.
neyse yemek bitti oturduk.daha doğru düzgün muhabbet etmeden kadın bana "ooh ev hanımları rahat tabi biz sabahın köründe yollara düşüyoruz,sinir stres içindeyiz" dedi.neyse konuyu değiştirdim.
sonra da eşine "ya hayatım bu sevgililer gününde bana elmas kolye alsanaaa" diyor.güya kendileri çift maaşlı ya onlar alabilir biz alamayız gibisinden.yuh yani orada uçtu ama koç ailesi değil alt tarafı bi memur bir bankacısınız.
üstelik bu aile bizden en az 10 yaş büyük.hoş yaşlılar paraya daha çok tapıyor nedense.işte sana hissettiren duyguyu bana da hissettirdiler.
canım 30 yaş artık önemli değil yaş sınırı kalktı ama 90 puana yakın bir puan alabilecek misin?
o kadar zor ki