Açıkçası üzüldüm bir sebebi olmalıBizim de ayda 1 ancak oluyor eşim sen istersen söyle öyle ben hadi demezsem 1 yıl birlikte olmayalım desem kabul eder....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıkçası üzüldüm bir sebebi olmalıBizim de ayda 1 ancak oluyor eşim sen istersen söyle öyle ben hadi demezsem 1 yıl birlikte olmayalım desem kabul eder....
teraziEşin yengeç burcu mu
evet o hissiyat bende de oluyor. ben yapamayınca başka kadınları düşündüğünü düşününce kötü hissediyorumKonuyu ilk okuduğumda bizde dalga mı geçiyorsunuz ne güzel işte bunu isteyip de bulamayan ne çok kadın var diye düşündüm
Ama sonrasında biraz daha düşününce,
Hakikaten zor bişey yani yoruculuğunu geçtim, bi yandan da yapmazsam eşime yetemem gibi bir duygu da oluşabilirdi bende.
Denge sen ne muhim şeysin
Yengeçler böyle mi oluyormuşEşin yengeç burcu mu
Valla eşim yengeç. Abartmıyor tabi ama bıraksam bundan da farkı kalmayacak.Yengeçler böyle mi oluyormuş
Maşallahımı bırakıyorum darısı bizlere çocuk var mı? Çocuk olmadan mı böyle yoksa olması değiştirmedi mi?Valla eşim yengeç. Abartmıyor tabi ama bıraksam bundan da farkı kalmayacak.
Var kişiliği çünkü eşim pasif boyun eğici biri her konuda böyle her şeyi sen ne dersen o diyor bu konuda da ben tmm mum hadi demezsem sadece 1 veya 2 kere teklif etti o zaman da ben keyifli değildim.... Ben keyifli değilim diye vazgeçmiş hiç bir konuda içinden gelerek davranmıyor ama libidosu da bayağı düşük feminen tarzı bir erkek....Açıkçası üzüldüm bir sebebi olmalı
Cocuk olsun diye uğraşıyoruz canla başlaMaşallahımı bırakıyorum darısı bizlere çocuk var mı? Çocuk olmadan mı böyle yoksa olması değiştirmedi mi?
Buna yapacak bir şey yok sanki hareketleri davranışları öyleyse sağlık açısından sıkıntısı yoksaVar kişiliği çünkü eşim pasif boyun eğici biri her konuda böyle her şeyi sen ne dersen o diyor bu konuda da ben tmm mum hadi demezsem sadece 1 veya 2 kere teklif etti o zaman da ben keyifli değildim.... Ben keyifli değilim diye vazgeçmiş hiç bir konuda içinden gelerek davranmıyor ama libidosu da bayağı düşük feminen tarzı bir erkek....
Fazla kibar fazla pasif erkek..
Çocuktan sonrada umarım devam eder canla başla. Ayda 2-3 olan örnekler var benim gibiCocuk olsun diye uğraşıyoruz canla başla
Yani aslında ben bira daha seks konusunda istekliyim. Ama başka problemler benim de hevesimi kırdı ailesinin yakına taşınıp bizi mutsuz etmesi ve hayatımıza odaklanmam gibi durumlar hevesimi kırdı....Buna yapacak bir şey yok sanki hareketleri davranışları öyleyse sağlık açısından sıkıntısı yoksa
Oda baya kötüymüşÇocuktan sonrada umarım devam eder canla başla. Ayda 2-3 olan örnekler var benim gibi
Çevresel etmenler psikolojik gelgitler sorunlar insanı çok etkiliyor maalesefYani aslında ben bira daha seks konusunda istekliyim. Ama başka problemler benim de hevesimi kırdı ailesinin yakına taşınıp bizi mutsuz etmesi ve hayatımıza odaklanmam gibi durumlar hevesimi kırdı....
Ne zaman ben terapi aldım biraz rahatladım öyle düzene girdi ilişki....
Tabi çok kötü bir durum ama bende de mecal kalmıyor 2 çocuktan sonrailgilenmek zor oluyorOda baya kötüymüş
Benimde 2 çocuğum var bitanesi 1.5 yaşındaTabi çok kötü bir durum ama bende de mecal kalmıyor 2 çocuktan sonrailgilenmek zor oluyor
Senin burcun gereği BÖyle olman şaşırtıcı değil sanırımBenimde 2 çocuğum var bitanesi 1.5 yaşında
Eşim benden daha istekliSenin burcun gereği BÖyle olman şaşırtıcı değil sanırım
Eşim benden daha istekli