Önemli olan senin eşinle aranızdaki bağ.Eşin seni ailesine ezdirmeyip olayların farkındaysa ''görümcem şunu dedi, kv. bunu dedi vs..'' olaylara hiç kafanı yorup da kendi huzurunuzu kaçırmayın.hem ailesinin size yardım etmemesi size iyilik olmuş, yarın öbürgün başınıza dürterlerdi ''biz size şunu harcadık bunu yaptık'' diye. Sırt sırta verin kendi yağınızda kavrulun..ayrıca kimse kimseye birşeyler yapmak zorunda değil.mecbur kalmadıkça da görüşmeyin olup bitsin.Mrb kizlar ben sekiz aylik evliyim biz severek evlendik pisman deilim ama annesi beni cok rahatsiz ediyo.on yil sevgililik doneminden sonra evlendik uni hazirlimda tanistik okul universite is askerlik derken evlendik sukur...kaynanam gorumcem soz den tutunda dugune kadar beni sahiplenmedi ve hep beni sikayet etti esime ben cok sogukmusum yuzum gulmuyomus falan .kendileri hic aramadi ne beni ne ailemi herseyi kendi istesikleri gibi yaptilar ailemin fikrini almadilar hastalandim gecmis olsun demediler dogum gunum oldu gelmediler .ailemde vefat oldu ayni ildeyiz taziye icin gelmedi telefo la taziye de bulundular.ben cok iyi niyetli bi insanim ama surekli hem aramyip gelmeyip hep beni one surduler nisanliyken ayriliktan donduk cik hesapci bu kadin kaynanam bizde gelin bohcasi vardir getirmediler iki parca kiyafet alindi onu posetiyle getirdiler allahtan kimseyi cagirmamistim rezul olurdum aileme..annem cok uzuluyo benim icin.tek kizim istiyo ki iyi insanlar olsun ne annem ne babam hic biseye diretmedi ama onlar da nezaket edip fikrimizi almadilar eve esya iki oturma grubu perde aldilar tek odasina geri kalanlari hep biz kredi cekip aldik hala oduyoruz evliligimizin en guzel zamanlari borc odemekle geciyor...para yok dediler araba degistirdiler biz evlendikten hemen sonra . evimiz kira ikimizde calisiyoruz ama cebimize para kalmiyo cigu zaman.benim suratim bu insanlara nasil gulsun nefret ediyorum hepsinden evi tuttuk kimse temizlemeye gelmedi esimle isten ciktik temizlige geldik .bu insanlarin yuzune bile bakmak istemiyorum yaptiginin farkinda olmayan kadin daha beni esime sikayet ediyo..esimde farkinda aslinda ama ailem ne yapayim diye ses etmiyo . benim ailem hep destek olmaya calisiyo elinden gelsigince soruyorlar kaynanam ne gorumcem umrunda deil...evime ne gelsin ne de ben gideyim istiyorum ama mecbur gidiyorum psikolojimi bozdular ne nisan ne dugun arefesi hep aglamakla gecti asla asfetmeyecem onlari...benim gibi insani harcadilar...daha cok sey var yazacak ama hangi birini yazayim bilmiyorum...ne yapayim ben bu insanlara simdi cok uzuluyorum cevremdekilere imreniyorum...
Çok mesafeli olun yüz vermeyin, hele de maddi beklentileri olursa cevap vermeyin. Gitmeyin de çağırmayın da umursamaz davranın...Erkek aileleri, erkek ailesi olduğunu unutmuşsa siz de gelin olduğunuzu unutun. Sizi sevme zorunda değillerse sizden saygı da beklemesinler o zaman.
Burada üyeler maddi konuda beklentiye girmekle suçlamışlar sizi, ama sizin derdiniz maddi beklentiden ziydae manevi yönden sahip çıkılmak ve saygı sevgi görmek. Görgü parayla değil. Onlar erkek ailesi olarak bunları yapmadıysa siz de yapmayın mümkün mertebe az konuşun görüşun.O zaman çok kıymetli olursunuz.
Benim anladığım da şu, acaba eşinizin ailesinin düşündüğü başka bir gelin adayı mı vardı da öyle bir durum oldu? Çünkü 10 yıllık bir ilişki bu. Yani sizi çoktan kabullenmiş olmaları gerekirdi. Belki de aklıllarında başka bir gelin adayı vardı.
arkadaşım kin yüreğini çürütür. kin duymaki sen kazan... onlar için dua et ki hatalarını farkrtsinler. bizz desenin kadar olmasa da benzer şeyler yaşadık. hiç birşeyde el atmadı kv ve kp. kp nin bi düğün görüntüsü var sanki misafir düğünde o derece :) herşeyi kendimiz yaptık ve benim annem babam destek oldu. ilk başta bn de snin gibiydim. ama sonra baktım eşimi üzüyorum ve 60 yıllık insanları değiştiremem olduğu gibi kabul ettim. evlerine de gittim davet de ettim. ben kazandım. şükrolsun çalışıyoruz Allahım muhtaç etmesin kimseye gerek yok. daha son bir yıldır evime birşeyler almaya başladı 3 yıldır evliyiz.eve bir hediye almışlardı benim dilimle onu da on komşususna anlatmış valla. baktım onun giibi oluyorum. saldım gitti umursamadım ama şimdi çok kıymetliyim. kp daha cuma günü papyonkiliklinin hakkını yiyemem diye konuşmuş eşimle.Mrb kizlar ben sekiz aylik evliyim biz severek evlendik pisman deilim ama annesi beni cok rahatsiz ediyo.on yil sevgililik doneminden sonra evlendik uni hazirlimda tanistik okul universite is askerlik derken evlendik sukur...kaynanam gorumcem soz den tutunda dugune kadar beni sahiplenmedi ve hep beni sikayet etti esime ben cok sogukmusum yuzum gulmuyomus falan .kendileri hic aramadi ne beni ne ailemi herseyi kendi istesikleri gibi yaptilar ailemin fikrini almadilar hastalandim gecmis olsun demediler dogum gunum oldu gelmediler .ailemde vefat oldu ayni ildeyiz taziye icin gelmedi telefo la taziye de bulundular.ben cok iyi niyetli bi insanim ama surekli hem aramyip gelmeyip hep beni one surduler nisanliyken ayriliktan donduk cik hesapci bu kadin kaynanam bizde gelin bohcasi vardir getirmediler iki parca kiyafet alindi onu posetiyle getirdiler allahtan kimseyi cagirmamistim rezul olurdum aileme..annem cok uzuluyo benim icin.tek kizim istiyo ki iyi insanlar olsun ne annem ne babam hic biseye diretmedi ama onlar da nezaket edip fikrimizi almadilar eve esya iki oturma grubu perde aldilar tek odasina geri kalanlari hep biz kredi cekip aldik hala oduyoruz evliligimizin en guzel zamanlari borc odemekle geciyor...para yok dediler araba degistirdiler biz evlendikten hemen sonra . evimiz kira ikimizde calisiyoruz ama cebimize para kalmiyo cigu zaman.benim suratim bu insanlara nasil gulsun nefret ediyorum hepsinden evi tuttuk kimse temizlemeye gelmedi esimle isten ciktik temizlige geldik .bu insanlarin yuzune bile bakmak istemiyorum yaptiginin farkinda olmayan kadin daha beni esime sikayet ediyo..esimde farkinda aslinda ama ailem ne yapayim diye ses etmiyo . benim ailem hep destek olmaya calisiyo elinden gelsigince soruyorlar kaynanam ne gorumcem umrunda deil...evime ne gelsin ne de ben gideyim istiyorum ama mecbur gidiyorum psikolojimi bozdular ne nisan ne dugun arefesi hep aglamakla gecti asla asfetmeyecem onlari...benim gibi insani harcadilar...daha cok sey var yazacak ama hangi birini yazayim bilmiyorum...ne yapayim ben bu insanlara simdi cok uzuluyorum cevremdekilere imreniyorum...