- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
-
- Konu Sahibi Esmeryarmsn
Onada gonlum el vermiyo ki yine biz cekiyrz sikintiyi.. ayrica dugun nisan bi lirasi yok ailesinin icinde hep ikimiz yaptik kredi cektik onu oduyrz... parayi getir yapayim ben seni bu yasa getirdim bide dugun yapamam dediler... tuttuk parayu verdik para nereye gittu bilmiyrz ustune bi okadar daha borc yaptik...halada evlerinin gecimini biz yapacagiz mantigindalar... biz borc icindeyiz bildikleri halde..
Yapmak zorundasın canım ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin ya kv baş etmeyi bileceksin bu duruma razı olacaksın yada herşeyi bitireceksin ama inan eşine ne kadar ailesi hakkında birşeyler anlatırsan okadar savunmaya geçecek o yüzden sende ikili oynamak zorundasın yuvanın evliliğinin huzuru içinHaklisiniz galiba ama ben bunu yapamiyorum ahh bi becerebilsem... :-(
Yapmaaa yaptığın çok yanlış sakın eşinle arandaki ilişkiye karıştırma kv ile olan sıkıntıları sen ne kadar itersen okadar mesafe girer daha çok çıkmaza girersin aksine eşinle daha yakın ol eğer eşinin senin yanında olup birşeyleri görmesini istiyorsan sessiz kal mağduru oyna lütfenAllah affetsin ... sanki bizlerin gectigi yollardan kendileri gecmemis gibj davraniyorlar... konusunca hep ben kv bunu gordum bunu yasattilar ben gelinime yapmam etmem derler... kulluyen yalannnn.. bi rahat verin genclere yaa.. kendimi yiyorum artik onlar yuzunden esimin yanima yaklasmasinj dahi istemez hale geldim sogudum onunda bu kadar sakjn olmasi beni cileden cikartiyr cunku..