- 20 Haziran 2015
- 34
- 9
-
- Konu Sahibi Esmeryarmsn
Allah kolaylik versin.
Eşine sert şekilde söylememeni tavsiye ederim her zaman ters tepmiştir çünkü
geçmişi , yaşadıklarınızı anlat hatırlat yani
ama tek diyeceğim sabır.zıtlaşarak olmayacak haksız yalnız olan sen olacaksın yoksa
bişeyleri sakince göster.
Bi söz var anlattığ ın dan anlamiyorsa görmesini sağla .
Kv örneği gibi yalnızken gelin diyormuş dediğin gibi,bunları sen anlatinca ard niyet arıyor demek bi şekilde görsün o halde
Onada gonlum el vermiyo ki yine biz cekiyrz sikintiyi.. ayrica dugun nisan bi lirasi yok ailesinin icinde hep ikimiz yaptik kredi cektik onu oduyrz... parayi getir yapayim ben seni bu yasa getirdim bide dugun yapamam dediler... tuttuk parayu verdik para nereye gittu bilmiyrz ustune bi okadar daha borc yaptik...halada evlerinin gecimini biz yapacagiz mantigindalar... biz borc icindeyiz bildikleri halde..Eşinin Başkasına para vermesini istemiyosan ya borca sokacaksın ya herşeyin pahalısını alıcaksın.
Haklisiniz galiba ama ben bunu yapamiyorum ahh bi becerebilsem... :-(Eşin düşünmüyorsa sende düşünme sakın kendinden ödün verme git istediğin herşeyin en pahalısını al öylede böylede para gidiyor hiç olmazsa kendine harcamış olursun anlatmamaya çalış sende eşin varken annecim o yokken kaynana de onu onun silahıyla vur
amin canim... peki hala ayni devam mi sen cozum bulabildin mi..biraz kendimi gördüm sen de yaAllah sabır kolaylık versin hepimize
Maddi durumumuz iyi olsun da versin ona bisey demem ama onlarin anlayissiz tutumu esimin ailesi icin yoktan var edisi canimi sikiyor..bi sonraki ay yine biz cekiyrz sikintiyi.. iki ay doktora gidemedim bu yuzden ben ailesine anlattim durumu kv bana bekle bi snraki ay giderssn dedi cok zoruma gitti.. ne yapim esime demeyim mi annen boyle dedi cnm sikildi diye mecbur diyrm .. bekledim cnm be ben iyi oldukca tepeme cikip evimin icine dahi karistilar tum planlarimiza izin gunlerimiz dahi onlarin istegine gore ayarlandi ...Bi gun gercek yuzlerini gorur ama o gun insallah cok gec olmaz.
Birak elestirme kimseyi, sen kendi ayaklari ustunde duran birisin heralde. Kenara hep para at. Esin de kendi sorumluluklarini yerine getirdikten sonra isterse ailesine de destek olabilir. Evlilikte 3. yilima girecegim, ogrendigim seylerden biri sen onun ailesini ne kadar kotuleyip elestirirsen o onlara daha cok baglaniyor. Sen sadece zamanini bekle, elbet bi gun patlak verir.
Hep mi boyle :-(Bir tane daha al ben yiyemiyorum sen ye vakası
Bdvye çok açılıyor bu tarz konular sizin çektiğinizi çeken çok kişi varHep mi boyle :-(
Yaa ne isterler evlendi gitti bitti iste mutlulugunu dusun cocugunun daha ne istiosun ama yok ... sanki bi tek aile kendiler biz aile olmadik kucuguz ya...Bdvye çok açılıyor bu tarz konular sizin çektiğinizi çeken çok kişi var
işte boşanmaların büyük kısmı aileler 3.şahıslar yüzünden oluyorYaa ne isterler evlendi gitti bitti iste mutlulugunu dusun cocugunun daha ne istiosun ama yok ... sanki bi tek aile kendiler biz aile olmadik kucuguz ya...
Allah affetsin ... sanki bizlerin gectigi yollardan kendileri gecmemis gibj davraniyorlar... konusunca hep ben kv bunu gordum bunu yasattilar ben gelinime yapmam etmem derler... kulluyen yalannnn.. bi rahat verin genclere yaa.. kendimi yiyorum artik onlar yuzunden esimin yanima yaklasmasinj dahi istemez hale geldim sogudum onunda bu kadar sakjn olmasi beni cileden cikartiyr cunku..işte boşanmaların büyük kısmı aileler 3.şahıslar yüzünden oluyor
rahat bırakmıyorlar ki çocukları kendi kararlarını kendileri versin
yada eşinin ailesi gibi yararlanmaya çalışanlar mevcut
çok kolay unutuluyor bazı şeyler şaşıyorum eşime ama iyi kötü ailem atamam satamam diyor savunma hep bu.ama biraz düzelecek gibi.zamana bırakıyorum.ne kadar çok konuşursak o kadar çok kavga ediyoruz.A
amin canim... peki hala ayni devam mi sen cozum bulabildin mi..