Bekara karı bosaması kolaybunlar aile boyu tembel ve sorumsuz sanırım
ailenin enayisi de senin kocan
hemen herkese boşan derim ama sana demiyeceğim aslında kocanın tam hakkı senin boşanıp çocuğun yüzünü göstermemen de
ama çocuk olduğu için bir dur diyorum ama burnundan fitil fitil getir onun eve alma bence şimdi
sakin ol çocuğuna bir şey olmasın
iyi de kardeşim ben boşan demedim ki süründür dedimBekara karı bosaması kolay
kendini asla ezdirme canım. sen ne kadar taviz verirsen onlarda o kadar rahat davranırlar. mesela şimdi kocam üzülüyo diye para vermeyi kabul edersen kocan bu yönünü hep kullanır. benim ailem asla bizden para istemezler. hatta durumunuz kötüyse yardım edelim derler. çocuğunu başka hastanede doğurda görümcen anlasın bundan sonra ayağını denk alsınHay sen çok yaşa! İki gündür evde kendi kendime konuşuyorum, kendime dediğim laf da buydu. Madem zor durumdalar gitsin kaynım bir işe girsin de eve ekmek getirsin. Erkeğim diye nasıl dolaşıyor etrafta anlamıyorum. Evdeki kadınlar çalışıyor erkek yiyor. Vallahi damarıma basarlarsa bu lafı da aynen söylerim onlara.
ben de olsam kendimi tutamazdım herhalde.Ne yapacağımı şaşırdım. Eşimden boşanmak istemiyorum tabi ki. Konuyu ailem duysa anında beni evden alır babam, eşimin ailesinin köküne kibrit suyunu verir, beni de ömrüm boyunca bir daha görüştürmez eşimle. Öldürür babam valla.
Ben bu insafsızlara telefon açıp ağzıma geleni saymak istiyorum. Her ay o kredinin ödendi makbuzları elimde olacak, bebeğim doğmadan da kredi kapatıldı yazısı elimde olacak, yoksa size dava açarım demek istiyorum. İpleri koparasım var. Torun yeğen diye deli oluyorlardı, çocuğumun yüzünü göremezsiniz o kredi kapanmadan demek istiyorum.
Ne yapacağımı şaşırdım. Eşimden boşanmak istemiyorum tabi ki. Konuyu ailem duysa anında beni evden alır babam, eşimin ailesinin köküne kibrit suyunu verir, beni de ömrüm boyunca bir daha görüştürmez eşimle. Öldürür babam valla.
Ben bu insafsızlara telefon açıp ağzıma geleni saymak istiyorum. Her ay o kredinin ödendi makbuzları elimde olacak, bebeğim doğmadan da kredi kapatıldı yazısı elimde olacak, yoksa size dava açarım demek istiyorum. İpleri koparasım var. Torun yeğen diye deli oluyorlardı, çocuğumun yüzünü göremezsiniz o kredi kapanmadan demek istiyorum.
Hemşire olarak çalışıyor. Doğumum o hastanede olursa çok rahat olacak, özel odam filan olacakmış. Devlet hastanesinde de kolaylık olur, benimle ayrıca ilgilenirler. Tabi artık durumlar değişir mi bilemiyorum.
canım hamilesin benim 19. haftamda kaybettim bebeğimi sakın ol hereyden önce olan olmuş eşin halleder merak etme...görümcenden fazla fazla alırsın hemşire sonuçta...sabret...sıkma sakın canını ...allah korusun stress iyi bişey değil hamileykenHay sen çok yaşa! İki gündür evde kendi kendime konuşuyorum, kendime dediğim laf da buydu. Madem zor durumdalar gitsin kaynım bir işe girsin de eve ekmek getirsin. Erkeğim diye nasıl dolaşıyor etrafta anlamıyorum. Evdeki kadınlar çalışıyor erkek yiyor. Vallahi damarıma basarlarsa bu lafı da aynen söylerim onlara.
Herşeyi çok yanlış anlamışım. O kadar ağladı sızladı bana, az önce telefonda konuşurken duydum gidecekmiş yarın memlekete. Çekecek misin krediyi dedim, çekeceğim dedi. Kavga ettik. Boşanma davası açarım yarın dedim, tamam dedi. Yandım bittim ben
O KEFALETTE eş muv. kefil olunurken eş rızası alınıyor veya evi temina verirken bireysel eşe gerek yok ararsa dikkate almıyacakları gibi taaa oraya giden eşi gelince rahat durmaz duyarsapeki eşin rızası olmadan kredi çekilemiyor diyorlar, burada da bu tarz yorumlar oldu.
o konuyu nasıl halledecek.
bir de bir yorumunuzda bankayı mı arasam benim iznim yok desem demiştiniz.
bunu yapacak mısınız?
açıkçası memlekete gidip kredi çekemeyip geri dönerse fena mors olur gibime geliyor.
O KEFALETTE eş muv. kefil olunurken eş rızası alınıyor veya evi temina verirken bireysel eşe gerek yok ararsa dikkate almıyacakları gibi taaa oraya giden eşi gelince rahat durmaz duyarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?