Bu hiç hoş bir yaklaşım değil. Konu için demiyorum ama 3 abim var ve çok düşkünler bana ama birkere birbirimizi kırmadık kullanmaya kalkmadık maddi manevi. Yengelerim de çok sever beni çünkü hepsinin elinde büyüdüm. Bu yaptığın genelleme hiç hoş olmamış.Nefret ediyorum kardeşlerine düşkün erkeklerden..
Eşler birbirinden habersiz kafasına göre kredi cekemiyor imzası gerekiyor bu çok iyi bir karar benceÇok teşekkür ederim. Eğer öğrenebilirseniz eşim kredi çekmeye kalkarsa benim haberim olur mu ya da eşinizle gelmeniz lazım mı derler nasıl olur diye çok sevinirim.
canım bence dikkatli olya boşversene 10 yıldır beraber olduğu adam ne halta yarıyormuş acaba? bu kadının derdiyle borcuyla ilgilenmiyor, aileyle tanışmıyor, 10 yıldır evlilik lafı etmemiş görümceniz hala neden bu adamla beraber şaştım doğrusu.
bırak boşver ya o adamdan istesin ya da çalışsın ödesin, senin eşin evini yuvasını kurmuş bakmakla yükümlü olduğu bi çekirdek ailesi var nasıl akıllarına estiği gibi borç isteyebilirler? kıymet bilseler içim yanmaz.eşine söyle ''senin burda bi ailen var bizi hiç mi düşünmüyorsun'' de. ''ödese mobilyaları öderdi'' de.
bu arada bu konuyu okuyunca aklıma geldi: bugün nişanlımın annesiyle telefonda konuşuyoruz, nişanlım da yanında oturuyolar işte. mevzu telefondan açıldı, nişanlımın annesi dediki ''oğlum işe girince bana bi telefon alsın'' dedi ben de ''hıı iyi ne güzel hangi model vs vs'' cevap veriyorum, ordan nasıl bi karışıklık olduysa, nişanlım ''yok almasın'' dediğimi zannetmiş, ve annesine öyle mi dedi diye sordu, annesi de ''yok öyle demedi hem ne karışır o'' dedi. ve ben bunu telefonda duydum çok bozuldum. bu cevap nedir ya ''ne karışır o'' ne demek nasıl bi cevap bu? yarın bi gün evlenince de böyle der mi bu kadın? nişanlıma açayım mı bu konuyu? hakkaten çok bozuldum ama.
canım bence dikkatli ol
yarın öbür gün araba almaya kalkar
sen karşı çıkarsan ne karışırmış o olur
ayrıca ne iğrenç bir cevap bu
gelinim zaten bana kıyamaz o öyle bir şey demedi demek yerine ne karışırmış o
dış kapının dış mandalı yani
vallahi buradaki konulardan mı ne
bence sen dikkat et bu ana oğula
Sizin onayiniz olmadan kredi cekebilir. Bankayi ararsaniz belki bir ihtimal insiyatif kullanirlarBen de dünden beri araştırıyorum, eşim benim yazılı iznim olmadan kredi çekebilir mi diye. Bir türlü tam doğrusunu öğrenemedim. Ablasına hayır demiş ama benden gizli gidip çeker mi acaba diye şüphe oluştu içimde. Bunu nasıl öğrenebilirim acaba? Hangi bankadan çekeceğini biliyorum acaba o bankayı arayıp benim iznim olmadan eşimin kredi çekmesini istemiyorum filan mı desem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?