Eşimin ailesinin bize yaptığı haksizliklar

Büyük ihtimal sizin esinizde benim esim gibi ağaç kovugundan cikmis

canım benim çok üzüldüm sen anlatırken... gerçekten bir kayırma ayırma söz konusu zaten kardeşler arasında hep bir kişi en ağır faturayı öder size denk gelmiş çok üzücü bakarsınız bebek ksımetıyle gelir ve terfi edersiniz siz yada eşiniz ya bakıcı tutar yada evde oturup olanla geçinmeye çalışırsınız sizin yerinde olsam asla kayınvalideye çocuğumu baktırmam hele ki bakamam artık diyen birine asla bebeğiniz olunca kıymete binersiniz emin olun o zaman karışanınız çok olur sizde onlara durun diceksiniz hakkınız olarak... allah yardımcınız olsun dilerim sorunlarınız en yakında hallolur eşinizin ailesi birazda oğullarına ve siz gelinine insaf ederler dilerim....

eee cnm basta hataa
ben calısıyorum esimin maası ii diye
bisey istememissin niye istemedin aglayana mama yok sen istemediysen ailen dicekti bunları borcsuz evlendirelim
neden herseye atladınız kız evi naz evi demislerr sen kaynanada cok yüzer vermissin cnm kusura bakma

Canim insallah ayni seyleri sende yasarsin sana gore normal seyler nasil olsa ve daha olgun davranirsin kesinlikle eminim. Ortada ara bozma yok iftira yok diyerek hic biseye kirilmazsin sen.Hatta sen üstüne onlara yardim et tamammi. Bekara eş bosamak kolay gelirmis. O yüzden senin yorumun tinn tinn

Ya cok kadar teşekkür ederim güzel yorumlariniz için. Doğru söylüyorsnz sanırım bebek olunca durum degisebilir. Kesinlikle boyle yapmaya çalışacagm mantıklı aslında. Ben neden bak diyim ki o istesin :)

evlat arasında ayrım olmaz .. sonra huzur bulamazlar .. bakabileceği imkanın yeteceği kadar doğursaymış..öyle pat pat doğurmakla iş bitmiyor..Kul hakkı denen birşey var..

Siz simdi beddua mi ettiginizi saniyorsunuz? hahahay guleyim bari. :)
Arkadasim herkes sizin gibi "komsuda piser, bize de duser" kafasinda degil. Sunu bir idrak edin once. Yasayacagim bir sey yok, ben kendimi biliyorum, bitti. Ben kayin aile parasina goz dikmem oyle, vermeyince de aglanmam, merak etme.. Kafaniza metafor dusmus gibi davranmayin. Alt tarafi elalem parasini sizle paylasmiyor, bu.

Ayyy canım benim kiyamam sana niye oyle diyorsun ya neden endiselendin zaten normalde olmasi gereken birsey degil mi karsi taraftan bisey beklememek niye basina gelmesinden korkuyorsun bu beddua degilki beddua söyle olur allah senin karsina bin beterini cikarsinda oyle konus demem gerek çünkü benim esimin ailesi iyi insanlar sana beddua degil dua etmis olurm yoksa dimiii. Ben kötü insanlar tü kaka dedim mi yok paralarinu benimle paylasmadilar paylassnlar dedimmi yok. Söylediklerin benim icin oyle anlamszki..
bi yerden yakaladin yuruyosun. Insanlarin canlarini sıkan şeylerden hosnut oluyosun sen. Diger yorumlarinda öyle kabak gibi dikkat cekiyosun yorumlarnla. Sadece benim degil diger insanlarn konularnda da boylesin.cok buyuk sorunlarn var bence senin ben uyeligimi kapatıyorum ama sen kal burda canim sorunlarini hallet. Baska insanlarin sıkıntılarindan kendine pay cikar mutlu ol . Sonra kullan o söylenenleri... sen beni tanisaydn asla böyle konusamazdin. Yasadigim hayatin zerresini bilmiyorsn yalan yanlis yorumluyorsn herseyi. Zaten günlük hayatinda da asla benimle konusabilecegini sanmiyorm. Daha fazla konusup kimligimi ifsa etmek istemiyorum. Hala baskasinin parasi bilmem ne komiksin :) takil sen orda kal mutlu ol . Senin beynin anca böyle küçük seylere basıyor ne kadar anlatsam da anlamazsn nasilsa bosver . Sen yoluna bak ileride ne demek istedigimi anlarsn tabi evlenebilrsen

Son düzenleme:
annem bebek yeleği örüyordu.8 yaşındaki yeğenim,anneanne kime örüyorsun diye sordu.annem de senin oğluna,diye takıldı.8 yaşındaki çocuk,ama anneanne ya benim oğlum olmazsa,ya benim çocuğum olmazsa,ya da olup da yaşamazsa ne olacak dedi.

Allah isteyen herkese gönlüne göre versin inşallah da,dereyi görmeden paça sıvama durumu var.

tek nirvana'sı evlenebilmiş olmak olan yurdum insanından seçmeler..

böyle konularda kimlikler değil ama karakterler deşifre oluyor zaten.. genel olarak bu konulara yazdığım yorumu yazayım size de.. sizi sevmiyorlar ve sevmeyecekler.. size yapılmamasının tek nedeni bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…