eşimin ailesinden nefret ediyorum....

bu konuyu eşine açıp orta yolu bulmalısınız
ve sizin anlatmak istediğiniz sanki kv evinde yaşıyormuşsunuz gibi davranması
kendi evinizde yabancıymış gibi hissetmeniz
ve her şeye karışması evde herkes bakıma muhtaç gibi görüyor olması
kırıcı olmadan tatlı dille ufaktan söylemek lazım

az daha sabret o zaman canim ya

evin de acelesi yok vazgectim dersin. nasılsa sen çalıştığın sürece sorun olmaz. ama kendini de yorma. bı yardımcı tutarsin haftalik gelir temizler.

senin o kv ve esinle isin zor. kendini yipratmadan atlatmaya çalış. gorumcelerinle de konuşursun gerekirse. yatakodani kilitle. bebeğin beşiği varsa ona da biraz sabretmek zorunda kalacaksın. ama zaten odayi da ayirip tuvalet eğitimi verince sen de rahat edersin.

valla bilemedim nasil bas edeceksin kv ile. dört koldan kusatmis durumda seni. sindirmeye çalışıyo
1 sene daha dişimi sıkıp kreşe vericem en mantıklısı bu
çocuklara bakmadığı halde boş eve gelip durmaz herhalde artık

bu konuyu eşine açıp orta yolu bulmalısınız
ve sizin anlatmak istediğiniz sanki kv evinde yaşıyormuşsunuz gibi davranması
kendi evinizde yabancıymış gibi hissetmeniz
ve her şeye karışması evde herkes bakıma muhtaç gibi görüyor olması
kırıcı olmadan tatlı dille ufaktan söylemek lazım
aynen öle evime yabancıyım.labne bitti elanor,ıslak mendil bitti elanor,sabah okulda tost günü.tost parasını koymayı unutma elanor.ya babannesin 3,75tl de sen versen nolur.bundan bahsediyorum.onu sömürmek değil amacım

geçenlerde bezini almayı unutum yogunluktan çocugu akşama kadar çişli bezle gezdirmiş.anlatabiliyor muyum.almasın istemiyorum bişeyini ama el insaf o senin torunun da torunun 50 lira kimseyi ne zengin eder ne de fakir

1 sene daha dişimi sıkıp kreşe vericem en mantıklısı bu
çocuklara bakmadığı halde boş eve gelip durmaz herhalde artık

aynen öyle canım en mantıklı olab he he de geç. sonra da isini yoluna koyarsin ufak bi cinnet sorunlarini çözer :KK66:

aynen öle evime yabancıyım.labne bitti elanor,ıslak mendil bitti elanor,sabah okulda tost günü.tost parasını koymayı unutma elanor.ya babannesin 3,75tl de sen versen nolur.bundan bahsediyorum.onu sömürmek değil amacım

bisey sorcam niye eşine değil da herseyi sana diyo kv. senin sinir olduğunu biliyo eve hakimiyeti kurduğunu mu göstermek istiyo sana

aynen öyle canım en mantıklı olab he he de geç. sonra da isini yoluna koyarsin ufak bi cinnet sorunlarini çözer :KK66:

bisey sorcam niye eşine değil da herseyi sana diyo kv. senin sinir olduğunu biliyo eve hakimiyeti kurduğunu mu göstermek istiyo sana
aynende öle beni çileden çıkartmayı iyi biliyo.damarımı iyi biliyor.çünkü ben altı üstü bir kadınım oğlunu niye arayıp yorsun meşgul etsin.ben varım burda akşam iş çıkışı koşa koşa markete,ordan eve ve 2 ye kadar mutfakta ertesi günün mönüsünü hazırlıyorum.sadece çocuklarım için yapıyorum

geçenlerde bezini almayı unutum yogunluktan çocugu akşama kadar çişli bezle gezdirmiş.anlatabiliyor muyum.almasın istemiyorum bişeyini ama el insaf o senin torunun da torunun 50 lira kimseyi ne zengin eder ne de fakir

eğer ki kendi alsa verse bez alsa eminim ki yaptıkları gözüne batmaz buraya yazma ihtiyacı duymazsın
ama bu insan böyle ya böyle kabul edeceksin yada bunları düşünüp kendini üzeceksin
bunların geçici olduğunu düşün rahatla
tost parası dediğinde anne para çekmeyi unutmuşum bu seferlik sen versen desen tepkisi ne olacak

O değil de el yazısını nasıl okuyorsunuz ya gözlerim kamaşıyor,çoğu kelimeyi anlamadım bile...

eğer ki kendi alsa verse bez alsa eminim ki yaptıkları gözüne batmaz buraya yazma ihtiyacı duymazsın
ama bu insan böyle ya böyle kabul edeceksin yada bunları düşünüp kendini üzeceksin
bunların geçici olduğunu düşün rahatla
tost parası dediğinde anne para çekmeyi unutmuşum bu seferlik sen versen desen tepkisi ne olacak
akşam işten gelince ister
yada kızıma sölenir
para alıp geri vermiyo annengil söle kumbarana çok para atsınlar

3,75 bile istiyo:işsiz::KK57:

akşam işten gelince ister
yada kızıma sölenir
para alıp geri vermiyo annengil söle kumbarana çok para atsınlar

3,75 bile istiyo:işsiz::KK57:

anladım canım boşver biriktirsin parasını
ölünce yine sizlere kalacak gecicek hepsi bunların

aynende öle beni çileden çıkartmayı iyi biliyo.damarımı iyi biliyor.çünkü ben altı üstü bir kadınım oğlunu niye arayıp yorsun meşgul etsin.ben varım burda akşam iş çıkışı koşa koşa markete,ordan eve ve 2 ye kadar mutfakta ertesi günün mönüsünü hazırlıyorum.sadece çocuklarım için yapıyorum

esine mesaj atsana çıkışta bunlar alinacakmis unutma sakın diye. niye kosuyosun herşeye. evde yardim etmiyosa esin onu da oturtma.

ne demek gece ikiye kadar ayakta kalip ertesi sabah ise gitmek. yazık günah sen de bi ananin evladisin ya.

hatta ben senin yerinde olsam esimi arar anneni ara da alınacak bisey varsa soylesin sana ben bugun alamicam derim. bunu sürekli yapar üzerimden atarim o gereksiz sorumluluğu.

hele bebegi tek bezle gezdirmek :KK43: cidden üzüldüm.

akşamları da tek girme mutfağa. cocuklar yattiktan sonra esinle gir. en kötü bulaşıkları toplayip makineye dizer. gerekirse cayini çorbasını verir yanımda oturtur yapacaklarımi öyle yaparim.

esine mesaj atsana çıkışta bunlar alinacakmis unutma sakın diye. niye kosuyosun herşeye. evde yardim etmiyosa esin onu da oturtma.

ne demek gece ikiye kadar ayakta kalip ertesi sabah ise gitmek. yazık günah sen de bi ananin evladisin ya.

hatta ben senin yerinde olsam esimi arar anneni ara da alınacak bisey varsa soylesin sana ben bugun alamicam derim. bunu sürekli yapar üzerimden atarim o gereksiz sorumluluğu.

hele bebegi tek bezle gezdirmek :KK43: cidden üzüldüm.

akşamları da tek girme mutfağa. cocuklar yattiktan sonra esinle gir. en kötü bulaşıkları toplayip makineye dizer. gerekirse cayini çorbasını verir yanımda oturtur yapacaklarımi öyle yaparim.
eşimin iş yeri şehrin dışında benimki merkezi ve çarşı market hemen yanımda diye her şey bende sanırım.akşamları da çocuklara bakar eşim evi toparlar üstüne düşeni yaptırırım ama o erkenden yatar ben ertesi günü hazırlarım

Tamam iç çamasırlarına dokunması çok yanlış ama sende çok abartıyorsun..
Kadın hem çocuklarına bakıyor hemde robot gibi takılsın mı?
Babaanne diye ömrünü size mi adasın?
O da hayata bir kere geliyor

cocuklar kac yasinda, yazdiysaniz da gormedim.

işi bıraksan evde oturcaksın bu sefer daha çok maruz kalcaksın onlara hem maaş alamicaksın hem maddi hem manevi zarardasın. ama işi bırakmayı göze alacak kadar tiksindirmişler yani maddiyatı gözden çıkarmışsın o zaman canım maneviyatı kurtar bence :KK70: yani sen çalış hem yüzlerini görme hemde maaşınla ver kreşe tümdem kurtulursun. ama onlarda çok arsızmış yani kusura bakma. ne demek sen evde yokken yemek içmek iç çamaşırların falan yerlerini değiştirmek. seni anlıyorum cinnet sebebi bencede

eşimde aynı fikirde
bunun yazı var kışı var
sogukta çocuları zor getir götür yaparsak zor olur filan filan
Anladım zaten senin derdini sizin eve yerleşmiş zor gider ordan eşinden yüz buluyor. Annasına kıyamıyor çocukları umrunda değil .Seni mutsuz ediyor. İşin zor. işten çıksan sizden yine gitmiyecek eminim. Allah kolaylık versin

işi bıraksan evde oturcaksın bu sefer daha çok maruz kalcaksın onlara hem maaş alamicaksın hem maddi hem manevi zarardasın. ama işi bırakmayı göze alacak kadar tiksindirmişler yani maddiyatı gözden çıkarmışsın o zaman canım maneviyatı kurtar bence :KK70: yani sen çalış hem yüzlerini görme hemde maaşınla ver kreşe tümdem kurtulursun. ama onlarda çok arsızmış yani kusura bakma. ne demek sen evde yokken yemek içmek iç çamaşırların falan yerlerini değiştirmek. seni anlıyorum cinnet sebebi bencede
öle yüzsüzlerki anlatamam.konuyu açtığımın akşamı görümcemler eşleri çocukları bendeydi.akşam yemeğim yoktu önceki günden bi çorba yapmıştım küçük içsin diye.eve bi geldim.düğün evi gibi olmuş evim oysaki bi duş alıp yatmaktı planım...

yok ya bunlar böle alışmışlar ne desem boş

Anladım zaten senin derdini sizin eve yerleşmiş zor gider ordan eşinden yüz buluyor. Annasına kıyamıyor çocukları umrunda değil .Seni mutsuz ediyor. İşin zor. işten çıksan sizden yine gitmiyecek eminim. Allah kolaylık versin
işten çıksam bu seferde gece uyuyamıyorum korkuyorum diyip bende kalıcak.ki ölede oldu zaten şurda daha 5 aydır çalışıyorum 3 yıldır evdeydim.eşim babası öldükten sonra annesine daha çok düştü.onuda kaybederim diye ödü kopuyo.bu durumda beni kaybediyo haberi yok

Tamam iç çamasırlarına dokunması çok yanlış ama sende çok abartıyorsun..
Kadın hem çocuklarına bakıyor hemde robot gibi takılsın mı?
Babaanne diye ömrünü size mi adasın?
O da hayata bir kere geliyor
elbette öle tabiki kendi hayatı olsun karışamam ama bunun benim gözüme gözüme sokmasın yani o yeter

X