• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi

Beni sıkıntıya sokan da bu olayı kendileri başlatıyor ama tepki veren suçlu oluyor ne güzel dünya
Olursa olsun kendini savunacaksin her şekilde. Bırak görüşmesinler daha iyi

Gayet kolay emin ol. O an susturacaksin.

Beni sıkıntıya sokan da bu olayı kendileri başlatıyor ama tepki veren suçlu oluyor ne güzel dünya
Benim eşimin tarafı da aynı laf sokarlar sen bir şey söyleyince aa biz bir şey demedikki diyip üzerine çullanırlar asla haklı çıkamazsın. Tek tek olunca da arkalarından birbirlerini suçlarlar. Birbirlerine bile laf sokuyorlar. Asla onlarla başedemezsin. O onların kendilerini ifade etme şekli.

Eşim de usandı ama bunlar usanmadı huzursuzluk çıkarmaktan
Kendi usanırken idare etmenizi bekleyemez. Bu tür insanlar alan buldukça arsızlaşıp her seferinde çıtayı yükseltir. Öyle de laf işiteceksiniz rahatsız edecekler böyle de. Susmayın verin cevabını.

İdare etmenizi isteyen kendi delisine sahip çıksın. Esiniz tarafından gelen problemlerin muhatabı eşiniz.

Ben idare edince sorun olmuyor sanıyor işte 🤦🏽

Benim eşimin tarafı da aynı laf sokarlar sen bir şey söyleyince aa biz bir şey demedikki diyip üzerine çullanırlar asla haklı çıkamazsın. Tek tek olunca da arkalarından birbirlerini suçlarlar. Birbirlerine bile laf sokuyorlar. Asla onlarla başedemezsin. O onların kendilerini ifade etme şekli.
Size birer adet cinnet yazıyorum ✍️ Deli deliyi görünce sopasını saklarmış.

Ohaa evet 😯 biri kızını karalıyor öbürü bacısını dile gelmeyecek şeyler diyorlar yuh diyorum

Kendi usanırken idare etmenizi bekleyemez. Bu tür insanlar alan buldukça arsızlaşıp her seferinde çıtayı yükseltir. Öyle de laf işiteceksiniz rahatsız edecekler böyle de. Susmayın verin cevabını.

İdare etmenizi isteyen kendi delisine sahip çıksın. Esiniz tarafından gelen problemlerin muhatabı eşiniz.
Ben uzun bir süre görüşmek istemiyorum zaten hamile hamile uğraşıp bebeğimi düşüremem

Koltukları tertemizmiş hiç örtü örtmezlermiş bu arada koltukları hayatımda gördüğüm en kirli koltuktu hani bahçede kullansan bu kadar kirli olabilir. Çocuk yemekten kalktı el yıkamak yok aldım ellerini sildim halının üzerinde elleri bir şey dökmesin diye de altına örtü serdim ne varmış halıyı yıkatmaya verirmişim bunlar her geldiğinde ben halı yıkatıcam galiba bunlar hiç umursamazlarmış böyle şeyleri evleri tertemizmiş evlerinde mikrop kaparsınız o kadar pis ve dağınık. En sonunda da ben eğil kalk eğil kalk bir hal oldum biz rahatsızlık vermeyelim diyip defolup gittiler ha bir de eşim meyve koydu çilek falan ölüyormış gibi yediler birisi bile çıkıp kızım hamilesin gel sen de ye demedi birbirlerinin önünden kapışa kapışa aç kalmış gibi çilekleri yediler canım öyle bir istediki bana kalmadı. Şimdi her gün çilek alıp yiyorum. Bildiğin travma oldu bana çilek😂

Aaa ilk anlattiginiz konu aşırı cinnetlik. Niye cevabini vermiyorsunuz. Birsey derse istedigini diyen istemedigini isitir diyip geçersiniz

Bebek ismine de karar vermeye kalktılar mı sende de zjslsnsns
Yok ona sıra gelmedi ama ben ne desem şu isim şöyle olur bu isim böyle olur diye yorum yapıyorlar takmıyorum. Bu arada bulduğun isimleri kimseye söyleme kimse bir isim beğenmiyor etkilenme yani.

Aaa ilk anlattiginiz konu aşırı cinnetlik. Niye cevabini vermiyorsunuz. Birsey derse istedigini diyen istemedigini isitir diyip geçersiniz
Ya o an babam aklımdaydı, odaklanamıyor bile insan. Ne diyim Allah ıslah etsin ya.

Yok ona sıra gelmedi ama ben ne desem şu isim şöyle olur bu isim böyle olur diye yorum yapıyorlar takmıyorum. Bu arada bulduğun isimleri kimseye söyleme kimse bir isim beğenmiyor etkilenme yani.
Ben değil de eşim söylebilir 😄 hanımefendi nin aklından miraç ismi geçiyormuş daha cinsiyet belli değil, eşime diyor kendi sözünü yemeyeceksin dimi kız olunca diyor 🤦🏽 muhtemelen eşim benden önce kızım olursa senin adını koycam diye söz vermiş.

Kısaca şunu söylemek istiyorum, babam yakın zamanda vefat etti yasin okuttuk evde eşimin ailesini de çağırdık. Orda konuşulmaması gereken şeyler konuşuldu, örneğin kayınvalidemin anneme "benim oğlum sana bakar da senin kızın bana bakmaz, ameliyat olduğumda da sen göndermedin dimi?" demesi. (halbuki beni gitmem için zorlayan annemdi ben bana yaptıkları için gitmek istemiyordum)

Her neyse konu kapandı daha sonra kuzenlerimi övüp durması, ki bunu isteme günümden tutunda çeyizimde yasinde yapması, ha kuzenlerimin övülmesi benim hoşuma gidiyor ama özellikle bastıra bastıra gözüme baka baka demesi beni sinir ediyor.

Tabi bu da yetmezmiş gibi eşimin ninesinin "annen yasinde niye yanımıza gelmedi, annen çok konuşuyor diyip durması benim zoruma gitti (annem düğünde yanlarına gittiğinde anneme saygısızlık yaptı ve kavga çıkardı kayınvalidem, aynısı yaşanmasın diye gitmedi varsayıyorum.)
Buna karşılık ben de kendimi tutamadım kulağına kötü bir laf gelmiş ondan gelmemiş dedim ısrarla söylettirdiler.

kavga tartışma çıkmasın diye alttan almaktan sıkıldım, sürekli kuzenlerimi bana karalayıp yüzlerine gelince keşke gelinim olsan diyorlar yani ben bunla nasıl baş edebilirim, ki zamanında çok iftira atmışlığı da var kayınvalidemin, ve asla sevdiğine inanmıyorum.
Ne yaparsam hem huzurumu hem sınırımı koruyabilirim çok yoruldum eşim de aynı şekilde.
Böyle cahil insanlarla muhatap olmayın ya hadi oluyorsunuz diyelim mecbursunuz ciddiye almayın he he deyip geçin. Ay bilmiyorum ya cahil insana tahammül edemiyorum ben🤣

Back
X