- 20 Kasım 2022
- 18
- 27
- 25
Herkese merhabalar. 24 yaşındayım 2 buçuk aydır evliyim. Eşimle 7 senelik bir ilişkimiz oldu evlenmeden önce. Sözde çok muhafazakar bir ailesi olduğu için ve benim ailem onlara göre daha rahat bir yaşam tarzı sergilediği için sevgilik süresince bana çok önyargıları olmuştu zamanla aştılar ve aramız iyi oldu. Düğün sürecinde de büyük sıkıntılar yaşamadık. İki tarafın ailesi de elinden geleni yaptı istediğimiz şekilde ve borçsuz evlendik. Benim eşim babasıyla beraber çalışıyor. Olaylar silsilesi ise şöyle başladı düğünümüzden 1 ay önce kayınpederim gençliğinden kalan heves yüzünden kendine goldwing denilen büyük motorlardan aldı. Bu motoru sürmeyi beceremeyip düştü ve iki bacağını da kırdı. Düğünden sonraki gün benim eşim işe gitmek zorunda kaldı ve biz balayına gidene kadar (düğünden 1 hafta sonra gittik) her gün işe gitti. Sonrasında her şey iyi hoş giderken kayınpederimin bu sefer kayınvalidemi aldattığı ortaya çıktı. Ortalık çok karıştı ve bizi bu olayların sürekli içine çektiler. Son olarak da 18 yaşındaki görümcem 42 yaşında bir adamla sevgili olmuş şimdi de bu çıktı ortaya. Ailede herkes birbiriyle sidik yarıştırıyor ve herkes beni bir tarafa çekmeye çalışıyor. Kafa olarak zaten onlara hiç uymadığım halde eşim yüzünden saygı duyup susmaya çalışıyorum ama artık çok sıkıldım. Olaylar sürekli evime yansıyor evimin huzurunu kaçırıyor. Kayınvalidem sürekli eşimi arayıp sıçtığı boka kadar anlatıyor. Görümcem sürekli ortalığı birbirine katıyor ve herkes her şeyi eşimden bekliyor. Bu yüzden bizim evimiz de mahvoluyor. O kadar daralım o kadar sıkıldım ki ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Eşimin ailesi yüzünden sürekli tartışmaya başladık ve ben 7 senedir aşık olduğum adamdan soğuyorum artık. Bu durum beni çok korkutuyor