Arama sorma konusma o insanlarlamerhaba arkadaslar, esimini ailesi yuzunden esimden cok sogudum (ozellikle gorumcem yuzunden).
Ben bastan beri hep iyi niyetimi gostermek icin ugrasiyorum, guler yuzle karsiliyorum, laf soksalarda ben kalp kirmamak icin ugrasiyorum ama en azindan esime kirildigimda anlatmak istiyorum ama ona ne desem hep bende suc buluyo ... bastan beri kiz kardesi benimle ugrasiyo ama ne kadar sustuysam kardesine karsi hep bana bisey bulabildi esim ... sonunda kardesine haddini bildirdim (tek bi laf ettim, hakaret felan degil) ondan sonra tek suclu ben misim gibi davranildi ... sanki ona onca zaman tahamul eden susan altan alan ben degilmisim gibi ... ve bu kac yildir boyle esimle, artik sogudum ondan ... oda arada kaliyor, benim laf sokmalarim, ailesinin habire benimle ugrasmasi (tabi bunun gercekten farkindaysa, cozemedim) onu uzuyo ama cok birsey istemiyorum sadece beni anlasin ve adaletli dusunsun ...
cekip gitmeyi cok dusundum, planladim ama vazgectim cunki gitmemi bekleyenleri mutlu etmek istemiyorum ... esimde ailesine duskunlugu yuzunden boyle ama kotu degil o yuzden sabredeyim diyorum ...
sizce esime nasil yaklasmaliyim ? adama saysamda bak "su konular yuzunden boyle oldum" diye anlamiyor ...
Çok doğru bir yorum olmuş. Kısa ve net.sırf başkalarıno mutlu etmemek için kendin mi mutsuz olacaksın?
Ailesini ona kötülemeyin. Dırdırcı olduğunuzu düşünüyor bence. Ve sürekli siz şikayet ettiğiniz için karşı taraf suçlu da olsa masumlaşıyor. Sorunlarınızı direk karşı tarafla, görümceyle, halledin. Alttan almak zorunda değilsiniz. Ama eşinizin yanından ziyade birebirken cevabını verin. Eşiniz yanınızdayken normal davranın.
Direk bosan diyemem ozellikle aile problemleri disinda iyi anlasiyorsaniz bu biraz zor senin icin...ama eger duzelmeyecek gibiyse iki seceneginiz var ya ailesini senden uzak tutacak,gorusmeyeceksiniz yada ciddi ciddi bosanicaksiniz...masem kotu niyetli,fesat olan benim ayrilalim sende kurtul bende kurtulayim de...baska turlu bu dertten kurtulamazsin uzgunum
sırf başkalarıno mutlu etmemek için kendin mi mutsuz olacaksın?
soğuduğun adamdan hiç sevmediğin insanları düşünerek mi ayrılmıyorsun? daha düz düşünün işiniz kolaylaşır inanın. akrabalarından değil adamın basiretsizliğinden soğumuşsunuz anlattığınız kadarıyla. bu da ayrılmak için yeterli bir sebep benim için.
Çoluk cocuk var mı? Bende boşanmak istiyorum bir cocugum birde hamıleyim. Tahammül bırakmadılar eşimle markete bile gidemiyoruz peşimizde hep illa biri.. onlar gelmese eşim çağırıyor boşanıcam böyle ömür geçmez ama ne yaparım.. biraz cesarete ihtiyacım var6 yıllık evliyim 6 yıldır ailesi sorunu bende de var. Ama aşk sevgi olduğu için Bi şekilde gidiyordu evlilik. Son bir senedir bende çok soğudum. Ailesi ile hiç görüşmüyorum 9 aydır. Ama eşim böyle olmaz falan deyip yine sorunlar çıkardı. Şu an bende boşanma aşamasındayım ne yazıkki aile sorunları bitmiyor.
Ailesini ona kötülemeyin. Dırdırcı olduğunuzu düşünüyor bence. Ve sürekli siz şikayet ettiğiniz için karşı taraf suçlu da olsa masumlaşıyor. Sorunlarınızı direk karşı tarafla, görümceyle, halledin. Alttan almak zorunda değilsiniz. Ama eşinizin yanından ziyade birebirken cevabını verin. Eşiniz yanınızdayken normal davranın.
bak simdi anlamayan mankafa anlamıyo bayramda aynısı ben,m basıma geldi kaynanan sürekli laf sokuyo emirler yagrıyo ben cevap veriyorum esim o sırada ayy duymadım ayy etmedim bakıyo haklıyım ama annem hasta gebersin ulan annen anan yuzunden ayrılcaz 2 cocugunu bosadı sıra bizde heralde nemrut kadınAilesini ona kötülemeyin. Dırdırcı olduğunuzu düşünüyor bence. Ve sürekli siz şikayet ettiğiniz için karşı taraf suçlu da olsa masumlaşıyor. Sorunlarınızı direk karşı tarafla, görümceyle, halledin. Alttan almak zorunda değilsiniz. Ama eşinizin yanından ziyade birebirken cevabını verin. Eşiniz yanınızdayken normal davranın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?