• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ailesi yuzunden esimden cok sogudum (ozellikle gorumcem)

CmreKck

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2013
410
278
103
merhaba arkadaslar, esimini ailesi yuzunden esimden cok sogudum (ozellikle gorumcem yuzunden).
Ben bastan beri hep iyi niyetimi gostermek icin ugrasiyorum, guler yuzle karsiliyorum, laf soksalarda ben kalp kirmamak icin ugrasiyorum ama en azindan esime kirildigimda anlatmak istiyorum ama ona ne desem hep bende suc buluyo ... bastan beri kiz kardesi benimle ugrasiyo ama ne kadar sustuysam kardesine karsi hep bana bisey bulabildi esim ... sonunda kardesine haddini bildirdim (tek bi laf ettim, hakaret felan degil) ondan sonra tek suclu ben misim gibi davranildi ... sanki ona onca zaman tahamul eden susan altan alan ben degilmisim gibi ... ve bu kac yildir boyle esimle, artik sogudum ondan ... oda arada kaliyor, benim laf sokmalarim, ailesinin habire benimle ugrasmasi (tabi bunun gercekten farkindaysa, cozemedim) onu uzuyo ama cok birsey istemiyorum sadece beni anlasin ve adaletli dusunsun ...

cekip gitmeyi cok dusundum, planladim ama vazgectim cunki gitmemi bekleyenleri mutlu etmek istemiyorum ... esimde ailesine duskunlugu yuzunden boyle ama kotu degil o yuzden sabredeyim diyorum ...

sizce esime nasil yaklasmaliyim ? adama saysamda bak "su konular yuzunden boyle oldum" diye anlamiyor ...

Boşa gitsin ben de aynı durumdaydım boşanıyoruz çünkü değişmiyo hiç bi şey.sonunda dayısına hakaret ettirdi o düşman bildiklerinizle birlik olup sizi uzaklaştıracaklar bi gün

Ailesini ona kötülemeyin. Dırdırcı olduğunuzu düşünüyor bence. Ve sürekli siz şikayet ettiğiniz için karşı taraf suçlu da olsa masumlaşıyor. Sorunlarınızı direk karşı tarafla, görümceyle, halledin. Alttan almak zorunda değilsiniz. Ama eşinizin yanından ziyade birebirken cevabını verin. Eşiniz yanınızdayken normal davranın.

Offf aynı dert bendede var seni çok iyi anlıyorum. Bende konu açacaktım ama fırsat bulamadım. Sırf bu yüzden boşanmayı düşünüyorum nefret geldi ailesinden taktılar tasmayı boynuna gık diyemiyor

Kesinlikle ama kesinlikle eşinizle ailesiyle ilgili sorunlarınızı paylaşmayın. 'Doluyorum anlatmak istiyorum' diyorsanız da bu kişi eşiniz olmasın. Yakın bulduğunuz , laf çıkmayacak cinsten birine anlatıp rahatlayabilirsiniz.
Erkekler genelde böyledir. Eşlerin ailesini şikâyet etmesinden hoşlanmaz ve hemen savunmaya geçerler.

merhaba arkadaslar, esimini ailesi yuzunden esimden cok sogudum (ozellikle gorumcem yuzunden).
Ben bastan beri hep iyi niyetimi gostermek icin ugrasiyorum, guler yuzle karsiliyorum, laf soksalarda ben kalp kirmamak icin ugrasiyorum ama en azindan esime kirildigimda anlatmak istiyorum ama ona ne desem hep bende suc buluyo ... bastan beri kiz kardesi benimle ugrasiyo ama ne kadar sustuysam kardesine karsi hep bana bisey bulabildi esim ... sonunda kardesine haddini bildirdim (tek bi laf ettim, hakaret felan degil) ondan sonra tek suclu ben misim gibi davranildi ... sanki ona onca zaman tahamul eden susan altan alan ben degilmisim gibi ... ve bu kac yildir boyle esimle, artik sogudum ondan ... oda arada kaliyor, benim laf sokmalarim, ailesinin habire benimle ugrasmasi (tabi bunun gercekten farkindaysa, cozemedim) onu uzuyo ama cok birsey istemiyorum sadece beni anlasin ve adaletli dusunsun ...

cekip gitmeyi cok dusundum, planladim ama vazgectim cunki gitmemi bekleyenleri mutlu etmek istemiyorum ... esimde ailesine duskunlugu yuzunden boyle ama kotu degil o yuzden sabredeyim diyorum ...

sizce esime nasil yaklasmaliyim ? adama saysamda bak "su konular yuzunden boyle oldum" diye anlamiyor ...
Arama sorma konusma o insanlarla

Direk bosan diyemem ozellikle aile problemleri disinda iyi anlasiyorsaniz bu biraz zor senin icin...ama eger duzelmeyecek gibiyse iki seceneginiz var ya ailesini senden uzak tutacak,gorusmeyeceksiniz yada ciddi ciddi bosanicaksiniz...masem kotu niyetli,fesat olan benim ayrilalim sende kurtul bende kurtulayim de...baska turlu bu dertten kurtulamazsin uzgunum

Ailesini ona kötülemeyin. Dırdırcı olduğunuzu düşünüyor bence. Ve sürekli siz şikayet ettiğiniz için karşı taraf suçlu da olsa masumlaşıyor. Sorunlarınızı direk karşı tarafla, görümceyle, halledin. Alttan almak zorunda değilsiniz. Ama eşinizin yanından ziyade birebirken cevabını verin. Eşiniz yanınızdayken normal davranın.

artik hic konusmuyoruz gorumcemle ... esimin yaninda baslarda birsey demiyodum ama o anlamadikca ben anlatmaya calistim, biyerde tikanip patlicami anlattim orali olmadi ve olan oldu... kendinden sogudumunda farkinda ama olayi buyuttugumu dusunuyo halbuki buyutmek degil niyetim ama icimden sevgide fiskirmiyo onun icin arada geliyolar bana

soğuduğun adamdan hiç sevmediğin insanları düşünerek mi ayrılmıyorsun? daha düz düşünün işiniz kolaylaşır inanın. akrabalarından değil adamın basiretsizliğinden soğumuşsunuz anlattığınız kadarıyla. bu da ayrılmak için yeterli bir sebep benim için.

Direk bosan diyemem ozellikle aile problemleri disinda iyi anlasiyorsaniz bu biraz zor senin icin...ama eger duzelmeyecek gibiyse iki seceneginiz var ya ailesini senden uzak tutacak,gorusmeyeceksiniz yada ciddi ciddi bosanicaksiniz...masem kotu niyetli,fesat olan benim ayrilalim sende kurtul bende kurtulayim de...baska turlu bu dertten kurtulamazsin uzgunum

onuda dedim, cektim restimi dedim git kardesinin istedigi gibi biriyle evlen benden bu kdar dedim bu kadar kotuysem katlanmak zorunda degilsin dedim ama gel gorki sonra pisman oluyor geliyor sariliyor ... bide evet sadece problemimiz ailesi ... ve esim sadece ailesine duskunlugunden boyle yoksa guzel yurekli, iyi niyetli sessiz bir insan

sırf başkalarıno mutlu etmemek için kendin mi mutsuz olacaksın?

ailesi biraz uzak durdugu zaman gayet mutluyuz ... dogru arada aklima geldiginde yine gicik gidiyorum ama ailesi karismasa esim gercekten iyi niyetli, kibar bir insan ... evine duskun, asla beni birakip disari cikmaz mesela ... ama iste ailesi ...

6 yıllık evliyim 6 yıldır ailesi sorunu bende de var. Ama aşk sevgi olduğu için Bi şekilde gidiyordu evlilik. Son bir senedir bende çok soğudum. Ailesi ile hiç görüşmüyorum 9 aydır. Ama eşim böyle olmaz falan deyip yine sorunlar çıkardı. Şu an bende boşanma aşamasındayım ne yazıkki aile sorunları bitmiyor.

soğuduğun adamdan hiç sevmediğin insanları düşünerek mi ayrılmıyorsun? daha düz düşünün işiniz kolaylaşır inanın. akrabalarından değil adamın basiretsizliğinden soğumuşsunuz anlattığınız kadarıyla. bu da ayrılmak için yeterli bir sebep benim için.

haklisin, esimin basiretsizliginden sogudum ama tek sikayetim bu ... yani esim yoksa kibar, iyi niyetli evine duskun bir insan ... bende ailesinden daha akkili olup o huyunu kendi tarafima cekmek istiyorum ... dogru sogudum ama bunun icin birakip gitmek icime sinmiyo, ustelik ne olursa olsun hep kendi gelip geri sariliyo ...

6 yıllık evliyim 6 yıldır ailesi sorunu bende de var. Ama aşk sevgi olduğu için Bi şekilde gidiyordu evlilik. Son bir senedir bende çok soğudum. Ailesi ile hiç görüşmüyorum 9 aydır. Ama eşim böyle olmaz falan deyip yine sorunlar çıkardı. Şu an bende boşanma aşamasındayım ne yazıkki aile sorunları bitmiyor.
Çoluk cocuk var mı? Bende boşanmak istiyorum bir cocugum birde hamıleyim. Tahammül bırakmadılar eşimle markete bile gidemiyoruz peşimizde hep illa biri.. onlar gelmese eşim çağırıyor boşanıcam böyle ömür geçmez ama ne yaparım.. biraz cesarete ihtiyacım var

Aynenn.. yazmaya üşendim de:KK53::KK53:

Bu sefer onlar tabiri caizse dır dır a başlayacak.. Erkeklerin en sevmediği şey dır dır sürekli şikayet.. Siz belki bu kadar dile getirmeseniz adam kendi rahatsız olup ağızlarının payını verecek.. Adamlara az müsade edin ortama yeni evliliğe size önce bi adapte olsun.. evlenir evlenmez ailen aşağı ailen yukarı muhabbetleri olunca adamları yanınıza değil karşınıza alırsınız evin içinde taraf oluştumu eyvah. Bunları yapiyorsaniz ama yine de sizi ezdirirse o adamın pek de umurunda sayılmazsınız üzgünüm ..

Geneli için konuşuyorum ama psikopat ,bencil,ana kuzusu,aldatan,karaktersiz,yalancı ve önemlisi sevmeyen adamlara hiç bişey yapmaya gerek yok bosayin gitsin :bicak:

Eşinizin ailesi ve görümcenizin sizi rahatsız edecek hangi davranışları oldu?
Bir görümce olarak neredeyse hergün dikendeyim;yazın ki dikkat etmem gereken noktaları göreyim :)

bak simdi anlamayan mankafa anlamıyo bayramda aynısı ben,m basıma geldi kaynanan sürekli laf sokuyo emirler yagrıyo ben cevap veriyorum esim o sırada ayy duymadım ayy etmedim bakıyo haklıyım ama annem hasta gebersin ulan annen anan yuzunden ayrılcaz 2 cocugunu bosadı sıra bizde heralde nemrut kadın

Back