- 27 Nisan 2015
- 439
- 139
- 103
- 33
- Konu Sahibi angels1991
merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evlıyım evlendıgım ılk günden beri sorunlarımda beraberinde geldi borç ödemeye başladık ve takılan takılara guvenmıstık hepsını eşim babasına verdihal böle olunca bende çalışmak istedim eşim izin vermedi neyse butun borçlar 1 senede bitti bu arada eşim babasının dükkânında garson olarak calısıyordu lokantası vardı aılece calısıolardı 2 abısı ve benım esım kayın pederım bır cok kısıye borçlanmış ısın altından kalkamamış dukkanı satmaya karar verdı ozman cok sevınmıstım cunku aileyle olmuyordu esım 1 hafta tam alsa parasını 1 hafta alamıyordu neyse borçlarımızı brazda olsa rahatlattık tm huzura erıcez derken dukkanı 30 mlyara sattılar babamın borçlarının sadece bırını odedı o para esımın 1 buçuk lıra alıcagı vardı onu bıle vermedılerabısı aldı ama 1 buçuk lıra kımsenın sesı çıkmadı nyse esım calısmaya başladı bı ıs bulup aılesıne yardım etmeye başladı bu aradada 2 ay boşta kalmıştı kendı amcamdan para alıp bırıken kıraları fln ben odedım ayrıca abısıde esıme kredı cektırdı ve odemıo oda bıze kaldı 6 milyar fln babasının 100 mlyar borcu var adamlar esımı sıkıstırıorlar kımsenın umrunda deıl esım 30 mlyr borcu ustune aldıben çocuk bıle dusunemıorum artıkcocuga nasıl bır gelecek verıcem onuda bılmıorum mlletın brcunu ödemekten mafoldukbu 30 mlyarı 3 4 sene oderız snırımkı ben bılıorum bu 30 mlyrla kalmıcak otekı brclarda bze kalıcak kmse ellemıo bıle kmsenın umru deıl esımle knusmaya calıstım bağırıyor cagırıor bu ınsanlardan kufur yersem yasayamam gıden param olsun dıorbucuma babasıylada knusucak yanımıza cagırıcakmıs evı kapat kıra verme dıe kabul etmezler sanırım ama napıcagımı bılmıorum ne olur akıl verın kimseye bsey dıyemıyorum anneme anlatsam bırak gel dıcek ama esımı sevıorum ben bana akıl verın uzun oldu braz kusura bakmayın