eşimin ailesi ve ben.. çıkmazdayım.

Aynı sorun bizde de vardı..bnm kayinvalide de yalan atardı devamlı..dediğin gibi ben mesafe koymaya çalıştıkça onlar her gün orda olalım orda kalalım isterlerdi ama Bn buna hep karşı çıkardım karşı çıkardım dediğim öyle bağırıp çağırmazdım ama sinir olurdum ..akşama kadar orda olduğumuz halde eve gideceğimiz zaman ne yapacaksınız evde derlerdi yani kısmen senin anlattıklarını kısmen bnde yaşadım...bnm kv de aynı seninki gibi herkese beni kotulerdi oğlunu doldururdu..ama şunu da belirtmek isterim çok şanslısın..en azinda esin senin arkNda durmus sonuna kadar..bizim ki öyle olmadı devamlı ailesi yüzünden beni ezdi şiddet uyguladı küfür etti ..Bu kadın benim karım saygı duymak zorundasıniz demedi ..şuan boşanma aşamasındayım ve boşanma sebebimin %70'i ailesi yüzünden

çok üzüldüm. Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah. benim eşim çabuk unutuyor. olay ilk oldugunda benim yanmda ama sonradan çabuk affedebiliyor. o da işte kendi anne babası oldugu için. nasıl devam edeceğim bu yola bilemiyorum. aslında ben arada kalıyorum eşim ve ailesi arasında...

Eşiniz ile konuşun kendisi görüşmek istiyorsa görüşsün ailesi ile siz mesafeli olmak istediğinizi söyleyin eşinize

Canım öncelikle yapman gereken şey içinde o vicdan mı iyi gelinlik yap diyen ses mi onu sustur. Eşinle de aile mevzusunu açma, konu açılınca da nötr bir şekilde kendi yapmak istediğini söyle, çok fazla konuşma, malzeme verme, bakalım öyle ne olacak

Malesef birçoğumuz yapıyoruz bu hataları yanlız değilsiniz.Ama aramız iyi olsun iyi bir aile olalım diye çok fazla yanlış tavırlar sergiliyor sonrada içinden çıkamıyoruz
Benim k.v. seninkiyle aynı neredeyse..k.p. Önüne beni atmışlığı çoktur...yalan dolan o biçim..ama günün sonunda zarar gören hep kendi oldu benim bişey yapmama çokta gerek kalmadı..ilahi adalet
Gelelim size eşinizle aranızda bir sorun yaratmıyorsa bu durum mesafeli kalmaya devam edin eskisi gibi içli dışlı olmayın..Hele aralarında köprü hiç olmayın karı koca ne halleri varsa görsünler
Hazır kendinizi çekmişsiniz bu şekilde devam edin
Oraya sadece eşinizle birlikte gidin birlikte dönün onlarıda eşiniz varken kabul edin..
Hem eşinizin gönlü olur hemde sizin huzurunuz...
Sevgiyle kalın

Kocan senin tarafındaysansus ve daha fazla şikayet etme, görüşme de. Eşin alışır zamanla. Konuma bak, eşim seninki gibi davranamıyor diye boşanmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…