• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi Huzurumuzu Bozuyor

inanın bilmiyorum akşam geldi konuştuk ailesiyle arama mesafe koydum çunku herşeyimize karışıyorlardı eşimi bana kötülüyorlarken şimdi arama mesafe koydunca oğullarıyla iyi oldular kötü gelin ben oldum.tartışmanın dozu arttıkça bana ya ablamı kabul edersin yada boşanırız dedi.bende dayanamadım artık ve bitsin istedimbi gün yüzü görmedim :( birbririmizi çok seviyoruz ama problemlı kısı yanı haklıyken haksız kısı ben oldum .. bı anda aılesının tarafında oldu esım. akşam kuzenlerı ve amcası bizi zorla bariştırdı. ablası boşanıp yanımızda kalıcak diye bizde boşanıcaktık. eşim dün babasıyla konuştuktan sonra yanı o taraftan kımınle konussa eve farklı dolmuş şekilde geliyor.akşam bisürü tartıştık benim ailem durumu öğrendi ve çok kızdılar bu duruma . annem bile benimle ağladı :( sonra amcası tarafıyla konuştuk eşime kızdılar ablanı istemiyor diye sende karını boşayacaksın öylemi bumu senin erkekliğin ablana sahip çık elin kızını sana gelen namusunu sil öylemi dediler. kafasında öyle bişey oluşturmuşki artık.. evden çıkma durumun u bile rafa kaldırmış biz evden çıkarsak babasına her ay kira veremezmişiz de babası ewin taksitini ödeyememezmiş bu kadar gerizekalıca iyiniyet olamaz ama nasıl boyamışlarsa gözünü artık. bizi barıştırdılar asla kabul etmeyeceğim ama tamam gelsin dedim geleceği varsa göreceğide var. ozaman da sorun yasayınca kendısıne huzur vermeyıncede aramızı açsınlarda ben ozaman sorucam onlara.. şuan kabul ettim kendi ailemde 'bırak gelsin yapamaz anlar kendisi çıkar yada eşinin görmesini sağlarsın demekle anlamıyor çünkü o zaman ya siz çıkarsınız yada o dediler ' bende bunu yapıcam yapmaya çalışıcam sabredicem .istenmeyen biyere gelip nasıl kalıcaksa o yüzsüz artık.. çekicek çilem varmış kaderim iyi değilmiş yada bu bi sınav belkide bilmiyorum umarım üstesinden gelebilirim dua edin bana arkadaşlar :( aslında dediklerinizi yapacak biriyim ama yuvamı kurtarmak için ailemi dinleyecem kocamın gerçekleri görmesini sağlayacam anlatarak değil göstererek :(

hatlar karışmış.

55burcu55 55burcu55 kendi konunuzu açsanız?
pardon cnm konu baslıgında yazınca bu form cıktı bende yazdım paylaşmak istedim dırekt cevapla yazınca yeni üyeyim birde farklı konulara müdayil oldum sanırım bi rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın lütfen.

Back