• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi Huzurumuzu Bozuyor

Niye orda konuşmadın ki ?
Hayır anne ben mutfağı şöyle istiyorum, yatak odasını ebeveyn banyolu vs ?
Katta 2 daire olacaksa 2 tarafında şekli odaların yerleri farklı olabilir.

Ayrıca aile apartmanı delirmek demek. Olmasın daha iyi

Merhaba Arkadaşlar,

Bu konuyu burada açmamın sebebi, etrafımda konuşulacak kimse yok.

Eşimle konuşulmuyor, ailesine asla laf kondurmaz.

Eşimin ailesi bizden 1 saat uzaklıkta bir köydeler. Bütün oğullarına birer tane ev yaptıracağını biz evlenmeden önceden beri söyler durur. Küçük kaynımın evini uzun zaman önce yaptılar ve onlarla birlikte kalıyorlar, ortak iş yapıyorlar.

Evlerinin yanında altı dükkan olan 3 katlı bir apartman yapıp birer daire vereceğini söyledi. Eşim bekarken bu konuyla ilgili maddi destekte bulunmuş. Demir parası, çimento vs.

Geçen hafta eşimin babası eşimi aradı ve evin planı için hafta sonu gelin , nasıl istiyorsanız ona göre yapalım, yoksa kendi bildiğim gibi yaparım dedi!

Biz de hafta sonu başka planlarımız olmasına rağmen kalktık gittik. Ama zaten eve başlanmış. Kendi bildiği gibi planlamış.

Kaynanam da bir muhabbette ben mutfağı şöyle istiyorum vs dedi. Ben anladım ki ev zaten bize yapılmıyormuş. Ama masraflarını sürekli istiyorlar.

Eşime de dönüş yolunda söylendim , bana o ev için sakın hayal kurma dedi.

Kardeşlerden bir tek bize yapılmayacak , verdiğimiz boşa gidecek ve dahası da sürekli bizden para isteyecekler.

Biz kendimiz kiradayız ne zamandır ev bakıyoruz, düğün borçlarından yeni kurtulduk.

Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

Sizce ben bu durumda bir söz söyleme hakkına sahip miyim?
TAbiki söz sahibisin.Siz artık ikiniz bir ailesiniz ve gelirleriniz harcamalarınız birbirinizi ilgilendirir.
Eşin sana haya kurma deyip te ailesine bu evler için para göndermeye devam edecek mi.?
Akıllı olun,kendi evinizi kendiniz alın.
Ufaktan peşinat biriktirmeye başlayın,para mara da göndrmeyin.
Etiniz ne budunuz ne.
Geliri yüksek olur eşinin yamam desteklesin ama bu durumda olmaz.
Bir bakarsınız elde yok avuçta yok seneler sonra.

Ya herseyi anliyorum da,bizim gorduklerimizi bu kocalar niye gormuyor onu anlamam:)esiniz karsi cikmadi mi peki?zamaninda yaptim yapacagimi,madem ev benim degil kim oturacaksa o para versin diyemedi mi:)
Karışmıyorum ev de istemiyorum, insanı aptal yerine koymaları çok sinir bozucu.

Amman eşin ne hali varsa görsün , siz kendiniz kazanın kendiniz yyiyin , eşinizde evi geçindirmeyi bırakın, bakalım nereye kadar yardım edecek

aile apartmanından uzak dur aile sorunu hiç bitmezzz malesef

selam arkadaşlar ben artık ne yapacagımı bilmiyorum ve çok üzgünüm.. 6 ayımıza gircez nasipse ama eşimin ailesi ewlendıgımızden bu yana sureklı huzurumuzu bozuyor.Şu zamana kadar babası problem yarattı şuki onun evinde oturuyoruz kendisi istediği için oda. kafasına göre beyaz eşyalar aldı ona bile laf etmedim kullanıyorum ama azıcık bişey yaşasa ogluyla her lafı para ,çoğu eşyayı ben aldım onun neyi var yatak odası yemek odası var vs gıbı hemen herkese bana dahil konusup duruyor her ay bızden kıra alıyor.ewımız 2+1 bu zamana kadar çektirdiği yetmiyormuş gibi daha yeni ewliyken çocuk için düşündüğümüz odayı boşanacak görümceme verip birlikte yaşayacagımızı söylüyor ama burda benim fikrim dahi alınmıyor.Biz iş bulup ewe çıkana kadar yanı 1 ay vs misafir edecektik ztn ama kayınpederim diret onun ewindeyiz diye emrivaki yapıyor. ayrıca görümcelerimde çok sivri dilli ve herşeyimize karişmaya çalışan insanlar.sonuçta herkesin kendine göre bi düzeni var öyle değilmi arkadaşlar? kısa vadede başım üstüne ama zaten huzur vermedi şimdide evde bir yabancı olucak eşimle olsun kendim dahi rahat olamıcam uzun süre birlikte yaşayamayacağımı belirttim suçlu ben oldum . kabul etmek zorunda dahi değilim evden çıkıcaz görümcem bile bu konuda konuştu ben artık dayanamıyorum eşimi arada bırakıp kaç gündür sorun yaşamamıza sebep oldular.sabrım tükenti artık ne yapmalıyım ? :(

Çocuğu erteliyorum çünkü bebeğime bakacak kimsem olmayacak. İşi bırakırsam da henüz maddi açıdan rahat değiliz. :KK43:
Sen her halukarda maddi açıdan rahat olmayacaksin. Şahsi fikrim hamile kal işi bırak. Onlar rahat edene kadar sen rahat et.

selam arkadaşlar ben artık ne yapacagımı bilmiyorum ve çok üzgünüm.. 6 ayımıza gircez nasipse ama eşimin ailesi ewlendıgımızden bu yana sureklı huzurumuzu bozuyor.Şu zamana kadar babası problem yarattı şuki onun evinde oturuyoruz kendisi istediği için oda. kafasına göre beyaz eşyalar aldı ona bile laf etmedim kullanıyorum ama azıcık bişey yaşasa ogluyla her lafı para ,çoğu eşyayı ben aldım onun neyi var yatak odası yemek odası var vs gıbı hemen herkese bana dahil konusup duruyor her ay bızden kıra alıyor.ewımız 2+1 bu zamana kadar çektirdiği yetmiyormuş gibi daha yeni ewliyken çocuk için düşündüğümüz odayı boşanacak görümceme verip birlikte yaşayacagımızı söylüyor ama burda benim fikrim dahi alınmıyor.Biz iş bulup ewe çıkana kadar yanı 1 ay vs misafir edecektik ztn ama kayınpederim diret onun ewindeyiz diye emrivaki yapıyor. ayrıca görümcelerimde çok sivri dilli ve herşeyimize karişmaya çalışan insanlar.sonuçta herkesin kendine göre bi düzeni var öyle değilmi arkadaşlar? kısa vadede başım üstüne ama zaten huzur vermedi şimdide evde bir yabancı olucak eşimle olsun kendim dahi rahat olamıcam uzun süre birlikte yaşayamayacağımı belirttim suçlu ben oldum . kabul etmek zorunda dahi değilim evden çıkıcaz görümcem bile bu konuda konuştu ben artık dayanamıyorum eşimi arada bırakıp kaç gündür sorun yaşamamıza sebep oldular.sabrım tükenti artık ne yapmalıyım ? :KK43:
Madem kira veriyoruz tasarruf hakkı bizim kimseyi istemiyoruz, olmazsa başka ev bulur çıkarız parasıyla değil mi de. Yahu ne edepsiz mahluklar var. Daha ne görüp ne duyacağız bakalım.

canım görümcem ne diyor biliyormusun kendı yuvasını bozması yetmez gibi ben gelirsem sizin çıkmanız gerekir dıyor bende ona sen bosanıyosun dıye neden bızım duzenımız bozuluyormuş dedım ,4 ay önce araba almıştık benım bekarken dugunumden arttıdıgımla esım kredı cektıde aldık kımseye muhtac olmamak ıcın onu bıle cekemedıler ,gezıp tozmalarımızı bıle kıskandılar ,kayınpeder olsun gorumcelerım olsun hala daha laf edıyolar almamıza bıle karıstılar yetmedı bindikleri halde üstelik bunu yapıyorlar. en mantıklısı babasınında agzını cekmektense evden cıkalım dedık artık en kısa zamandada yapıcaz ama bu defada esımın ablasına sahıp cıkmadıgı konusunda dıger ablası olsun onun esı olsun vıcdanına oynuyorlar. babasının para yuzunden kotu olmaıdıgı kımse yok adam kendı oz kardeslerıyle bıle kotu arası. kızının bosanması konusunda once red etti sonra esım ıkna ettı onu ama kendılerı köyde oturuyorlar gorumcemde ıstanbulda duran biri köye gitmek istemiyor ama benım basıma kakalamaya çalışıyorlar ..ya aramızın kotu olmasının sebeplerı bıle kendılerı hep esıme hakaret edıp asagıladılar bende onu savubdugum ıcın mesafe koydum gorusmemek adına.ewe her ay kıra verdıgımız halde babası sorma bile sormuyor .bende gorumcemı arayıp durumuna uzuldugumu ama yenı ewlı oldugumuzu ve kısa surelı destek olabılcegımızı basımın ustunde yerının oldugunu ama bunun kısa surede oldugunu belirtince ozaman sız cıkarsınız evden dedı. bızde cıkcaz yeterkı huzur versınler ztn kıra verıyoruz dıye.şimdide eşim çok vicdanlı bırı buyuzdende ona oynuyorlar resmen.. bız karar verdık esım konusmaya gıttı bı geldı sankı bosandıran benım tek sey ıstemedıgım beraber yasamayı ıstemıyorum ama oyle doldurmuslarkı kac gundur aglıyorum huzurum yok ayrılma durumuna bıle geldık onların yuzunden.. bız sewerek evlendık cok zorluklar atlattık ama aılesı soz konusu sımdı tam sorunu cozuyoruz tamam tasıncaz gelsın oda burda otursun dıyoruz yıne bısey cıkıyor..bırazdan işten gelecek babasıyla konusmuslar ve benımle konuscakmıs kesin yine tartışcaz . onların yuzunden 4 gundur hastayım :( alıp başımı gıtmek ıstıyorum yeterki şu cektıgım bıtsın dıye o kadar berbat yanı anlayacagın :((((((((((((

Tabi ki söz hakkın var ama bu hakkını kullanmaya en başta esin engel olmamali

bebek düşünüyorduk ama onların huzurumuz bozmasından dolayı psikolojıkmen olmuyor allahım düşmanımın başına dahi vermesin :(

Tabi ki söz hakkın var ama bu hakkını kullanmaya en başta esin engel olmamali
esıme dedım ablanla konus dıye dogru degıldır dedı ama ben ıcımı rahatlatmak ıcın konusmak ıstedım esımde engel olmadı ztn konustuk ve ıkıgun sonra arayıpta benı gecmış eşime. onamı dusuyor demıs ama kendısı taa istanbuldan bizim köye ailesinin yanına gitmemize arabamıza yada borcumuza yanı ev durumuza karısırken ona düşme konusu olmuyor. en azından onlarlık bısey yok bu halde karısıyolar ama sımdı ben çekicem onun kahrını sonucta hayatımı onunla devam ettiremem sonsuza dek öyle değilmi ? daha çok sorun olucak eşim arada kalıcak .eşimde kardeşi boşanacak diye üzülüyor bişey diyemiyor kısa süre yanımızda durcagını söylüyordu onu kabul etmiştim ama uzun süre kabul etmiyorum etmicemde kimse etmez ..eşimin ailesi önceliği artık benim çekirdek ailemizi bozmaya çalışıyorlar doldurup doldurup yanıma göderiyorlar..

canım görümcem ne diyor biliyormusun kendı yuvasını bozması yetmez gibi ben gelirsem sizin çıkmanız gerekir dıyor bende ona sen bosanıyosun dıye neden bızım duzenımız bozuluyormuş dedım ,4 ay önce araba almıştık benım bekarken dugunumden arttıdıgımla esım kredı cektıde aldık kımseye muhtac olmamak ıcın onu bıle cekemedıler ,gezıp tozmalarımızı bıle kıskandılar ,kayınpeder olsun gorumcelerım olsun hala daha laf edıyolar almamıza bıle karıstılar yetmedı bindikleri halde üstelik bunu yapıyorlar. en mantıklısı babasınında agzını cekmektense evden cıkalım dedık artık en kısa zamandada yapıcaz ama bu defada esımın ablasına sahıp cıkmadıgı konusunda dıger ablası olsun onun esı olsun vıcdanına oynuyorlar. babasının para yuzunden kotu olmaıdıgı kımse yok adam kendı oz kardeslerıyle bıle kotu arası. kızının bosanması konusunda once red etti sonra esım ıkna ettı onu ama kendılerı köyde oturuyorlar gorumcemde ıstanbulda duran biri köye gitmek istemiyor ama benım basıma kakalamaya çalışıyorlar ..ya aramızın kotu olmasının sebeplerı bıle kendılerı hep esıme hakaret edıp asagıladılar bende onu savubdugum ıcın mesafe koydum gorusmemek adına.ewe her ay kıra verdıgımız halde babası sorma bile sormuyor .bende gorumcemı arayıp durumuna uzuldugumu ama yenı ewlı oldugumuzu ve kısa surelı destek olabılcegımızı basımın ustunde yerının oldugunu ama bunun kısa surede oldugunu belirtince ozaman sız cıkarsınız evden dedı. bızde cıkcaz yeterkı huzur versınler ztn kıra verıyoruz dıye.şimdide eşim çok vicdanlı bırı buyuzdende ona oynuyorlar resmen.. bız karar verdık esım konusmaya gıttı bı geldı sankı bosandıran benım tek sey ıstemedıgım beraber yasamayı ıstemıyorum ama oyle doldurmuslarkı kac gundur aglıyorum huzurum yok ayrılma durumuna bıle geldık onların yuzunden.. bız sewerek evlendık cok zorluklar atlattık ama aılesı soz konusu sımdı tam sorunu cozuyoruz tamam tasıncaz gelsın oda burda otursun dıyoruz yıne bısey cıkıyor..bırazdan işten gelecek babasıyla konusmuslar ve benımle konuscakmıs kesin yine tartışcaz . onların yuzunden 4 gundur hastayım :KK43: alıp başımı gıtmek ıstıyorum yeterki şu cektıgım bıtsın dıye o kadar berbat yanı anlayacagın :KK43:(((((((((((
Dik dur. Sakın pes etme. Gerekirse Ailene git orda kal ,eşine de yeni ev bulana kadar da ne ara ne sor de. Yoksa çok ezilirsin. Yaşım kaç bilmiyorum ama bir kere boyun egdin mi o öyle gider. Madem kp rest çekiyor, reste rest de. Bosanirim yine de oturmam de.

Dik dur. Sakın pes etme. Gerekirse Ailene git orda kal ,eşine de yeni ev bulana kadar da ne ara ne sor de. Yoksa çok ezilirsin. Yaşım kaç bilmiyorum ama bir kere boyun egdin mi o öyle gider. Madem kp rest çekiyor, reste rest de. Bosanirim yine de oturmam de.
kesinlikle senin dediğin gibi düşünüyorum sadece harekete gecmiyorum eşime destek olmak istiyorum ama ablasını yanımıza alarak değil ztn bıze anca yetiyor yeni ewlıyız yaptıklarına bak.. ama kendılerınce suclu benım .. bu zamana kadar babası bıcok sey yaptı benı yalancı cıkardı bısey demedım saygısızlık etmedım evlerıne gıttım gelınlıgımı yaptım adam oglumuda gelınımıde sılerım daha bı suyunu ıcmedım dıye konusuyor kumazbaz pıslık herıften ne bekleyebılırımkı gerçı :( bende babasız buyudum kendı aıle ıcınde zar zor sıkıntı çekerek yasadım kendı dugunumu bıle kendım yaptım aıleme yuk olmadım benım mutlulugumdan baska bısey ıstemıyolar esıme bı kelıme dememıslerdır bu zamana kdr demezlerde ama ben bu tarafa bakınca içime attıkça yıprandım sınırlerım bozuldu . akşam gelince konuşcaz eger yıne aynıysa muhabbet yenı ewe cıkana kadar dedıgın gıbı gıtmek en dogrusu.. esımın amcası tarafı bıle onların ne oldugunu bıldıgı ıcın cok tavsıyelerde bulundu karının elını tut sızı yıpratmasına ızın verme cık evden kafan rahat olsun dedı . ama ablasılarla konusunca değişiyor dusuncelerı ...eşim cok ıyı nıyetlı bırı onlarda bunu kullanıyolar..

kesinlikle senin dediğin gibi düşünüyorum sadece harekete gecmiyorum eşime destek olmak istiyorum ama ablasını yanımıza alarak değil ztn bıze anca yetiyor yeni ewlıyız yaptıklarına bak.. ama kendılerınce suclu benım .. bu zamana kadar babası bıcok sey yaptı benı yalancı cıkardı bısey demedım saygısızlık etmedım evlerıne gıttım gelınlıgımı yaptım adam oglumuda gelınımıde sılerım daha bı suyunu ıcmedım dıye konusuyor kumazbaz pıslık herıften ne bekleyebılırımkı gerçı :KK43: bende babasız buyudum kendı aıle ıcınde zar zor sıkıntı çekerek yasadım kendı dugunumu bıle kendım yaptım aıleme yuk olmadım benım mutlulugumdan baska bısey ıstemıyolar esıme bı kelıme dememıslerdır bu zamana kdr demezlerde ama ben bu tarafa bakınca içime attıkça yıprandım sınırlerım bozuldu . akşam gelince konuşcaz eger yıne aynıysa muhabbet yenı ewe cıkana kadar dedıgın gıbı gıtmek en dogrusu.. esımın amcası tarafı bıle onların ne oldugunu bıldıgı ıcın cok tavsıyelerde bulundu karının elını tut sızı yıpratmasına ızın verme cık evden kafan rahat olsun dedı . ama ablasılarla konusunca değişiyor dusuncelerı ...eşim cok ıyı nıyetlı bırı onlarda bunu kullanıyolar..
27 yasındayım cnm

kesinlikle senin dediğin gibi düşünüyorum sadece harekete gecmiyorum eşime destek olmak istiyorum ama ablasını yanımıza alarak değil ztn bıze anca yetiyor yeni ewlıyız yaptıklarına bak.. ama kendılerınce suclu benım .. bu zamana kadar babası bıcok sey yaptı benı yalancı cıkardı bısey demedım saygısızlık etmedım evlerıne gıttım gelınlıgımı yaptım adam oglumuda gelınımıde sılerım daha bı suyunu ıcmedım dıye konusuyor kumazbaz pıslık herıften ne bekleyebılırımkı gerçı :KK43: bende babasız buyudum kendı aıle ıcınde zar zor sıkıntı çekerek yasadım kendı dugunumu bıle kendım yaptım aıleme yuk olmadım benım mutlulugumdan baska bısey ıstemıyolar esıme bı kelıme dememıslerdır bu zamana kdr demezlerde ama ben bu tarafa bakınca içime attıkça yıprandım sınırlerım bozuldu . akşam gelince konuşcaz eger yıne aynıysa muhabbet yenı ewe cıkana kadar dedıgın gıbı gıtmek en dogrusu.. esımın amcası tarafı bıle onların ne oldugunu bıldıgı ıcın cok tavsıyelerde bulundu karının elını tut sızı yıpratmasına ızın verme cık evden kafan rahat olsun dedı . ama ablasılarla konusunca değişiyor dusuncelerı ...eşim cok ıyı nıyetlı bırı onlarda bunu kullanıyolar..
Madem biliyorlar amcası uyarır onu. Giderken amcasina haber ver. Eşine de ablanla beraber oturursunuz güzel güzel de. Ben de 33 yaşındayım.hayattan az buçuk ders aldık. Rest cekmezsen akillanmaz eşin.

Arkadaşım madem eşinle tartışmak istemiyorsun. O zaman kazandığından tek kuruş vermeyeceksin. Bişey derse de sessizce ailem zor durumda onlara gönderiyorum deyip geç ama sen biriktir. Ses edemez bu dediğine derse de ağzına geleni sayma hakkına sahipsin. Senin desteğin olmadan ne kadar dik durabilecek bi bak bakalım.
Bu yüzsüzlüğü bu erkekler ve ailesi tarafı nasıl buluyor anlamıyorum amaaa hep derim ben iş eşte bitiyor. Eş ailesi herşey olabilir ama bu duruma adalet sağlayacak eştir.

Ve kazanılan parada artık sadece senin hakkın var. O yüzden tasarrufu sana kalmış.

bundan sonra kuruş vermeyın enayımısınız? ev al kendın öde ıc ıce yaşamaktan daha kötü birsey yok ztn evlerı onların olsun kurus dahı berırıse eaınız dünyayı başına yıkardım ben olsam

Madem biliyorlar amcası uyarır onu. Giderken amcasina haber ver. Eşine de ablanla beraber oturursunuz güzel güzel de. Ben de 33 yaşındayım.hayattan az buçuk ders aldık. Rest cekmezsen akillanmaz eşin.
aynen eşine restı cekecen bu zamanda kımseye ıylık yaramıyor

Oy oy oy insanı sinir hastası ederler o_O
Erkekler neden kafasız bilimsel bi açıklaması var mı?

Back