Evet kızlar gerçekten sorunum bu eşimin Ailesi hayatımızı mahvediyor ve eşim hiçbirşeyi kabullenemiyor ailesinin yaptıklarını görmek istemiyor biz çok severek evlendik eşimle ben hemşireyim daha atanmadığım için özel bir hastanede çalışıyordum mesleği gereği doğu görevi vardı istemedi çalışmamı işten ayrıldım mesleğimi çok sevdiğim halde hemde derken eş götürülmeyen bi yere gitti bir yıl oldu gideli hayatımı zehir ettiler ben şehirde doğdum büyüdüm bunu kendimi yüksekte gördüğümden falan söylemiyorum böyle bişeyle insan daha yüksekte olmaz zaten ama onlar benim öyle olduğumu söylüyorlar kendi yaptıkları iğrenç şeyleri örtmek için ailesi köyde yaşıyo tutturdu lar gelip bizim yanımızda kalıcak ailemi istemediler bayramda bile göndermediler aileme gittim yanlarına sırf eşimle iyi olmak için sevdiğim adamı kaybetmemek için her hizmetlerini yaptım bi gelinin görevi neyse eşinin ailesine daha fazlasını yaptım gocunmadım her işi yaptım kayınvalidem yanı başında ki poşeti bile kalkıp almazdı bana seslenirdi getir diye etmedikleri hakaret kalmadı bana her küfrü duydum kayınbabam iftira attı bigün ama çok ağır bi iftira topladım tası tarağı aradım eşimi beni seversen eşim dersen her yerde seversin seviyorsan mutlu olduğum yerde olmamı istersin dedim anlattım babasını hakaretlerini o güne kadar sustum bütün olanları anlattım o gün bana yaptıklarını eşim yanımda gibi oldu hep şimdi aileci oldu ben kötü oldum gözünde ailesi çekti kendine babası sakladığım yerden takılarımı almış giderken bunu bile yapmış ya gelmesse babasının evinden takılar bizde kalsın diye eşim sürekli bana hakaret ediyo şimdi gidiceksin diyo istemiyorum yoksa seni diyo benim ailesinin yüzünü görmeye bile tahammülüm yok bide yalandan oğullarına pişmanız diyip yine arkamdan başka konuşuyolar napıcağımı bilmiyorum dayanamıyorum eşimle aramda saygı sevgi hiçbişey kalmadı o ailesini seçti ama ayrılırsam bu yaşanmışlığı nasıl unuturum bilmiyorum