- Konu Sahibi Kelebek4558
-
Canim dedim sikintilwri aslında sürekli dert yaniyor sun diyor ama ne yapabilir im rahatsız olduklarımi diyorum ,evet canım sadece eşim ve ben kalıyorum zaten babam da yok annem var ama o karışmıyor ilk bu bosanma mevzuyu esimin annesi açtı çok bunalım ben haklısın ama ben çok yorgun hissediyorum kendimi millete rezil olucam her anla,da çok kötü olacğı m ... güç göremiyorum kendimde ama inssan alışık buna da gerçi hiç bilemiyorumCanm insanlar neler yasiyor hayatta nelerle tek basina basa cikiyor. Sende yaparsn. Ama degm gbi icindeki herseyi tum rahatszliklarini dile getr baktn devam ediyor bi sure idare et o surecte is bul 1 2 calis ki en azndan bir ev tutacak paran olsn. Anladgm kadaryla kendi ailende yaninda degil esinde bu durumda tek basinasn ve emin ol bir tek sen yasamiyosn bunu. Insanoglu boyle hepimz icin gecerli hayatmzdaki herkes belli bir yere kadar yanmzda sadece bunlara anne baba es de dahil
Canım bizim bi akrabamız arkadaşında dediği gibi dava süresince nafaka aldı birde nasıl aldı bilmiyorum olayı tam ama daha önce yaşamadığımdan görmediğimden bu olayları tabi tazminat davası açmış 30 bin falan tazminat aldı haklarını sonuna kadar kullanırsın eğer tek başına üstesinden gelmek durumundaysan ama ailede destek olsa hiçbişey eskisi gibi olmaz tabiki kendi paramızı kazanmak bi kadın olarak ayakta durabilmek bu yüzden çok önemli iyiki mesleğim var diyorum elimde Rabbim bi çıkar yol gösterir İnşallahTabiki öyle bende rahatım içim de rahat tek üzüntü insanlara rezil olucam çevremde çekmeyen çok insan vardı hepsi sevinecek beni bu duruma düşürdüğü için çok kızgın beddua bende etmiyorum aslında ama bazen çok sinir edince küfür ediyorum çok kötü sırf bende onu sinirlendirmek için. ..Anlaşmalı ne kadar istesem 2 yıllık evliyim anlaşarak ayrılalım istiyorum evimiz 130 bi ama hala kredide ödemede araba 20 bin ama bi 7 bini ban a ait maddi manevi nafaka nasıl olur bilmiuorum
Amin canim cok saol hakkisin meslek önemliymiş bu sebeolerden dolayi kimseye minnet olmamasi gerekir cok kararsizim zaten esimin artisi eksisini bibteraziye koydigumda arti agir basiyor ama iste ben bu eksi hareketlerinden cok biktim gervektn de yaomadigim seyleri yapiyirmusum gibi gostermeye calisoyir ben karisiyim sonucta ama beni destekledigi yok cok sinir bozuvu hervekten bunlar da kendisinden soğutuyor cok bunaldimCanım bizim bi akrabamız arkadaşında dediği gibi dava süresince nafaka aldı birde nasıl aldı bilmiyorum olayı tam ama daha önce yaşamadığımdan görmediğimden bu olayları tabi tazminat davası açmış 30 bin falan tazminat aldı haklarını sonuna kadar kullanırsın eğer tek başına üstesinden gelmek durumundaysan ama ailede destek olsa hiçbişey eskisi gibi olmaz tabiki kendi paramızı kazanmak bi kadın olarak ayakta durabilmek bu yüzden çok önemli iyiki mesleğim var diyorum elimde Rabbim bi çıkar yol gösterir İnşallah
Aynı durumdayım canım naptın herhangi bi düzelme varmı?Amin canim cok saol hakkisin meslek önemliymiş bu sebeolerden dolayi kimseye minnet olmamasi gerekir cok kararsizim zaten esimin artisi eksisini bibteraziye koydigumda arti agir basiyor ama iste ben bu eksi hareketlerinden cok biktim gervektn de yaomadigim seyleri yapiyirmusum gibi gostermeye calisoyir ben karisiyim sonucta ama beni destekledigi yok cok sinir bozuvu hervekten bunlar da kendisinden soğutuyor cok bunaldim
Canim hayirlisi olsun ama ilk hatayi esinin istegiyle kariyerinden vazgecmekle yapmissin ekonomik ozgurlugunden olmussun arti gereksiz bi fedakarlik sonucta sevgiliyken bilmiyordumu isini gucunu ? Aileye gelince yapmak zorunda olmadigin seyleri yapmissin sunu bir anlayamadi bizim milletimiz gelin kaynananin isini gucunu gormeye gelmiyor yuvasini kurmaya geliyor.kararli dur canim dedigin gibi ya sen ya ailesi secsin birini geri donersen inan onlara hicbisey olmaz olan sana olur canim bide laf ederler noldu geri dondun diyeEvet kızlar gerçekten sorunum bu eşimin Ailesi hayatımızı mahvediyor ve eşim hiçbirşeyi kabullenemiyor ailesinin yaptıklarını görmek istemiyor biz çok severek evlendik eşimle ben hemşireyim daha atanmadığım için özel bir hastanede çalışıyordum mesleği gereği doğu görevi vardı istemedi çalışmamı işten ayrıldım mesleğimi çok sevdiğim halde hemde derken eş götürülmeyen bi yere gitti bir yıl oldu gideli hayatımı zehir ettiler ben şehirde doğdum büyüdüm bunu kendimi yüksekte gördüğümden falan söylemiyorum böyle bişeyle insan daha yüksekte olmaz zaten ama onlar benim öyle olduğumu söylüyorlar kendi yaptıkları iğrenç şeyleri örtmek için ailesi köyde yaşıyo tutturdu lar gelip bizim yanımızda kalıcak ailemi istemediler bayramda bile göndermediler aileme gittim yanlarına sırf eşimle iyi olmak için sevdiğim adamı kaybetmemek için her hizmetlerini yaptım bi gelinin görevi neyse eşinin ailesine daha fazlasını yaptım gocunmadım her işi yaptım kayınvalidem yanı başında ki poşeti bile kalkıp almazdı bana seslenirdi getir diye etmedikleri hakaret kalmadı bana her küfrü duydum kayınbabam iftira attı bigün ama çok ağır bi iftira topladım tası tarağı aradım eşimi beni seversen eşim dersen her yerde seversin seviyorsan mutlu olduğum yerde olmamı istersin dedim anlattım babasını hakaretlerini o güne kadar sustum bütün olanları anlattım o gün bana yaptıklarını eşim yanımda gibi oldu hep şimdi aileci oldu ben kötü oldum gözünde ailesi çekti kendine babası sakladığım yerden takılarımı almış giderken bunu bile yapmış ya gelmesse babasının evinden takılar bizde kalsın diye eşim sürekli bana hakaret ediyo şimdi gidiceksin diyo istemiyorum yoksa seni diyo benim ailesinin yüzünü görmeye bile tahammülüm yok bide yalandan oğullarına pişmanız diyip yine arkamdan başka konuşuyolar napıcağımı bilmiyorum dayanamıyorum eşimle aramda saygı sevgi hiçbişey kalmadı o ailesini seçti ama ayrılırsam bu yaşanmışlığı nasıl unuturum bilmiyorum
Canım teşekkür ederim öncelikle aslında hepinize teşekkür ederim en yakınıma bile artık anlatmak istemediğim dertlerimi paylaştınız ekonomik özgürlük konusunda hala bir sorun yok aslında özel bi hastanedeydim zaten şükürler olsun Rabbime hayatta iyi olduğum bi mesleğim var galiba kariyerime bu saatten sonra her türlü devam edicem zaten yüksek lisansCanim hayirlisi olsun ama ilk hatayi esinin istegiyle kariyerinden vazgecmekle yapmissin ekonomik ozgurlugunden olmussun arti gereksiz bi fedakarlik sonucta sevgiliyken bilmiyordumu isini gucunu ? Aileye gelince yapmak zorunda olmadigin seyleri yapmissin sunu bir anlayamadi bizim milletimiz gelin kaynananin isini gucunu gormeye gelmiyor yuvasini kurmaya geliyor.kararli dur canim dedigin gibi ya sen ya ailesi secsin birini geri donersen inan onlara hicbisey olmaz olan sana olur canim bide laf ederler noldu geri dondun diye
Anlıycağın ne saygı kaldı ne sevgi kimsenin beni tercih ettiği de yok meğer ben ne kötü bi kadınmışım gözünde babamın evine geldim bigün bile umrunda olmadı kimsenin hiçbişey bilmiyorum aslında napıcam nasıl atlatıcam öyle zor ki Rabbim kimseye yaşatmasın böyle şeylerCanim hayirlisi olsun ama ilk hatayi esinin istegiyle kariyerinden vazgecmekle yapmissin ekonomik ozgurlugunden olmussun arti gereksiz bi fedakarlik sonucta sevgiliyken bilmiyordumu isini gucunu ? Aileye gelince yapmak zorunda olmadigin seyleri yapmissin sunu bir anlayamadi bizim milletimiz gelin kaynananin isini gucunu gormeye gelmiyor yuvasini kurmaya geliyor.kararli dur canim dedigin gibi ya sen ya ailesi secsin birini geri donersen inan onlara hicbisey olmaz olan sana olur canim bide laf ederler noldu geri dondun diye
Canım benden sana tavsiye sakın yapma o evliliği asıl evlenince daha beter olucak herşey nasıl olsa cepte kafasına girip daha da mahvedicek herşeyi bak ben sağlığımdan psikolojimden olmak üzereyim nişan atabilirsin olabilir bişey bu evlilikte o kadar kolay olmuyo ama Rabbimin katında bi yuva kuruluyor hata da olsa kuruluyor silip atamıyorsun eskiye dönemiyosun yaşın kaç bilmiyorum ama tecrübe olarak benden sana bi abla tavsiyesiaman kırılmasın üzülmesin diye diye bu hallere geliyoruz zaten asla kendinden taviz verme. ben nişanlıyım ama yrılmak için neler vermezdim sırf etraf ne der yüzünden evlilik yapacağım. benimde işim gücüm yerinde güçlü karakterim var ama nişanlım seninki gibi tam tersi baskıyla büyümüş kendi kararlarını veremiyor herşeyin içinde ailesi. eğer ailen yanındaysa laf etmeyeceklerse kesinlikle ayrıl..
Nasıl yazmam gerektiğinin tavsiyesini senden mi alıcam burda kitap yazmıyoruz bi sohbet ortamı bi sıkıntıyı paylaşıyoruz imla kurallarına dikkat etmek zorunda değilim yani anlatabiliyormuyum bak hala kullanmadım bi noktalama işareti aman ne büyük suç hemen terketmeliyim sayfayı bayan beni iğnelediklavyede "ç" harfinin sağında bir tuş daha var. nokta (.) diyoruz biz ona. kullanımı faydalı tavsiye ederim...
ayrıca o evlilik adam olmaz. kp iftira atmış , altın çalmış kocan onlardan taraf olmuş vs vs. çekilmez...
vazgeçtim. adam size çok bile katlanmış. allah kurtarsın ailesini sizden...Nasıl yazmam gerektiğinin tavsiyesini senden mi alıcam burda kitap yazmıyoruz bi sohbet ortamı bi sıkıntıyı paylaşıyoruz imla kurallarına dikkat etmek zorunda değilim yani anlatabiliyormuyum bak hala kullanmadım bi noktalama işareti aman ne büyük suç hemen terketmeliyim sayfayı bayan beni iğneledi
Kendinize gelin hanımefendi yazmışsınız şuraya aşağılayıcı saçma sapan laflar bi insana laf sokmaya çalışıyorsunuz hemde acısı olan bi sıkıntı içinde olan bi insana şuraya yazdıklarını karşınızdaki kadın mutluluklamı bi sohbet açıpta yazıyor acaba oturunda bi düşünün haddinizi bilin bence kimseye böyle ileri laflar edemezsiniz Rabbim benim ne olduğumu biliyor sizin haddinize değil bana densiz densiz laflar etmek seviyeniz düşükse gidin başka kapıda ispatlayınvazgeçtim. adam size çok bile katlanmış. allah kurtarsın ailesini sizden...
Canım benden sana tavsiye sakın yapma o evliliği asıl evlenince daha beter olucak herşey nasıl olsa cepte kafasına girip daha da mahvedicek herşeyi bak ben sağlığımdan psikolojimden olmak üzereyim nişan atabilirsin olabilir bişey bu evlilikte o kadar kolay olmuyo ama Rabbimin katında bi yuva kuruluyor hata da olsa kuruluyor silip atamıyorsun eskiye dönemiyosun yaşın kaç bilmiyorum ama tecrübe olarak benden sana bi abla tavsiyesi
Aslında bizde de tam tersi annem boşanma diyor babam ezdirmiyor kimseye keşke bi dönüşü olsa yanlış verilen kararların ama olmuyor işte Rabbim sonumuzu hayır etsin İnşallahkeşke anlayışlı bir babaya sahip olsaydım. bu yaşıma kadar herşeyimi kendi tırnaklarımla kazıdım kimseye boyun eğmedim ama babam belimi büküyor açıkça söyledim durum bu herşeye karışacaklar iki günde bir gelin diyecekler haberiniz olsun diye ama nafile nasıl atılırmış nişan zaten millet bizim kötü günümüzü bekliyomuş dedi kiyameti kopardı. canım anneme kalsa beni bir dk ezdirmez çok dardayım
Rabbim benim durumumda olan göz yaşı döken her kadının yardımcısı olsun İnşallah. Çok ağırıma gidiyor şimdi arayıp beni çok sevdiğini herşeyin değişiceğini söylüyor kimse karışmıycak diyor ama hepsi yalan vicdan yapmam için zorluyor geri dönsem yine aynı tas aynı hamamAllah yardımcınız olsun gerçekten çok üzücü bir durum. Bin düşünüp bir hareket etmek lazım, ama ileriyi de düşünün bir de çocuk olsa arada bu sefer onunla ilgili de bir çok sıkıntı çıkar. Bu aileyi siz düzeltemezsiniz Allah ıslah eylesin onları.
Bende hamile kaldim 15 gunlk evliligim ailesi yuzunden bitti. Tehdit santaj kurtaj. Bende hala soktayim ama inan atalatirsin. Allah buyuk. Sakin affetme o insaniEvet kızlar gerçekten sorunum bu eşimin Ailesi hayatımızı mahvediyor ve eşim hiçbirşeyi kabullenemiyor ailesinin yaptıklarını görmek istemiyor biz çok severek evlendik eşimle ben hemşireyim daha atanmadığım için özel bir hastanede çalışıyordum mesleği gereği doğu görevi vardı istemedi çalışmamı işten ayrıldım mesleğimi çok sevdiğim halde hemde derken eş götürülmeyen bi yere gitti bir yıl oldu gideli hayatımı zehir ettiler ben şehirde doğdum büyüdüm bunu kendimi yüksekte gördüğümden falan söylemiyorum böyle bişeyle insan daha yüksekte olmaz zaten ama onlar benim öyle olduğumu söylüyorlar kendi yaptıkları iğrenç şeyleri örtmek için ailesi köyde yaşıyo tutturdu lar gelip bizim yanımızda kalıcak ailemi istemediler bayramda bile göndermediler aileme gittim yanlarına sırf eşimle iyi olmak için sevdiğim adamı kaybetmemek için her hizmetlerini yaptım bi gelinin görevi neyse eşinin ailesine daha fazlasını yaptım gocunmadım her işi yaptım kayınvalidem yanı başında ki poşeti bile kalkıp almazdı bana seslenirdi getir diye etmedikleri hakaret kalmadı bana her küfrü duydum kayınbabam iftira attı bigün ama çok ağır bi iftira topladım tası tarağı aradım eşimi beni seversen eşim dersen her yerde seversin seviyorsan mutlu olduğum yerde olmamı istersin dedim anlattım babasını hakaretlerini o güne kadar sustum bütün olanları anlattım o gün bana yaptıklarını eşim yanımda gibi oldu hep şimdi aileci oldu ben kötü oldum gözünde ailesi çekti kendine babası sakladığım yerden takılarımı almış giderken bunu bile yapmış ya gelmesse babasının evinden takılar bizde kalsın diye eşim sürekli bana hakaret ediyo şimdi gidiceksin diyo istemiyorum yoksa seni diyo benim ailesinin yüzünü görmeye bile tahammülüm yok bide yalandan oğullarına pişmanız diyip yine arkamdan başka konuşuyolar napıcağımı bilmiyorum dayanamıyorum eşimle aramda saygı sevgi hiçbişey kalmadı o ailesini seçti ama ayrılırsam bu yaşanmışlığı nasıl unuturum bilmiyorum
Ayni sorun bende de var benim eşim iyi niyetli ailesi onu kullanmak için sana ev alaçam diyolar her dediğini yaptırıyorlar. İnan çocuk olmasa bir dakka durmamEvet kızlar gerçekten sorunum bu eşimin Ailesi hayatımızı mahvediyor ve eşim hiçbirşeyi kabullenemiyor ailesinin yaptıklarını görmek istemiyor biz çok severek evlendik eşimle ben hemşireyim daha atanmadığım için özel bir hastanede çalışıyordum mesleği gereği doğu görevi vardı istemedi çalışmamı işten ayrıldım mesleğimi çok sevdiğim halde hemde derken eş götürülmeyen bi yere gitti bir yıl oldu gideli hayatımı zehir ettiler ben şehirde doğdum büyüdüm bunu kendimi yüksekte gördüğümden falan söylemiyorum böyle bişeyle insan daha yüksekte olmaz zaten ama onlar benim öyle olduğumu söylüyorlar kendi yaptıkları iğrenç şeyleri örtmek için ailesi köyde yaşıyo tutturdu lar gelip bizim yanımızda kalıcak ailemi istemediler bayramda bile göndermediler aileme gittim yanlarına sırf eşimle iyi olmak için sevdiğim adamı kaybetmemek için her hizmetlerini yaptım bi gelinin görevi neyse eşinin ailesine daha fazlasını yaptım gocunmadım her işi yaptım kayınvalidem yanı başında ki poşeti bile kalkıp almazdı bana seslenirdi getir diye etmedikleri hakaret kalmadı bana her küfrü duydum kayınbabam iftira attı bigün ama çok ağır bi iftira topladım tası tarağı aradım eşimi beni seversen eşim dersen her yerde seversin seviyorsan mutlu olduğum yerde olmamı istersin dedim anlattım babasını hakaretlerini o güne kadar sustum bütün olanları anlattım o gün bana yaptıklarını eşim yanımda gibi oldu hep şimdi aileci oldu ben kötü oldum gözünde ailesi çekti kendine babası sakladığım yerden takılarımı almış giderken bunu bile yapmış ya gelmesse babasının evinden takılar bizde kalsın diye eşim sürekli bana hakaret ediyo şimdi gidiceksin diyo istemiyorum yoksa seni diyo benim ailesinin yüzünü görmeye bile tahammülüm yok bide yalandan oğullarına pişmanız diyip yine arkamdan başka konuşuyolar napıcağımı bilmiyorum dayanamıyorum eşimle aramda saygı sevgi hiçbişey kalmadı o ailesini seçti ama ayrılırsam bu yaşanmışlığı nasıl unuturum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?