- 29 Kasım 2016
- 15
- 8
- 1
- 34
- Konu Sahibi Kelebek4558
-
Canım eşim anne kuzusu derlerya öyle bi tip ve inanmıyorum artık eşim diyip bana sahip çıkıcağına öyle zorki senelerce bağlandığın beklediğin bi adamla yuva kurup bu hale gelmek ben hep çaba gösteren taraf oldum bu evlilikte defalarca konuştum hiç şikayet etmedim mesela ailesini sırf bu yüzden bile benim yanımda olabilirdiEşini seviyor musun. İleride düzeleceğine dair bir inancın var mı? Eşinle oturup her şeyi tekrar sakince konuşamaz mısınız? Boşan demiyorum ama çok çok iyi oturup düşün
Ailesi asla gelinin yaninda olmaz sen agzinla kusda tutsan oglunu hakli gorur bence cok taviz vermissin zamaninda basina cikmislar bosanmak en kolayi suan esin sana karsi sinirli dolmuş olabilir zamana birak biraz eger esinle normalde sorunlarin yoksa ailesi yuzunden bosanmayi düşünmeCanım eşim anne kuzusu derlerya öyle bi tip ve inanmıyorum artık eşim diyip bana sahip çıkıcağına öyle zorki senelerce bağlandığın beklediğin bi adamla yuva kurup bu hale gelmek ben hep çaba gösteren taraf oldum bu evlilikte defalarca konuştum hiç şikayet etmedim mesela ailesini sırf bu yüzden bile benim yanımda olabilirdi
Çok taviz verdim evet zamanında galiba en büyük hatam bu oldu aman bi tane gelinleri benim kötülük olmasın zaten yaşlılar üzülmesinler aman kırılmasınlar aman kimse üzülmesin eşimin mesleği ağır canı tehlikede burayı düşünmesin dedim hep güzel düşünmeye çalıştım daha evleneli bi sene olucak doğu görevinden sonra kendi evimi kurup gidince zaten rahatlıycam dedim ve sonuç bu olduAilesi asla gelinin yaninda olmaz sen agzinla kusda tutsan oglunu hakli gorur bence cok taviz vermissin zamaninda basina cikmislar bosanmak en kolayi suan esin sana karsi sinirli dolmuş olabilir zamana birak biraz eger esinle normalde sorunlarin yoksa ailesi yuzunden bosanmayi düşünme
Ben galiba tam olarak o ızdırabı yaşıyorum canım sadece kurulu bi yuvam yıkılmasın diye düşünüyo üzülüyo insan keşke karşımızdaki insanlarda bizim gibi olsalar hayatta dimiCanim niye katlaniyosun ki bunlara meslegin elinde Allaha sukur kimseye muhtac degilsn. Sevgi hersey degildir emin ol bir yerde saygi yoksa eger zamanla sevgide biter..
Ozamanda izdirap baslar. Cocugun da yoksa eger bnce ayrilmalisin.
Ben galiba tam olarak o ızdırabı yaşıyorum canım sadece kurulu bi yuvam yıkılmasın diye düşünüyo üzülüyo insan keşke karşımızdaki insanlarda bizim gibi olsalar hayatta dimi
Canim seni en iyi ben anlarim ayni sikintilari yasoyor her gun ağlıyorum bosanmak istiyorum ama korkuyorum ne yapacağımı hic bilmiyorum canim sikkin yüzüm gulmuyor hep asik suratim biktim hauattan ya ben ne yapayim bu durumda ainir hastasioldum ciktim igrendim kendimden de esimden de.. Kafasi hicbir seye basmiyor annesinin yaptijlarini görmüyor bana laf ediyor cok sogudum bayramimizida rezil ettiler cok kotu oldum ben artik caresizimAilem özellikle annem ayrılmama karşı boşanırsam eğer başıma daha iyisimi gelirmiş peki benim hayatım nolucak bozulan psikolojim nolucak gururum özgüvenim herşeyim bitti kendimi sevemez hala geldim bırakın başkalarını sevmeyi daha yirmili yaşlarda kırk yaşını aşmış gibiyim aynaya bakınca bile kendimden uzaklaşır oldum Rabbim kimsenin evinin içine vermesin huzursuzluğu dışarıdakilere kapatırsın belki kapıyı ama bu çok zormuş meğer teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz için buraya geldiğimde daha bi ferahladım kendi kendime saatlerce düşünmektense
Canım benim öyle zor bişey ki bende aynı durumdayım bayramım zehir oldu panik atak varmış doktorum öyle söyledi hastalık hastası oldum resmen sinirden elim ayağım titriyor sürekli düşünmekten uyku uyuyamaz oldum ben dünyanın en mutlu insanıymışım meğer hep gülen hayata küsmeyen bi insandım herkes keyfinde zevkinde dünya umurlarında değil peki biz hayatı kendimize zehir ediyoruz başka hiçbişey değil ben hiç beddua etmedim hep imtihanda olduğumu bildim ona göre yaşadım ama şimdi diyorum sadece bana haketmediklerimi yaşatanlar Rabbimin adaletinden korksun ben inanıyorum canım sonu ne olursa olsun yeterki bizim gönlümüz her gece yastığa başımızı koyduğumuzda rahat olsun sonunda bizde gülücez inanıyorumCanim seni en iyi ben anlarim ayni sikintilari yasoyor her gun ağlıyorum bosanmak istiyorum ama korkuyorum ne yapacağımı hic bilmiyorum canim sikkin yüzüm gulmuyor hep asik suratim biktim hauattan ya ben ne yapayim bu durumda ainir hastasioldum ciktim igrendim kendimden de esimden de.. Kafasi hicbir seye basmiyor annesinin yaptijlarini görmüyor bana laf ediyor cok sogudum bayramimizida rezil ettiler cok kotu oldum ben artik caresizim
Tabiki öyle bende rahatım içim de rahat tek üzüntü insanlara rezil olucam çevremde çekmeyen çok insan vardı hepsi sevinecek beni bu duruma düşürdüğü için çok kızgın beddua bende etmiyorum aslında ama bazen çok sinir edince küfür ediyorum çok kötü sırf bende onu sinirlendirmek için. ..Anlaşmalı ne kadar istesem 2 yıllık evliyim anlaşarak ayrılalım istiyorum evimiz 130 bi ama hala kredide ödemede araba 20 bin ama bi 7 bini ban a ait maddi manevi nafaka nasıl olur bilmiuorumCanım benim öyle zor bişey ki bende aynı durumdayım bayramım zehir oldu panik atak varmış doktorum öyle söyledi hastalık hastası oldum resmen sinirden elim ayağım titriyor sürekli düşünmekten uyku uyuyamaz oldum ben dünyanın en mutlu insanıymışım meğer hep gülen hayata küsmeyen bi insandım herkes keyfinde zevkinde dünya umurlarında değil peki biz hayatı kendimize zehir ediyoruz başka hiçbişey değil ben hiç beddua etmedim hep imtihanda olduğumu bildim ona göre yaşadım ama şimdi diyorum sadece bana haketmediklerimi yaşatanlar Rabbimin adaletinden korksun ben inanıyorum canım sonu ne olursa olsun yeterki bizim gönlümüz her gece yastığa başımızı koyduğumuzda rahat olsun sonunda bizde gülücez inanıyorum
Amin canım benim allah yardımcımız olsun üniversite mezunuyum ama özgüven bırakmadı bende kafayı takmaktan düşünmekten kendimi veremedimfarkli bir şehre taşınmak istiyorum uzak olmak istiyorum ama nasıl annemler de n de yardım istemiyorum kimseden tek başıma rahat kafayla düzen kurmak istiyorum ama nasıl yaşarım tek başıma nasıl ilgilenirim onca şeyleÇok üzücü gercekten Allah kimsenin başına vermesin.bnce ise gir bi duzen olustur ve hemen bosan
Amin canım benim allah yardımcımız olsun üniversite mezunuyum ama özgüven bırakmadı bende kafayı takmaktan düşünmekten kendimi veremedimfarkli bir şehre taşınmak istiyorum uzak olmak istiyorum ama nasıl annemler de n de yardım istemiyorum kimseden tek başıma rahat kafayla düzen kurmak istiyorum ama nasıl yaşarım tek başıma nasıl ilgilenirim onca şeyle
Ben bu bilgileri en doğru nerden öğrenebilirim bosanma hakkında hiçbir şey bilmiyorum ...tedbir nafaka si ilk defa duydum meselaCanim ben Adaletciyim. Yanlis hatrlamiyorsam soyle oluyor calisan kadina nafaka baglanabilr elbette ama dikkate alinacak olan senin gelirin esinin geliri ve de evlilik hayatnzdaki yasam standardi bunlara gore belirlenir nafaka. Ayrica dava acinca tedbir nafakasida talep edeblrsn. Dava suresnce nafakani alrsn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?