• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi Eşimin Eski sevgilisini istiyor olabilirler mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boş verin. Tamay değmez 2 çocuğunuz var.eşimizle ilgili sorun da yoksa takma. Görünce ve kv yaptıkları doğru mu ben göre ver yanliş sana 1adım gelene sen 3adım git sevmiyorlarsa seni sende onlardan uzak dur.
Bu arada sosyl medya ekledi eklemedi beni sildi ya bunlara ne çok takıyorsunuz. 2görümcem var dünya tatlısı TLF bile ayda görüşürüz görüştüğümüz zamanda çok da güzel konuşuruz.bize gelirler biz gideriz bebişim en son 2ay olmuştur ama sanki dün görüşmüşüz gibi.çomta samimiyiz.bemde tuhaflık var herhalde

aynen. yani belki gördüğü ilgi/sevgi tatmin ettiği için umursamayabilir ama ne biliyim, bu kadar hayattan kopuk olmak bana doğru gelmiyor. dediğim gibi dünyanın binbir türlü hali var. yaşanabilecek kötü bir olay çok farklı zorlukları getirecek.
konu sahibi için bunlar mevzu değilse, kimseye laf düşmez tabi ki..
Aslinda este bitiyor hersey mesela bana izin vermeyip kendisi disari ciksaydi arkadas ortami olsaydi benimle hc ilgilenmeyip kendiside cikartmasaydi evet bu bir sorun olurdu benim icin. Cikmak istedigi zaman izin alir izin vermezsem gitmez cunku buna hakkim olduguna inanir diyorum ya saygi cok onemli cok sukur o yunden sansliyim

Ne münasebet beni silip eski sevgiliyi eklemek? Seni silmeleri yanlış, ortada bir hata var demek ki görmeni engelliyorlar.
Seni silmeden ekleseler ya da hali hazırda ekli olsa tamam. Akrabadır sonuçta.
Şuan tamamen seni kızdırmaya huzurunu kaçırmaya çalışıyorlar.
Kesinlikle umursama. Hatta ben olsam eşimle olan mutluluğumu gözlerine sokardım. İster eklesinler ister evlerine alıp beslesinler, görmezden gelirdim.
Keşke x ile evlenseydin diyen bacısını susturamadıysa okkalı cvp veremediyse abi, Allah onu da bildiği gibi yapsın. He cevap verdiyse susturduysa, hiç sıkıntı yok bırak istedikleri gibi takılsnlar. :)

Onların istemesi mühim değil şu durumda gençler birbirini sevmiş onlara gökten düşen elmaları yemek düşer:KK36:
Eski sevgili olayına takılmayın bence onlar ne yaparsa yapsın burda eşinizin tavrı önemli.Anormal bir davranış sergilemiyorsa sıkıntı yok diye düşünüyorum
Cok sukur sergilemiyo belkide ayiramadiklari bi turlu kavga erttiremedikleri icindir. Kv demler bir gun bize gelmisti esim aradi bisey lazim mi diye ihtiyaclari soyledim esim geldi eve kv dedi bekarken elinde ekmek poseti tutmazdin simdi ne oldu dedi yani tabiki alicak bekarken kimse yapmak istemiyoki. Cay doldurimmi anne diyor annesine sen ev hanimimi oldun diyor biz gelin aldik saniyodum gelin vermsiz diyor yani soylencek lafmi ne var bunda. Esimde bozuldu ne diyosin anne agzimizin tadini bozuyosun dedi kadin o kadar yemek yapti yoruldu kaldrdi cayida bn koyim ne var bunda ddi kaynanam kalkti gitti

Ne münasebet beni silip eski sevgiliyi eklemek? Seni silmeleri yanlış, ortada bir hata var demek ki görmeni engelliyorlar.
Seni silmeden ekleseler ya da hali hazırda ekli olsa tamam. Akrabadır sonuçta.
Şuan tamamen seni kızdırmaya huzurunu kaçırmaya çalışıyorlar.
Kesinlikle umursama. Hatta ben olsam eşimle olan mutluluğumu gözlerine sokardım. İster eklesinler ister evlerine alıp beslesinler, görmezden gelirdim.
Keşke x ile evlenseydin diyen bacısını susturamadıysa okkalı cvp veremediyse abi, Allah onu da bildiği gibi yapsın. He cevap verdiyse susturduysa, hiç sıkıntı yok bırak istedikleri gibi takılsnlar. :)
Aynen oyle hali hazirda ekli olsalardi problem olmazdi benim icinde yani karisamazdim tabiki

son 2017.de kv bana kizin dugunune gittigini hatta bebegi oldugunu bebegini gormeye bile gittiklerini soyledi
Konu başlığına bakıyorum, şu yazdığınıza bakıyorum, 2017 kadın evlenmiş çoluk çocuğa karışmış, yıl olmuş 2020 onlar eski sevgiliyi istese nolur istemese nolur. Siz eşinizle iyiyseniz neden eskileri takıntı haline getiriyorsunuz ki?

Aslinda este bitiyor hersey mesela bana izin vermeyip kendisi disari ciksaydi arkadas ortami olsaydi benimle hc ilgilenmeyip kendiside cikartmasaydi evet bu bir sorun olurdu benim icin. Cikmak istedigi zaman izin alir izin vermezsem gitmez cunku buna hakkim olduguna inanir diyorum ya saygi cok onemli cok sukur o yunden sansliyim

sizin bakış açınız saygı duyuyorum :) ama ben olsam kabul etmezdim. eşimden ayrı zaman geçirmeye hakkım var ve aslında ilişkiler böyle beslenir bana göre.
canım isterse alışveriş yapmak, istersem tek başıma kahve içmek, spora gitmek, arkadaşlarımla kız kıza görüşmek.. bunların yokluğunu hiçbir sevgi/ilgi dolduramaz bende.

bana çok çok ters, siz mutluysanız sıkıntı yok :)

Kendilerini bulunmaz sanıyorlar merak fesatlık arası bu ilgileri.işte onlar istemedi vs ya kadın mutlu mu başkası ile ego tatmini.düğüne gitme bebeği görme "bis akrabayıs"bahanesi ile fesatlık ve meraktan hala görümcelerinde ekliyse sebep aynı .o kadın ve sen çoluk çocuğa karıştığınız için de bu saatten sonra kendi aralarında ağırlarına giden bişey varsa dedikodu yaparlar sadece.çok takılma
Aaa cok dogru dediginiz gibi olabilir onun hayatini merak ettikleri icinde olabilir zaten dedikodudan baska yaptiklari bisey yok

Konu başlığına bakıyorum, şu yazdığınıza bakıyorum, 2017 kadın evlenmiş çoluk çocuğa karışmış, yıl olmuş 2020 onlar eski sevgiliyi istese nolur istemese nolur. Siz eşinizle iyiyseniz neden eskileri takıntı haline getiriyorsunuz ki?
Icimde dert oldu cunku hala o ladar yil gdcmesine ragmen duzelen degisen bisey yok

Ama bu arada esinize de soyleyin size laf goturup getirmesin.
Mesela gorumcenizin ben kimden mesaj bekliyorum kim atiyor dedigini esiniz demese bilmezdiniz.
Bu saatten sonra araniz duzelmeyecekse bile en azindan siz sinir olmazsiniz.
Bir de esinizin sizi disariya cikarmayip sizi gezdirmesi bir lutuf degil.
Olmamasi gereken bir sey.
Af edersiniz evcil hayvani çişe goturuyor gibi hisseder insan.
Siz mutluysaniz boyle yine de laf etmek dusmez bana ama kadinlarin hayatini bu kadar erkek/ eş/kayinaile odakli duzenlemesi hoş degil.
Evet dogru soyluyorsunuz ama belki buda benim sinavimdir sabrimin sonu selamettir belkide

Boş verin. Tamay değmez 2 çocuğunuz var.eşimizle ilgili sorun da yoksa takma. Görünce ve kv yaptıkları doğru mu ben göre ver yanliş sana 1adım gelene sen 3adım git sevmiyorlarsa seni sende onlardan uzak dur.
Bu arada sosyl medya ekledi eklemedi beni sildi ya bunlara ne çok takıyorsunuz. 2görümcem var dünya tatlısı TLF bile ayda görüşürüz görüştüğümüz zamanda çok da güzel konuşuruz.bize gelirler biz gideriz bebişim en son 2ay olmuştur ama sanki dün görüşmüşüz gibi.çomta samimiyiz.bemde tuhaflık var herhalde
Keske tatli olsalardida bende sizin gibi 2 ayda bir gorussemde sorun etmezdim ki

Cok sukur sergilemiyo belkide ayiramadiklari bi turlu kavga erttiremedikleri icindir. Kv kim bir gun bize gelmisti esim aradi bisey lazim mi diye ihtiyaclari soyledim esim geldi eve kv dedi bekarken elinde ekmek poseti tutmazdin simdi ne oldu dedi yani tabiki alicak bekarken kimse yapmak istemiyoki. Cay doldurimmi anne diyor annesine sen ev hanimimi oldun diyor biz gelin aldik saniyodum gelin vermsiz diyor yani soylencek lafmi ne var bunda. Esimde bozuldu ne diyosin anne agzimizin tadini bozuyosun dedi kadin o kadar yemek yapti yoruldu kaldrdi cayida bn koyim ne var bunda ddi kaynanam kalkti gitti
Eşine benden:KK9:bu

sizin bakış açınız saygı duyuyorum :) ama ben olsam kabul etmezdim. eşimden ayrı zaman geçirmeye hakkım var ve aslında ilişkiler böyle beslenir bana göre.
canım isterse alışveriş yapmak, istersem tek başıma kahve içmek, spora gitmek, arkadaşlarımla kız kıza görüşmek.. bunların yokluğunu hiçbir sevgi/ilgi dolduramaz bende.

bana çok çok ters, siz mutluysanız sıkıntı yok :)
Tabiki sizde cok hakilisiniz tabiki herkesin bakis acisi farkli bence dediginiz gibi daha huzurlu cidden

Merhaba arkadaslar konuyu çok fazla uzatmak istemiyorum. Eşimle evleneli 7 yıl oldu 2 tane çocugumuz var ellerinizden öperler. Bizim evlenmemizi ilk basta istememisler bana caktirmadilar hic. Evlendiktan kisa bir sure sonra soylediler istemediklerini. Bende keske bunu evlenmeden once soylemis olsaydiniz dedim. Neyse günler ayları kovali esimin benden omceki sevgilisi uzaktan bir akrabalariymis gorumcelerim hep eski sevgilisinden bahsettiler boyle kotuydu şoyle yapti abime cok cektirdi annemi istemedi gibi seyleri soylediler hep. Esimde derki ben ne zaman ki kiz kardeslerimle tanistirdim kiz benden uzaklasti. Neyse daha sonra 2016 senesinde gorumcelerim beni sosyal medya hesaplarindan cikardilar. Bi sure sonra farkettim ki esimin eski sevgilisini eklesmisler belkide bem gormiyim abileri bilmesin diye sildiler beni. Bu arada akrabalariymis ekli olabilir normal demeyin cunku abileri sayesinde taniyorlar eskiden tanimiyorlarmis. Neyse daha sonra ben bunu esime soyledim annesine sordu anneside kizlar yemin ediyo boyle birsey yok nerden cikartiyo karin demisler. Bende esime bizzaklt gosterdim. 2017 den beride benimle tek bir kelime etmediler konusmuyorlar sebebini inanin bilmiyorum en cokta bilmedigim icin kafama takiyor olabilirim. Şimdi sormak istedigim şey şu bu duru kafama takiyo olmam anormal mi? Cunku abilerinin esi benim be bana saygisizlik oldugunu dusunuyorum. Kisa birsey soyliyim en son 2017.de kv bana kizin dugunune gittigini hatta bebegi oldugunu bebegini gormeye bile gittiklerini soyledi. Sizce bu durum ne ladar normal. Bir zamanlar oglunun evlenme hayali kurdugu kizin dugunune gitmen bebegine gormek istemen normal mi yoksa ben mi abartiyorum. Saygisizlik yapildigini dusunuyorum esimi resmen kucuk dusurduler. Ben mi abartiyorum bilemeden.
Abartmıyorsunuz bir sürü saçmalık var ama akrabaymış ve evlenmiş. Demek samimiyet geliştirdiler. Sizi silip onu eklemeleri falan terbiyesizlik...
Görümceler k.v ile bir durum olmuştur. Ona tepki göstermiştir muhtemel. O kızı da o yüzden eklemişlerdir. Boş verin. Rahat edersiniz. Konuşmasın hiç biri.

Ben olsam umursamazdım açıkçası. Akrabaları ziyaret edebilirler, görüşebilirler. Hangi akraba uzak hangisi yakın, onlar adına ben belirleyemem.

Ayrıca onlar isteseler ne olacak, eşiniz hemen sizle boşanıp onunla evlenecek değil. Bunu yapabilecek bir adamsa siz boşanın zaten.

Ama eşinizin ailesinin evliliğinizde huzursuzluk çıkarmak niyetinde olduklarını düşünüyorsanız görüşmeyi kesebilirsiniz.

Cok sukur sergilemiyo belkide ayiramadiklari bi turlu kavga erttiremedikleri icindir. Kv demler bir gun bize gelmisti esim aradi bisey lazim mi diye ihtiyaclari soyledim esim geldi eve kv dedi bekarken elinde ekmek poseti tutmazdin simdi ne oldu dedi yani tabiki alicak bekarken kimse yapmak istemiyoki. Cay doldurimmi anne diyor annesine sen ev hanimimi oldun diyor biz gelin aldik saniyodum gelin vermsiz diyor yani soylencek lafmi ne var bunda. Esimde bozuldu ne diyosin anne agzimizin tadini bozuyosun dedi kadin o kadar yemek yapti yoruldu kaldrdi cayida bn koyim ne var bunda ddi kaynanam kalkti gitti
Güle güle gitsin ;)

Oda dogru ben varim da bu rahatsizlik hissi iste sorun orda
Ya hatta sizinki hafif kalmış.bigun onlardayim tek ben varım arkada sevgilisinin ablasının nişanı var kaynanm gorumcem yanımda susleniyo oraya gitcekler.bide bana diyo illa nolur sende gel değişiklik olur (sinirden çatladım ama salaklar bilerek yaptilar)

. Ama esim hep katiydi. Bende mesaj atim dedim bari en azindan ben yazim ama oyle konusmus arkamdan bin pisman oldum yazdigima bir gun esime hic merak etmiyo musun dedim belli ki beni degil seninle konusmak istiyolar. Esimde merak etmiyoru. Onlar benim cocuklarimi merak ettimi bugune kadar benim cocuklarim sakat degil cirkin degil engelli degil neyi eksikti benim cocuklarimin ne sucu vardi. Benim ailemi atio beni tercih edemezler bi kendi cocuklarimi tatli onlarin cocuklarinin fazlaligi ne dedi cok dolmus belli beni kabul edicek kisi colugumla cocugumla etsin dedi hakliydida

eşine Allah korusun,Allah öyle bir çocuk verir ki bir daha bu kelimeleri edemez, konuştuklarına dikkat etsin.
sakat çirkin engelli ne demek?

Sen saçmalamışsın hemde baya bi;
1-Senin kocan sana artık nasıl eski sevgilisinden bahsedebilir ve ailesine bahsettirebilir sen bilmek zorunda mısın, kocan senin eski sevgilini duysa her gün ne derdi?
2-Seni sevmeyen eş ailesi konuşmayan eş ailesi hala peşlerinde gezen neden konuşmuyonuz yeaa diyip kocana şikayet eden sen.
3-İsteyen istediği yere gider sana mi kaldı kocanı küçük düşürüp düşürmediklerini düşünmek bırak ta kocan düşünsün.
4-Eş ailesi onu istese ne olacak? Kaç yazar? Eş ailesi kim?

Bu yazdıklarım belki vicdansızca gelecek ama durum bu, herşeye izin veren sensin sonra yaptıklarında yaptı diyip ağlayan da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X