• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi Eşimin Eski sevgilisini istiyor olabilirler mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim eski sevgilim annemin aynı köylüsünün oğlu. Biz yapamadık ayrıldık sonra başkası ile evlendi. Annem gitti düğününe. Çocuğu oldu benim çalıştığım hastaneye çok git gel yaptılar getirdiler yardımcı vs oldum ilgilendim. Hala adamın annesi ile görüşürüz dışarı çıkarız otururuz hatta eşi bile gelir eski konuştuğumun bazen. Eski sevgilimi gördüğüm yerde hal hatır sorarım konuşuruz. Tanıdık da olunca ister istemez bir araya geliniyor. Ne var ki bunda. Ben bekarım hala mesela ama 7 yıldır süren bir ilişkim var nişanlıyım. Bazı şeyler insanın beyninde biter. Kalp niyet temiz olsun gerisi önemli değil.

evliligin ilk yillari olsa hadi kafaniza takarsiniz da,
7 yil bitmis, 2 cocugunuz var,
kayinvalide gorumce dis kapinin mandali olamadiysa bu kadar zamanda bir yerlerde hata yapiyorsunuz demektir.

Yok biz cekirdek aile olarak mutluyuz diyorsaniz da gercekten abartiyorsunuz,
isterse gercekten de onu istesinler, sizi istemesinler,
ne olacak ki.

Esinden yana rahatsan birak bosver gorumceler senden uzak olsun onlar kudursun dursunlar kiskaniyorlar sizi acikca ortada abisine keske onla evlenseydin falan yazmis ne alaka? Abisi mutsuz sanki. Sizinle iyi olmasini mutlunolmasini cekemiyorar onlar istiyorki sorun yasayin abileri gelip onlara dert yansin joyle olmadigi icin huzursuzluk cikarma amaclari. İnsallah onlarin eslerinede ayni seyi yapaar da gorurler nasil bisey oldugunu siz mesafeli olun madem oyle
Zaten gorumcemin biri yasamis bu durumu cok dert yanmisti o zamanlar. Esinin teyzesinin kizini yani kuzenini istemis kv desi ama gorumcemle tanismadan once. Eside istememis kuzeni diye. Gorumcemle tanisip evleniyo sonra bu durumu ogreniyo ve ay i binada yasadigi kv sinin kizkardesiyle kv gorumcelerinin ve esinin gorusmesine izin vermiyo onlarda gorusmuyolar. Arkadaslar yazmisl normal siz karisamazsiniz diye ama benim gorumcem en yakinina yapiyo ustelik kocasi istememis hic sevgili olmamislar. Gorumcem buna tahammul edemezken. Yukarda yazan arkadaslar benim esimin evlenmyi dusundugu kizla esimin ailesinin gorusmesini normal karsilamislar ilginc. Benim takilmami ele almislar sadece ama konumda ilk baslarda gorumcelerimin kizi surekli kotuledigini abilerine cektirdigini soyleyip duruyorlardi yazmistim arkadaslar onu es egecmisler neyse

Ben gorumce ve kayinvalideye anlam veremedim.
Hem kizi istememisler zamaninda hem sonradan badem gozlu olmus.
Siz gorumcelerinizle birebir sorun yasamadiysaniz evliyken esinize "keske x olsaydi" deme curretini gosteriyorsa bu acik acik savas demektir.
Cok ayip yaptigi.

eşinizle ilişkinizde bir tuhaflık yoksa kv ve görümcelere aldırmayın derim. yaptıkları hoş değil ama kimse kimseyi değiştiremiyor.
yakın akraba olsalar mecburiyet derim ama eşinizle o kişi sevgili olmadan görüşmüyorlarmış, anlamsız bu samimiyet.
bana da açıkçası size karşı nispet gibi geldi ama ben olsam bu nedenle kendimi üzmem. çünkü alenen kendilerini küçük düşürmüşler.

konunuzda daha çok takıldığım, eşim benim yalnız dışarı çıkmamı istemez kısmı oldu. konunuzla alakası yok ama hayatın her türlü hali var. illa boşanmak zorunda değilsiniz, eşiniz yatalak olsa veya ölse allah korusun, dışarıdan bu kadar kopuk çok zorlanırsınız. nacizane tavsiyem bu konuyu ele alın. bunu sıkıntı olarak görmeyip ilerisi için endişeniz yoksa birşey diyemem tabi.

Siz gorumcelerinizle birebir sorun yasamadiysaniz evliyken esinize "keske x olsaydi" deme curretini gosteriyorsa bu acik acik savas demektir.
Cok ayip yaptigi.

Ama bu arada esinize de soyleyin size laf goturup getirmesin.
Mesela gorumcenizin ben kimden mesaj bekliyorum kim atiyor dedigini esiniz demese bilmezdiniz.
Bu saatten sonra araniz duzelmeyecekse bile en azindan siz sinir olmazsiniz.
Bir de esinizin sizi disariya cikarmayip sizi gezdirmesi bir lutuf degil.
Olmamasi gereken bir sey.
Af edersiniz evcil hayvani çişe goturuyor gibi hisseder insan.
Siz mutluysaniz boyle yine de laf etmek dusmez bana ama kadinlarin hayatini bu kadar erkek/ eş/kayinaile odakli duzenlemesi hoş degil.

Cok ayip yaptigi.
İste tamda bundan bahsediyorum gercekten helal olsun bir anladi sonunda. Benim kimseye yasak koydugum yok esiminde kisla zaten alakasi yok benim takildigim tek yer onlar kv gorumceler zamaninda istemeyip ustelik bana bile bunu anlatip sonradan tatli olmasina anlam veremiyorum bu saygisizlik. Ama ilk baslarda deselerdiki gorusuyoruz hala olbilir evlenmemis olabilirler ama bizim aramizda kizla sorun yok deselerdi tamam ama birde sakliyolar. Kv bana dugunune gittigini bebegini gormeye gittigini soyleyince sanki benim ortaligi yikmami istemis gibi geldi bana hani sinirlenip gidip esimle kavga edim diye. Ama ben yapmadim annesinin yaptigi hareketten esimi sorumlu tutamam ama esime tabiki soyledim bazilari yine sikayet diye nitelendirmesin bu sikayet degil tabiki esimle paylasicam ve esim şok oldu ciddi misin sen dedi beni kucuk dusurduler yani ezdiler oylemi dedi. Bunu bana soylerken korkurmuyorlar ise esimle paylasmamdada bi sakinca yoktur diye dusundum. Kavga edicegimi dusunduler ama cahil degilim cok sukur

eşinizle ilişkinizde bir tuhaflık yoksa kv ve görümcelere aldırmayın derim. yaptıkları hoş değil ama kimse kimseyi değiştiremiyor.
yakın akraba olsalar mecburiyet derim ama eşinizle o kişi sevgili olmadan görüşmüyorlarmış, anlamsız bu samimiyet.
bana da açıkçası size karşı nispet gibi geldi ama ben olsam bu nedenle kendimi üzmem. çünkü alenen kendilerini küçük düşürmüşler.

konunuzda daha çok takıldığım, eşim benim yalnız dışarı çıkmamı istemez kısmı oldu. konunuzla alakası yok ama hayatın her türlü hali var. illa boşanmak zorunda değilsiniz, eşiniz yatalak olsa veya ölse allah korusun, dışarıdan bu kadar kopuk çok zorlanırsınız. nacizane tavsiyem bu konuyu ele alın. bunu sıkıntı olarak görmeyip ilerisi için endişeniz yoksa birşey diyemem tabi.

Hemen hemen ayni seyleri yazmisiz.
Ozgurlugunun elinden alinmasi insani bir yasam bicimi degil ama 7 sene olmus, alismis herhalde

Bence kim olursa olsun eşlere eski sevgililerden bahsetmek saygısızlıktir. Ayni zamanda "seni istemiyorduk" demek de terbiyesizlik. Sahsen ona göre cevap verirdim. Haddini bilmeyenlere bildirmek lazım yeri geldiğinde. Bence hepsine mesafeli durun. Normal değiller. Kendinizi kimseye begendirmek zorunda değilsiniz

Hemen hemen ayni seyleri yazmisiz.
Ozgurlugunun elinden alinmasi insani bir yasam bicimi degil ama 7 sene olmus, alismis herhalde

aynen. yani belki gördüğü ilgi/sevgi tatmin ettiği için umursamayabilir ama ne biliyim, bu kadar hayattan kopuk olmak bana doğru gelmiyor. dediğim gibi dünyanın binbir türlü hali var. yaşanabilecek kötü bir olay çok farklı zorlukları getirecek.
konu sahibi için bunlar mevzu değilse, kimseye laf düşmez tabi ki..

Evet malesef disari cikmami pek istemiyor ben dram egitmeniyim ileride calisagimin sozunu verdigi icin endisem yok. Suan sorun gibi gormeyisimin sebebi bana izin vermedigi gibi kendiside arkadaslariyla takilmaz ben ckmiyorum diye her izninde alir goturur gezdirir ilgilenir bu yuzden suan sorun etmiyorum ama dediginiz gibi yatalak olsa fikri elbet degisir benden baska bakicak kimsesi yok cunku oyle diyor

Bende keske bunu evlenmeden once soylemis olsaydiniz dedim.
Daha önce söylemiş olsalardı eşinizle evlenmez miydiniz?
Eşinizle nasıl evlendiniz? Birbirinizi severek mi görücü usulü mü?
Görümceleriniz ayrıca ahlaksız.Ben olsam görüşmezdim.Lazım değil onların edeceği sohbet

Bence kim olursa olsun eşlere eski sevgililerden bahsetmek saygısızlıktir. Ayni zamanda "seni istemiyorduk" demek de terbiyesizlik. Sahsen ona göre cevap verirdim. Haddini bilmeyenlere bildirmek lazım yeri geldiğinde. Bence hepsine mesafeli durun. Normal değiller. Kendinizi kimseye begendirmek zorunda değilsiniz
Sanirim en hakli aciklayici yanit oldu kimseye kendimi begendirmek zorunda degilim cok tesekkur ederim

Evet malesef disari cikmami pek istemiyor ben dram egitmeniyim ileride calisagimin sozunu verdigi icin endisem yok. Suan sorun gibi gormeyisimin sebebi bana izin vermedigi gibi kendiside arkadaslariyla takilmaz ben ckmiyorum diye her izninde alir goturur gezdirir ilgilenir bu yuzden suan sorun etmiyorum ama dediginiz gibi yatalak olsa fikri elbet degisir benden baska bakicak kimsesi yok cunku oyle diyor

bilemedim, 7 yıllık evlilik ve 2 çocuk. daha ne kadar ileride çalışacaksınız ki ? yani bazı insanlar 2 kişilik dünyaları çok seviyor. hiç bir arkadaşınızla çıkıp konuşmaya ihtiyaç duymuyor musunuz mesela ?

Daha önce söylemiş olsalardı eşinizle evlenmez miydiniz?
Eşinizle nasıl evlendiniz? Birbirinizi severek mi görücü usulü mü?
Görümceleriniz ayrıca ahlaksız.Ben olsam görüşmezdim.Lazım değil onların edeceği sohbet
Soylemis olsalardi saklamasalardi aet niyet aramazdim. Gizliden yapmalari saklamalari art niyetli olduklarini dusnduruyor bana. Biz kendimiz tanistik severek evlendik ve cok mucadele ettik ben 19 yasindaydim cunku ailem yasimdan dolayi istemedi. Onun aileside istememis bana bana hic caktirmadilar. Evlendikten sonra istemedik dediler. Zaten eski sevgilisinide zamaninda istememislerki. Belkide benim yerimde baska biri olsaydi oda ayni seyi yasicakti ailesi baska bir kizda olsa ayni davranicakti

Ah canim ayni sorun bendede var. Esimin 2 eski sevgilisi biri onların arka taraftaki evde oturuyor ve çok iyiler birbirlerine gidip gelirler kaynanamın kankileri olur ailesi.digeride memleketten akraba gorumcemde ekli her ikiside .ve benim rahatsız olduğumu bildikleri halde gozume sokmuyorlar ama bi muhabbetleri var.aman banane benmi varım yanında evet ozaman?

bilemedim, 7 yıllık evlilik ve 2 çocuk. daha ne kadar ileride çalışacaksınız ki ? yani bazı insanlar 2 kişilik dünyaları çok seviyor. hiç bir arkadaşınızla çıkıp konuşmaya ihtiyaç duymuyor musunuz mesela ?
Şoyle soyliyim oglum 3 yasinda 2 sene sonra ana sinifina baslicak kizim 1. Sinifa gidiyor bende oglum okula baslayinca baslicam bende ogretmen oldugum icin cocuklarla gidip cocuklar ile gelmis olucam. Sadece bi tane arkadasim var oda kucukluk arkadasim eslerimizle birlikte eglenmelere gideriz surekli

Ah canim ayni sorun bendede var. Esimin 2 eski sevgilisi biri onların arka taraftaki evde oturuyor ve çok iyiler birbirlerine gidip gelirler kaynanamın kankileri olur ailesi.digeride memleketten akraba gorumcemde ekli her ikiside .ve benim rahatsız olduğumu bildikleri halde gozume sokmuyorlar ama bi muhabbetleri var.aman banane benmi varım yanında evet ozaman?
Oda dogru ben varim da bu rahatsizlik hissi iste sorun orda

Soylemis olsalardi saklamasalardi aet niyet aramazdim. Gizliden yapmalari saklamalari art niyetli olduklarini dusnduruyor bana. Biz kendimiz tanistik severek evlendik ve cok mucadele ettik ben 19 yasindaydim cunku ailem yasimdan dolayi istemedi. Onun aileside istememis bana bana hic caktirmadilar. Evlendikten sonra istemedik dediler. Zaten eski sevgilisinide zamaninda istememislerki. Belkide benim yerimde baska biri olsaydi oda ayni seyi yasicakti ailesi baska bir kizda olsa ayni davranicakti
Onların istemesi mühim değil şu durumda gençler birbirini sevmiş onlara gökten düşen elmaları yemek düşer:KK36:
Eski sevgili olayına takılmayın bence onlar ne yaparsa yapsın burda eşinizin tavrı önemli.Anormal bir davranış sergilemiyorsa sıkıntı yok diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X