yok artik ya.. eger dogruysa bu anlattiginiz ornek artik uzulecek bir seyiniz kalmamis. insan dusmani yazsa sagol dualarinizi bekleriz yazar abisinin hatrina yazar yine yazar.. kendi hayatinizi yasayin. anmayin bile isimlerini. halasi amcasi olmayan cocuklar buyumuyor mu.. yeter ki annesi babasi sag olsun yaninda olsun. dert etmeyin.Keske biraey yapmis olsaydimda hakili bir gerekceleri olsaydi gecen kasimda gorumcemin bir dogum yapti 7 bucuk aylik ikiz oldu kuvezde kaldilar 2 ay bende anneyim yuregim dayanmadi mesaj attim rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin anali babali buyutsun dualarim sizlerle yazdim cevp vermedi zaten vermicegini biliyordum. Bi kac gun sonra ogrendim esimden demiski ben kimden mesaj bekliyorum kim atiyo ya demis. Esim sen mesaj mi attin dedi bende evet ne var ki bunda problem edicek kotu birsey mi yazdim dedim esimde oyle soyledi onlar insan degil yazma bi daha dedi kapatti konuyu. Ben oda anne oldu annelik duygulari var artik cocuklarini daha eline alamamis diye iclenmistim halbuki
Ben o gunden sonra ben cocuk gormeye gitmem dedim esime esimde zaten gitmicez dedi. Ben mesajdan oncesine kadar esime hep dedim ki cocuklarin gunahi yok sen onlarin dustugu hataya dusma annelerinin yapmis oldugu hatanin gunahini cocuklar odemesin. Ama mesajdan sonra hak verdim esime. Ben mesaj atmadan once gorumcem esime cocuklarin fotografini atiyordu dayicim bizi merak etmiyor musun dayicim biz sana cok benziyoruz. Esimde hic birine cvp vermedi benimde icim gitti yalan yok ben uzuldm belkide pismanlar geri adim atamiyolar dedim biz gidelim dedim cocuklara kiyafetler baktim kunye baktim. Ama esim hep katiydi. Bende mesaj atim dedim bari en azindan ben yazim ama oyle konusmus arkamdan bin pisman oldum yazdigima bir gun esime hic merak etmiyo musun dedim belli ki beni degil seninle konusmak istiyolar. Esimde merak etmiyoru. Onlar benim cocuklarimi merak ettimi bugune kadar benim cocuklarim sakat degil cirkin degil engelli degil neyi eksikti benim cocuklarimin ne sucu vardi. Benim ailemi atio beni tercih edemezler bi kendi cocuklarimi tatli onlarin cocuklarinin fazlaligi ne dedi cok dolmus belli beni kabul edicek kisi colugumla cocugumla etsin dedi hakliydidayok artik ya.. eger dogruysa bu anlattiginiz ornek artik uzulecek bir seyiniz kalmamis. insan dusmani yazsa sagol dualarinizi bekleriz yazar abisinin hatrina yazar yine yazar.. kendi hayatinizi yasayin. anmayin bile isimlerini. halasi amcasi olmayan cocuklar buyumuyor mu.. yeter ki annesi babasi sag olsun yaninda olsun. dert etmeyin.
bunu gorebilmek de mesele.. cogu erkek bir de bu durumun uzerine kalkip esini eziyor. sen art niyetlisin, yanlis anliyorsun, bir sey dedikleri yok, onlar da ariyor vs vs diyor, hanimini zorluyor. esiniz de sizden yanaysa daha ne.. kendi ailenizle gorusun insan gibi. onlar sicak bir iliskiye sahip olsa sizle kavgali olsalar bile abileriyle gorusurler. demek ki soguktular hep.. sizle alakasi oldugunu sanmiyorum.Ben o gunden sonra ben cocuk gormeye gitmem dedim esime esimde zaten gitmicez dedi. Ben mesajdan oncesine kadar esime hep dedim ki cocuklarin gunahi yok sen onlarin dustugu hataya dusma annelerinin yapmis oldugu hatanin gunahini cocuklar odemesin. Ama mesajdan sonra hak verdim esime. Ben mesaj atmadan once gorumcem esime cocuklarin fotografini atiyordu dayicim bizi merak etmiyor musun dayicim biz sana cok benziyoruz. Esimde hic birine cvp vermedi benimde icim gitti yalan yok ben uzuldm belkide pismanlar geri adim atamiyolar dedim biz gidelim dedim cocuklara kiyafetler baktim kunye baktim. Ama esim hep katiydi. Bende mesaj atim dedim bari en azindan ben yazim ama oyle konusmus arkamdan bin pisman oldum yazdigima bir gun esime hic merak etmiyo musun dedim belli ki beni degil seninle konusmak istiyolar. Esimde merak etmiyoru. Onlar benim cocuklarimi merak ettimi bugune kadar benim cocuklarim sakat degil cirkin degil engelli degil neyi eksikti benim cocuklarimin ne sucu vardi. Benim ailemi atio beni tercih edemezler bi kendi cocuklarimi tatli onlarin cocuklarinin fazlaligi ne dedi cok dolmus belli beni kabul edicek kisi colugumla cocugumla etsin dedi hakliydida
Sorun aslinda şurda akraba ama esimle sevgili olana kadar hic tanismamislar esim tanistirmis ve evlenmek istemisler sonucta bir zamanlar. Yani konusmalari evlilige kadar dayanmis. Eski sevgiliye takilmiyorum ki ben kiz evli barkli rabbim yolunu bahtini acik etsin asla bir kiskancligimda olmadi.. ama yaptiklari saygisizlik bana saygisizlik sonicta esimin eski konustugu biri degilmi?Alti ustu bir zamanlar eşinizle gorusmuşler evlenmek istemişler olmamiş ne var bunda niye kanli bicakliymiş gibi davransin insanlar?
Eşiniz ve siz goruşmek zorunda degilsiniz ama kv veya gorumceler gayet gorusebilir. Abileri sizinle evlendi diye sizi eklemek, sizinle konuşmak zorunda da degiller bunun neyini eşinize şikayet ettiniz anlamadim.
Boyle genis bir ailemiz yok gibi hissediyorum yalnizmisiz gibi bayram yok seyran yok cok sukur annem sag ablam var o kadar cok isterdim guzel genis bir ailede olmayibunu gorebilmek de mesele.. cogu erkek bir de bu durumun uzerine kalkip esini eziyor. sen art niyetlisin, yanlis anliyorsun, bir sey dedikleri yok, onlar da ariyor vs vs diyor, hanimini zorluyor. esiniz de sizden yanaysa daha ne.. kendi ailenizle gorusun insan gibi. onlar sicak bir iliskiye sahip olsa sizle kavgali olsalar bile abileriyle gorusurler. demek ki soguktular hep.. sizle alakasi oldugunu sanmiyorum.
Bu arada şikayet diye adlandirmak dogru degil rica ederim beni yalanci konumuna dusurduler bende ispatladimAlti ustu bir zamanlar eşinizle gorusmuşler evlenmek istemişler olmamiş ne var bunda niye kanli bicakliymiş gibi davransin insanlar?
Eşiniz ve siz goruşmek zorunda degilsiniz ama kv veya gorumceler gayet gorusebilir. Abileri sizinle evlendi diye sizi eklemek, sizinle konuşmak zorunda da degiller bunun neyini eşinize şikayet ettiniz anlamadim.
o his sizin olayinizla ilgili degil. herkeste hepimizde var o his. eski bayramlar yok, eski komsuluk, eski saygi sevgi.. dunyanin tadi kalmadi. her sey sanal her sey sunii.. varsin olmasin siz dogru duzgun vatana millete hayirli evlat yetistirin de varsin halasi olmasin varsin kucuk aile olun.Boyle genis bir ailemiz yok gibi hissediyorum yalnizmisiz gibi bayram yok seyran yok cok sukur annem sag ablam var o kadar cok isterdim guzel genis bir ailede olmayi
Allah razi olsun senden de biraz olsun icime su serptin vallahi esimle konusamiyorum icimde patliyodu mevzu yazmak istedim kotu bi niyetim kendimi hakli cikarma pozisyonum yok hepimiz insaniz hatalarim vardir belki benim goremedigim biseyler vardir birileri isik olur diye actim konuyu. Konusabilecegim kimsede yok zaten evliligimizle alakali sorunlari disari yastmiyoruz o yuzden anlatabilicegim kimse yoktuo his sizin olayinizla ilgili degil. herkeste hepimizde var o his. eski bayramlar yok, eski komsuluk, eski saygi sevgi.. dunyanin tadi kalmadi. her sey sanal her sey sunii.. varsin olmasin siz dogru duzgun vatana millete hayirli evlat yetistirin de varsin halasi olmasin varsin kucuk aile olun.
ne zaman istersen yazabilirsin.. burada bir grup insan var konu acanin hemen ahretligiymis gibi bir pozisyon aliyor.. tüü kaka senin kocana hemen bosan, kv cok kotu lanet kadin, görümcelerin köfte gibi kizarsin biber gibi patlasin..Allah razi olsun senden de biraz olsun icime su serptin vallahi esimle konusamiyorum icimde patliyodu mevzu yazmak istedim kotu bi niyetim kendimi hakli cikarma pozisyonum yok hepimiz insaniz hatalarim vardir belki benim goremedigim biseyler vardir birileri isik olur diye actim konuyu. Konusabilecegim kimsede yok zaten evliligimizle alakali sorunlari disari yastmiyoruz o yuzden anlatabilicegim kimse yoktu
Rabbim tez zamanda yavrunu kucagina almani nasip etsin insallah anne olmak herkesin hakki rabbim zamani biliyordur en hayii sekilde en guzel zamanda kollarinda melegini gorursun insallah. Cok icli biriyim duygularimida ofkemide en derinlerde yasarim dualarimida en derinlerden yapar dualarim seninle her daim dua edicem insallah guzel haberlerini okuyabilirim buralardan suan kotu bir zamandayiz malum virus sardi dunyayi suan olmamasi en hayirlisi sizin icin insallah bu hastalik gectikten sonra esinizle yuvanizi senlendiricek bebeginizin haberini bir an once alirsiniz kalbim dualarim sizinlene zaman istersen yazabilirsin.. burada bir grup insan var konu acanin hemen ahretligiymis gibi bir pozisyon aliyor.. tüü kaka senin kocana hemen bosan, kv cok kotu lanet kadin, görümcelerin köfte gibi kizarsin biber gibi patlasin..
bir grup insan var hemen konu sahibini azarlamak, hata bulmak, elestirmek uzere hazirlar. herkes kendi kafasindaki dunyaya gore karsidakini azarliyor. empati sifir. insani kendi icinde bulundugu sartlarda degerlendirmek lazim.
bir grup insan da iste yardimci olmaya calisiyor.. demek istedigim cok takma buradaki sacma sapan yorumlari da. her cesit insan var burada. kendi ic dunyasindaki huzursuzlugu yansitiyor cogu da.
benim de derdim anne olamamak. bir yili gecti dualarini beklerim insallah. Allah yuvaniza huzur versin evlatlarina saglik versin aile disindakiler gercekten fasa fiso.. bizimkiler de samimiler ama hep para beklerler yurtdisinda oldugumuz icin agactan topladigimizi zannediyorlar. euro tl ye donunce degerleniyor ya.. ver babam ver.. hic minnetleri de yok. boylesi olsa daha mi iyi aman kalsin amca hala yakamizdan dussunler diyorsun.
amin Allah razi olsun. sadece bana degil, Rabbim isteyen herkese saglikli, hayirli, kaderi guzel evlatlar versin. hak edene layigiyla yapabilecek olana anne babalik nasip etsin. insallah anne olursam paylasirim ben de seninle. muhakkak olmamasinda hayir vardir. Allah bizden daha iyi biliyor.Rabbim tez zamanda yavrunu kucagina almani nasip etsin insallah anne olmak herkesin hakki rabbim zamani biliyordur en hayii sekilde en guzel zamanda kollarinda melegini gorursun insallah. Cok icli biriyim duygularimida ofkemide en derinlerde yasarim dualarimida en derinlerden yapar dualarim seninle her daim dua edicem insallah guzel haberlerini okuyabilirim buralardan suan kotu bir zamandayiz malum virus sardi dunyayi suan olmamasi en hayirlisi sizin icin insallah bu hastalik gectikten sonra esinizle yuvanizi senlendiricek bebeginizin haberini bir an once alirsiniz kalbim dualarim sizinle
Normal neden normal olmasın?ekli olabilir normal demeyin
Evet anormal.duru kafama takiyo olmam anormal mi?
Normal. Akraba sonuçta. Uzakta olsa akraba. Hem akraba hemde demek ki sevmişler, samimi gelmiş kız. Sizi ilgilendirmez yani. Bu durumu size yansıtıyorlarsa onların terbiyesizliği. Benim annem dıdısının dıdısının düğününe gidiyor.Sizce bu durum ne ladar normal.
Evet gelinlerisin onlardan yana değil ama. Sen eşinle mutlu musun? Eğer evet se S... r et. Inanki görüşüp konusmadiklari daha iyi kendi kendilerini imha etmişler ne güzellll. Bunu eşine bile dile getirip aklına düşürmeye bile degmez sen mutluluğuna odaklan canıAma gelinleri ben degilmiyim ustelik coluk cocugumuz var onceden sikayet edip kotuleyip simdi ne degisirki ben bana saygisizlik yapildigini dusunuyorum
uzaktan akraba olunca normal ayrıca hoşuna gitmiyorsa görümcelerinle görüşme ama evin içine taşıma bu konuyu ne kadar uzatırsan evliliğini hırpalar eşini uzaklaştırırsın kendinden...Merhaba arkadaslar konuyu çok fazla uzatmak istemiyorum. Eşimle evleneli 7 yıl oldu 2 tane çocugumuz var ellerinizden öperler. Bizim evlenmemizi ilk basta istememisler bana caktirmadilar hic. Evlendiktan kisa bir sure sonra soylediler istemediklerini. Bende keske bunu evlenmeden once soylemis olsaydiniz dedim. Neyse günler ayları kovali esimin benden omceki sevgilisi uzaktan bir akrabalariymis gorumcelerim hep eski sevgilisinden bahsettiler boyle kotuydu şoyle yapti abime cok cektirdi annemi istemedi gibi seyleri soylediler hep. Esimde derki ben ne zaman ki kiz kardeslerimle tanistirdim kiz benden uzaklasti. Neyse daha sonra 2016 senesinde gorumcelerim beni sosyal medya hesaplarindan cikardilar. Bi sure sonra farkettim ki esimin eski sevgilisini eklesmisler belkide bem gormiyim abileri bilmesin diye sildiler beni. Bu arada akrabalariymis ekli olabilir normal demeyin cunku abileri sayesinde taniyorlar eskiden tanimiyorlarmis. Neyse daha sonra ben bunu esime soyledim annesine sordu anneside kizlar yemin ediyo boyle birsey yok nerden cikartiyo karin demisler. Bende esime bizzaklt gosterdim. 2017 den beride benimle tek bir kelime etmediler konusmuyorlar sebebini inanin bilmiyorum en cokta bilmedigim icin kafama takiyor olabilirim. Şimdi sormak istedigim şey şu bu duru kafama takiyo olmam anormal mi? Cunku abilerinin esi benim be bana saygisizlik oldugunu dusunuyorum. Kisa birsey soyliyim en son 2017.de kv bana kizin dugunune gittigini hatta bebegi oldugunu bebegini gormeye bile gittiklerini soyledi. Sizce bu durum ne ladar normal. Bir zamanlar oglunun evlenme hayali kurdugu kizin dugunune gitmen bebegine gormek istemen normal mi yoksa ben mi abartiyorum. Saygisizlik yapildigini dusunuyorum esimi resmen kucuk dusurduler. Ben mi abartiyorum bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?