• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi Eşimin Eski sevgilisini istiyor olabilirler mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşine Allah korusun,Allah öyle bir çocuk verir ki bir daha bu kelimeleri edemez, konuştuklarına dikkat etsin.
sakat çirkin engelli ne demek?
Esim kucumsemiyor onlar kucumsedigi icin boyle miki istemiyorlar diyor kimseyi kinadgi da yok kucuk gordugude takikdiginiz yer cok sacma

Benimde eşimin eski sevdiği bir bayan vardı... Hiç umrumda değil bir ortam oldu tanıştık biz bunla ,doğal bir konuşmaydı...hiç umursamadım.. oda yuva kurmuş bende ,nasip dedim , kayınvalidem arada ismini anar,eşim kesinlikle susturur,annesi adına kusura bakma der...formaliteden sorguluyorum,ama çoluk çocuk sahibi bir başka kadını durup durup kişiselleştirmem... sizde öyle yapın

Zaten gorumcemin biri yasamis bu durumu cok dert yanmisti o zamanlar. Esinin teyzesinin kizini yani kuzenini istemis kv desi ama gorumcemle tanismadan once. Eside istememis kuzeni diye. Gorumcemle tanisip evleniyo sonra bu durumu ogreniyo ve ay i binada yasadigi kv sinin kizkardesiyle kv gorumcelerinin ve esinin gorusmesine izin vermiyo onlarda gorusmuyolar. Arkadaslar yazmisl normal siz karisamazsiniz diye ama benim gorumcem en yakinina yapiyo ustelik kocasi istememis hic sevgili olmamislar. Gorumcem buna tahammul edemezken. Yukarda yazan arkadaslar benim esimin evlenmyi dusundugu kizla esimin ailesinin gorusmesini normal karsilamislar ilginc. Benim takilmami ele almislar sadece ama konumda ilk baslarda gorumcelerimin kizi surekli kotuledigini abilerine cektirdigini soyleyip duruyorlardi yazmistim arkadaslar onu es egecmisler neyse
Bu durmu normal karsilayanlarda bir sorun var bence. Benim kocama boyle mesajlar gelecek onun eski sevgilisiyle gorusecekler ben varya yikarim ortaligi bir daha yuzlerine de bakmam. Bu asla normal bir durum degil cok kotu kalpli insanlar resmen kocanin aklini karistirip sizi huzursuz etmeye calisiyorlar allahtan bulsunlar ne diyelim

Sen saçmalamışsın hemde baya bi;
1-Senin kocan sana artık nasıl eski sevgilisinden bahsedebilir ve ailesine bahsettirebilir sen bilmek zorunda mısın, kocan senin eski sevgilini duysa her gün ne derdi?
2-Seni sevmeyen eş ailesi konuşmayan eş ailesi hala peşlerinde gezen neden konuşmuyonuz yeaa diyip kocana şikayet eden sen.
3-İsteyen istediği yere gider sana mi kaldı kocanı küçük düşürüp düşürmediklerini düşünmek bırak ta kocan düşünsün.
4-Eş ailesi onu istese ne olacak? Kaç yazar? Eş ailesi kim?

Bu yazdıklarım belki vicdansızca gelecek ama durum bu, herşeye izin veren sensin sonra yaptıklarında yaptı diyip ağlayan da.
1. benim kocam bana eski sevgilisinden asla bahsetmiyo kac kez yazdim onunla konusamam kizar.
2. kocama şikayet etmem cocuk degilim aile kavrami benim icin her zaman onemlidir
3 istedikleri yere gidemezler. Zamaninda kendi kocasina yasak koyup. Ayni hareti bana yaoan bir gorumce varsa karsimda yani kendisine yapilmasini istemedigini bana yapiyorsa karisirim bana kaldi cunku benim kocam cocuklarimin BABASI. DIS KAPINJN MANDALI DEGIL.
4 herseye izin veren sensin demissin pardon izin verdigim bi sey mi yazmisim anlamadim aglayanda yok sen baya yanlis okumussun

1. benim kocam bana eski sevgilisinden asla bahsetmiyo kac kez yazdim onunla konusamam kizar.
2. kocama şikayet etmem cocuk degilim aile kavrami benim icin her zaman onemlidir
3 istedikleri yere gidemezler. Zamaninda kendi kocasina yasak koyup. Ayni hareti bana yaoan bir gorumce varsa karsimda yani kendisine yapilmasini istemedigini bana yapiyorsa karisirim bana kaldi cunku benim kocam cocuklarimin BABASI. DIS KAPINJN MANDALI DEGIL.
4 herseye izin veren sensin demissin pardon izin verdigim bi sey mi yazmisim anlamadim aglayanda yok sen baya yanlis okumussun
:) kocan değil mi ablasıyla görüştürmüşte eski sevgilisi ondan uzaklaşmış diyen. Görümcelerin seni silmiş evet onu istiyorlar evet bebek görmeye gitmişler evet istediğini yapamazlar ama bak yapıyorlar gördün mü hemde seni silerek vah vah ne yapacaksın şimdi? En iyisi konuşmaya devam, akıl verdim alırsan kendine almazsan konuşmaya devam

Bu durmu normal karsilayanlarda bir sorun var bence. Benim kocama boyle mesajlar gelecek onun eski sevgilisiyle gorusecekler ben varya yikarim ortaligi bir daha yuzlerine de bakmam. Bu asla normal bir durum degil cok kotu kalpli insanlar resmen kocanin aklini karistirip sizi huzursuz etmeye calisiyorlar allahtan bulsunlar ne diyelim
Sagolun en azindan benimle ayni dusuncede birileri varmis arkadaslar resmen beni kotu ilan ediceklerde sanane diye. Sanki adamin sevgilisiyim dedim evlilik disi cocuk yaptim cocugumla ortada kaldim dedim ailesini sevmiyorum istemiyorum gicik oluyorum dedim de sacma sapan seyler yazmislar. Gayet te karisirim koca benim kocam kimse de benim kocamin eski sevgilisyle gorusemez ben karisirim dis kapinin mandalimiyim ki banane olsun ne kadar sacma yorumlar yapildi ya ben biraz oldun rahatmak icin yazdim milletin yazdigina bak sagol gercekten anladigin icin

:) kocan değil mi ablasıyla görüştürmüşte eski sevgilisi ondan uzaklaşmış diyen. Görümcelerin seni silmiş evet onu istiyorlar evet bebek görmeye gitmişler evet istediğini yapamazlar ama bak yapıyorlar gördün mü hemde seni silerek vah vah ne yapacaksın şimdi? En iyisi konuşmaya devam, akıl verdim alırsan kendine almazsan konuşmaya devam
Kocam biz sevgiliyken bahsettide yazmistim orayi atlamissin. Bende eski sevgililerimden bajsettim yazdim onuda atlamissin aramisda guvensizlik olmasin diye anlattik gecmizi birbirmizden saklamamak icin anlattim yazmistim bunlari okumadam yorum yapiyosunuz. Evet eklediler gorusuyorlar ama abileridn GIZLI neden gizli acaba bunuda bi dusunun abilerinin neler yapicagini biliyorlae cunku korkuyorlar

Bunlara ragmen konusmak istemek degil konu. Neden hala boyle devam ediyo dayim ben. Aile olmak sadece cekirdek aile olmaktan mi ibaret anne baba hala teyze dayi amca bunlar benim icin onemli aileue cok deger veririm deger vermek hata ise kabul

Aradan 7 yıl geçmiş , 7 yıldır evlisiniz iki çocuğunuz var, karşı taraf evli çocuğu olmuş. Hala abileri için istediklerini düşünmüyorum. Ama belli ki görüşmek istiyorlar kızla, abileri için değil ama.

Ayrica ABLASI DEGIL. BENIM ESIM TEK ERKEK VE EN BUYUKLERI 2 TANE KIZ KARDESI VAR

Sagolun en azindan benimle ayni dusuncede birileri varmis arkadaslar resmen beni kotu ilan ediceklerde sanane diye. Sanki adamin sevgilisiyim dedim evlilik disi cocuk yaptim cocugumla ortada kaldim dedim ailesini sevmiyorum istemiyorum gicik oluyorum dedim de sacma sapan seyler yazmislar. Gayet te karisirim koca benim kocam kimse de benim kocamin eski sevgilisyle gorusemez ben karisirim dis kapinin mandalimiyim ki banane olsun ne kadar sacma yorumlar yapildi ya ben biraz oldun rahatmak icin yazdim milletin yazdigina bak sagol gercekten anladigin icin
Bosver takma kafana burda herkes ben cok rahatim ben cok modernim ozguvenliyim takilir ama gercekte baslarina gelse ne yaparlar acaba burda konu acinca insanin siniri daha da bozuluyor:)

Bosver takma kafana burda herkes ben cok rahatim ben cok modernim ozguvenliyim takilir ama gercekte baslarina gelse ne yaparlar acaba burda konu acinca insanin siniri daha da bozuluyor:)
Cidden oyleymis ya nerden uye oldumda yazdim dedim. Yazanlarin dvli oldugunu dusunmuyorum kocalari olsaydi sahiplenmek kocam esim demek nasil bir duygu bilierlerdi kimse kimsenin sahibi degil tabiki ama anne baba olduktan sonra isler degisiyor kimse bana karisamazsin diyemez sanane der gibi sen kimsin der gibi oluyo

Ben ortada ne size ne eşinize yapılan bir saygısızlık gördüm. Eşimi küçük düşürdüler gibi geliyor yazmışsınız bu tamamen eşinizin sorunu. Kızı sevmişler görüşmeye devam etmişler, benim umrumda olmazdı. 7 yıl olmuş, mutluyuz diyorsunuz, iki tane çocuğunuz var o zaman mesele ne? Bence gereksiz alınganlık göstermişsiniz. Başınıza gelse demişsiniz evliyim bu arada gerçekten umrumda olmaz. Her mesajda tekrar tekrar kocam, çocuğumun babası dış kapının mandalı değil, elbette karışırım yazmanıza gerek yok bir kere yazdığınızda anlıyoruz da siz kocanıza değil görümcelerinize karışmaya çalışıyorsunuz. Kocanızın yaptığı bir şey yok ortada

Görümcelerden çok daha büyük bir sorununuz var bence siz bu durumdan memnunmuşsunuz ama benim aklım 2020 yılında bir kadının üstelik öğretmen bir kadının kocası yanında olmadan dışarı çıkamamasını almıyor.

Son düzenleme:
Ben o gunden sonra ben cocuk gormeye gitmem dedim esime esimde zaten gitmicez dedi. Ben mesajdan oncesine kadar esime hep dedim ki cocuklarin gunahi yok sen onlarin dustugu hataya dusma annelerinin yapmis oldugu hatanin gunahini cocuklar odemesin. Ama mesajdan sonra hak verdim esime. Ben mesaj atmadan once gorumcem esime cocuklarin fotografini atiyordu dayicim bizi merak etmiyor musun dayicim biz sana cok benziyoruz. Esimde hic birine cvp vermedi benimde icim gitti yalan yok ben uzuldm belkide pismanlar geri adim atamiyolar dedim biz gidelim dedim cocuklara kiyafetler baktim kunye baktim. Ama esim hep katiydi. Bende mesaj atim dedim bari en azindan ben yazim ama oyle konusmus arkamdan bin pisman oldum yazdigima bir gun esime hic merak etmiyo musun dedim belli ki beni degil seninle konusmak istiyolar. Esimde merak etmiyoru. Onlar benim cocuklarimi merak ettimi bugune kadar benim cocuklarim sakat degil cirkin degil engelli degil neyi eksikti benim cocuklarimin ne sucu vardi. Benim ailemi atio beni tercih edemezler bi kendi cocuklarimi tatli onlarin cocuklarinin fazlaligi ne dedi cok dolmus belli beni kabul edicek kisi colugumla cocugumla etsin dedi hakliydida
Sakat,çirkin veya engelli olunca çocukların sevilmemesi,değer görmemesi anlaşılır birsey mi yani? Ne saçma bir yorum...

Ne kadar ayıp Aslında eşinizin ailesinin yaptığı. Aynı şeyi sizin eski sevgiliniz hakkında düşünelim; sizin aileniz, kardeşiniz devamlı eski sevgilinizle görüşseydi, eşinizin ailesi ne düşünürdü acaba? Mesele gelin olunca ne kadar küçümseniyor her şey? Çok yakın akraba olmadığı müddetçe hiç gerek yok görüşmeye.

Eşinizin annesi hiç üzülmüyor mu oğlunun kendisiyle görüşmemesine ? hiç olumlu bir adım atmadı mı şimdiye kadar?

İstemeleri ne değiştirir?
Eşin seninle o da bir başkasıyla evlenmiş.
Ama seni istemediklerini sana söyleyecek, o kızın adını geçeceği konuşmaları ise eşin yaptırtmayacak. Hepimizin başına böyle saçma sapan şeyler geliyor. Sığındığımız eşinizin kolu olunca her şey geçiyor.

Kadın evlenmiş çoluk çocuğa karışmış varsın kv istesin olacak işmi sence amaç seni sinir etmek ki başarmışlar

Bunlar hep corona dan.. herkes evlere kapandı seneler önce olmuş bitmiş olayları düşünüp kafaya takıyor. Bence daha önemli şeylere odaklanin 2 çocuğunuz varmış onlarla ilgilenin kuruntu yapmayın

Üstünden yıllar geçmiş,evlenilmiş,çocuk olmuş abartmayın... görüşmek isteyen görüşür karışamazsınız... zamanında annelerini istemeyen kızla görüşüyo olmak da hiç mantıklı değil ama sizi bağlamaz... sizi istemiyorlarsa da istemesinler siz bakın kendi çekirdek ailenize,huzurunuza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X