- 1 Nisan 2020
- 440
- 563
- 18
Merhaba arkadaslar konuyu çok fazla uzatmak istemiyorum. Eşimle evleneli 7 yıl oldu 2 tane çocugumuz var ellerinizden öperler. Bizim evlenmemizi ilk basta istememisler bana caktirmadilar hic. Evlendiktan kisa bir sure sonra soylediler istemediklerini. Bende keske bunu evlenmeden once soylemis olsaydiniz dedim. Neyse günler ayları kovali esimin benden omceki sevgilisi uzaktan bir akrabalariymis gorumcelerim hep eski sevgilisinden bahsettiler boyle kotuydu şoyle yapti abime cok cektirdi annemi istemedi gibi seyleri soylediler hep. Esimde derki ben ne zaman ki kiz kardeslerimle tanistirdim kiz benden uzaklasti. Neyse daha sonra 2016 senesinde gorumcelerim beni sosyal medya hesaplarindan cikardilar. Bi sure sonra farkettim ki esimin eski sevgilisini eklesmisler belkide bem gormiyim abileri bilmesin diye sildiler beni. Bu arada akrabalariymis ekli olabilir normal demeyin cunku abileri sayesinde taniyorlar eskiden tanimiyorlarmis. Neyse daha sonra ben bunu esime soyledim annesine sordu anneside kizlar yemin ediyo boyle birsey yok nerden cikartiyo karin demisler. Bende esime bizzaklt gosterdim. 2017 den beride benimle tek bir kelime etmediler konusmuyorlar sebebini inanin bilmiyorum en cokta bilmedigim icin kafama takiyor olabilirim. Şimdi sormak istedigim şey şu bu duru kafama takiyo olmam anormal mi? Cunku abilerinin esi benim be bana saygisizlik oldugunu dusunuyorum. Kisa birsey soyliyim en son 2017.de kv bana kizin dugunune gittigini hatta bebegi oldugunu bebegini gormeye bile gittiklerini soyledi. Sizce bu durum ne ladar normal. Bir zamanlar oglunun evlenme hayali kurdugu kizin dugunune gitmen bebegine gormek istemen normal mi yoksa ben mi abartiyorum. Saygisizlik yapildigini dusunuyorum esimi resmen kucuk dusurduler. Ben mi abartiyorum bilemedim.