- Konu Sahibi Gondergelsin
-
Tam olarak olayınız ne sizin ? Şu an sadece yorumlarınızı dinliyoruz..somut bir şey yazsanız ya?
Belki de dediginiz gibi sadece ben haksizim..Evet sorun tam olarak anlatılmıyor sadece lımonıydı tartışmıştık demiş konu sahıbı... Belki de tamamen kendısı haksız o yüzden ne yorum yapsak az
Belki de dediginiz gibi sadece ben haksizim..
Biliyorum yardimci olmaya çalıştığınızi. Burda birbirimize destek olmaya çalıştığımızi. Bunlar oyle incir cekirdegini doldurmayacak seyler ki donem donem herkesin basina gelen sikici mevzular. Sen bpyle demistin ben boyle yapmistim. Yani anlatmamamin sebebi sadece olayi tek tarafli kendi acimdan gostermek degil. Kayda deger bisey olmamasi. Ben adim atinca da daha kotu sonuclanmasi.
Cok tesekkurler en mantiklisi dediginiz gibi sanirim cok sagolun
sebep ne bilmiyorum amaBi suru sikinti problem oldu aramizda. Tam ben bi adim atiyorum suraya sen yalniz geliyosan gel. Karını getirme yaninda. Esim arada kaldi. Tamam o gelmiyosa ben de gelmiyorum dedi. Bu sefer kp kv senin gibi bi oğlumuz yok dediler. Zaten ben de onlara bayilmiyorum ama esimi de uzgun gormeye dayanamiyorum. Kaldi ki bikac gune dayanamaz o surecte de burnumdan getirir. Napsam ki simdi
Senden ne istiyorlar getirme diyorlarBi suru sikinti problem oldu aramizda. Tam ben bi adim atiyorum suraya sen yalniz geliyosan gel. Karını getirme yaninda. Esim arada kaldi. Tamam o gelmiyosa ben de gelmiyorum dedi. Bu sefer kp kv senin gibi bi oğlumuz yok dediler. Zaten ben de onlara bayilmiyorum ama esimi de uzgun gormeye dayanamiyorum. Kaldi ki bikac gune dayanamaz o surecte de burnumdan getirir. Napsam ki simdi
eşi tek gitsin sende evde keyfine bak naıcan işte şans ayağına gelmiş kaynana görmeden yaşasan da olur yaniBi suru sikinti problem oldu aramizda. Tam ben bi adim atiyorum suraya sen yalniz geliyosan gel. Karını getirme yaninda. Esim arada kaldi. Tamam o gelmiyosa ben de gelmiyorum dedi. Bu sefer kp kv senin gibi bi oğlumuz yok dediler. Zaten ben de onlara bayilmiyorum ama esimi de uzgun gormeye dayanamiyorum. Kaldi ki bikac gune dayanamaz o surecte de burnumdan getirir. Napsam ki simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?