• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin ailesi benimle gorusmek istemiyormus!!

Biliyorum yardimci olmaya çalıştığınızi. Burda birbirimize destek olmaya çalıştığımızi. Bunlar oyle incir cekirdegini doldurmayacak seyler ki donem donem herkesin basina gelen sikici mevzular. Sen bpyle demistin ben boyle yapmistim. Yani anlatmamamin sebebi sadece olayi tek tarafli kendi acimdan gostermek degil. Kayda deger bisey olmamasi. Ben adim atinca da daha kotu sonuclanmasi.

Biliyorum yardimci olmaya çalıştığınızi. Burda birbirimize destek olmaya çalıştığımızi. Bunlar oyle incir cekirdegini doldurmayacak seyler ki donem donem herkesin basina gelen sikici mevzular. Sen bpyle demistin ben boyle yapmistim. Yani anlatmamamin sebebi sadece olayi tek tarafli kendi acimdan gostermek degil. Kayda deger bisey olmamasi. Ben adim atinca da daha kotu sonuclanmasi.

Sevgili minenet, o zaman su durumda yapılacak en guzel sey bıraz sabırlı davranmak, eşını de dırdır yapıp bunaltmamak sürat asmamak ve onu gidip gitmeme ailesiyle görüşüp görüşmeme konusunda özgür bırakmak, ki yarın öbür gün senın yüzünden gıtmedım görüşmüyorum gıbı suçlamalara maruz kalıp canın daha fazla sıkılmasın. Bılıyorum soylemesı kolay yapması kolay olmayan seyler bunlar ama aksı davranışın eşinin aılesı haksız da olsalar onları haklı konumuna dusurecektır.

Cok tesekkurler en mantiklisi dediginiz gibi sanirim cok sagolun

Sen de saol, bazen mantıklısını bılsek de yapamayabılıyoruz bıkıyorum ama esınız de sızın ıcın o gelemiyorsa ben de gelmıyorum dıyen bırıyse en azından esınız su an arkanızda amaz üzerine gıdersenız durum aleyhinize donusur, onun uç huzuru ıcın onunla yuvanızın huzuru ıcın bıraz sabretmek gerekıyor.

Bi suru sikinti problem oldu aramizda. Tam ben bi adim atiyorum suraya sen yalniz geliyosan gel. Karını getirme yaninda. Esim arada kaldi. Tamam o gelmiyosa ben de gelmiyorum dedi. Bu sefer kp kv senin gibi bi oğlumuz yok dediler. Zaten ben de onlara bayilmiyorum ama esimi de uzgun gormeye dayanamiyorum. Kaldi ki bikac gune dayanamaz o surecte de burnumdan getirir. Napsam ki simdi
sebep ne bilmiyorum ama

öyle dert edilecek bir şey değil ne güzel görüşme

sen istemesen eşin sana yüklenirdi belki ama ne güzel onlar istemiyormuş

bırak eşin ne yaparsa yapsın ister görüşsün ister görüşmesin.

Bi suru sikinti problem oldu aramizda. Tam ben bi adim atiyorum suraya sen yalniz geliyosan gel. Karını getirme yaninda. Esim arada kaldi. Tamam o gelmiyosa ben de gelmiyorum dedi. Bu sefer kp kv senin gibi bi oğlumuz yok dediler. Zaten ben de onlara bayilmiyorum ama esimi de uzgun gormeye dayanamiyorum. Kaldi ki bikac gune dayanamaz o surecte de burnumdan getirir. Napsam ki simdi
Senden ne istiyorlar getirme diyorlar

Eşin gitsin. .
Sonuçta ailesi. .
Boşver görüşme.
.

İsteselerde istemeselerde sen onların gelinisin..:KK30:

O nasıl bir aile ya :S bu lafları eden kv KP nasıl yola gelir hiç bilemedim. İnsanların yaşı büyüdükçe akıl yaşları da eşlik etse bu büyümeye keşke

eşi tek gitsin sende evde keyfine bak naıcan işte şans ayağına gelmiş kaynana görmeden yaşasan da olur yani

kendini çok fazla hırpalama, ne yapacaksın kader böyleymiş,üzüntüden kendini de hasta felan etme arkadaşım
çok büyük kayıp ama elden ne gelir:KK48::KK48::KK49::KK14::KK28:

offf hani demiş ya bazı arkadaşlar bunlar senden ne istiyo diye? valla dün eşim onların benden beklentisini anlattı ama ben anlamadım:( yani bi insanı görmek istememek ne demek? napmışım ki bu kadar? gerçekten ben de eşime sen istediğin kadar görüş ama ben görüşmiycem dedim.zaten saçma diil mi beni istemenyen birine yalvarayım mı yani?

acıkcası boyle bırsey olsa benım esım
esımın olmadıgı yerde benım ne ısım var sıze ne yaptıkı derdı
ıs adamda bıtıyor
esınızle ıyı olun sız gerısını bosverın

Back
X