- 25 Kasım 2021
- 53
- 0
- 31
- Konu Sahibi Nerden nereye
Merhaba arkadaslar.gercekten nasil dogru bir sekilde anlaticam bilemiyorum ama.2 senelik evliyim.arkadas araciligi ile tanistim esimle.esimin ailesi teyzeler kuzenler falan kalabalik bisekilde toplasip duran bi aile.enistelere bile eniste degil dayi derler.eniste soguk geliyormus.aile istemeye geldiginde de kendimi garip hissetmistim.bize gore daha gosterisli yasayan isanlardi.bunlari neden soyluyorum acaba ben mi kendi kendime sorun ettim sizler anlayin diye.dugun zamani kargasaliydi.cok bagirarak olaylari buyuterek yasiyorlar herseyi.dugunde de sacma sebeplerden olaylar cikti.bizim taraftan herkezin garibine gitmis .anneme sonradan soylemisler.gorumcem zaten en basindan beri bana karsi oylesine soguktu ki.arkadaslarim bile bana olan bakislarini bana soylediler farkindamisin diye.40 yasinda baya buyuk benden.biz evlendikten 4 ay sonra evlendi oda.ailesinin sorumlulugunu hep o ustlenmis calismis bakmis..dugunumde ailedeki buyuk gelinde annemle bi ara muhabbet etmis kizin cok takmasin bunlari.bunlarla uzaktan uzaga anlasilir falan diye akil vermis.kayinvalidem cok tatli bi insandi .ben 6 aylikken vefat etti.gorumcem bu 6 ay boyunca benimle dogru duzgun konusmadi hatta bi ara kayinvalidemin tel de ona , gavur degil ya burdaki gelsene biraz dedigini duymustum.arkadaslar biz farkli sehirlerdeyiz 3 ayda bir geliyoruz ama.15 gun falan kaliyoruz.ve bu sure zarfinda hep toplasiliyor.teyzelerde kuzenlerde.en az 20 kisi olunuyor.ve benimle oylesine konusuluyor o kadar .zaten hep bi bagris.herkez bagirarak konusuyor.birbirlerini azarlayarak konusuyorlar.degisik bi tarzlari var.herkezde bi ozguven patlamasi.mesela.gorumceme bise derdim uff ne alaka ya daha neler falan hep boyle cevaplar.cok uzulurdum ama.sonra baktim herkeze oyle kabaca cevaplar veriyor tarzi oyle takmadim kafaya.sulalenin patronu da neredeyse gorumcem.oylesine bi agirligi var.bu ailede coo yanliz hissediyorum ki kendimi.40 yabancinin icine girsem daha rahatim.arkadas ortamimda iyiyimdir.ablamin.gorumceleriyle bile can cigerik ama bu ailede bambaska suskun biri oldum. evlendigimden beri bu aile resmen kendimi sorgulattiriyor bana.onlar benimle muhatap olmadikca bende onalra cok yanasmadim tabi.cok zorlaniyorum.sorun bende mi.gorumcem benimle iyi olsa digerleride beni takardi diyorum.ama bilemiyorum.esimin tavrini sorarsaniz da zaten en basindan beri uzakta oturmayi isteyen biri.asla yakinda olmak istemiyor.ama tabi benim ailesiyle daha muhabbetli olmami isterdi.napiyim anlasamiyorsaniz bi sevemediniz birbirinizi.uzaktayiz zaten yaoacak bisey yok diyor.sorun bende mi.ben mi soyutladim kendimi sizce