• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi bencilce davranıyor

Evlenince tek eşle evlenilir ancak; zaruret halinde yardim yapilir.Kaynin yemeği disarda yiyip kirlisini de sepete atabilir; gece de evinde kalir.Senle kalmasin.Naparsan yap teşekkur etmeyecekler hatta "sen naptin ki" diyecekler...ksynin evlimolsa bence kocan onun evine bu şekilde gitmez; gidemez.Kv her şeye burnunu sokan biri belli.Sanki senin evin hanimi da kendisi gibi davraniyor

Aynidini kaynim bana yapmak istedi.Esime soyledim; ya karisini ve anasini 2 ay gondermesin ya da sirayla gitsinler yada kiz kardesinde kalsin dedim.almadim.Yeterince zamaninda yaptim yeter
Beni aramiyo sormuyo, cenazeme sunnetimw bayramima gelmiyo....gitsin belediye baksin.benim ihtiyacim varken kimse bakmadi bana.

aynen benim kw hastayım diye kendi kw sini eve almıyor.Onu da bana yollamak istedi sen al diye hatta kayınpederimin kız kardeşleri kışın sende kalsın.Babanenin maaşını alın bile dedi.Benim paraya ihtiyacım yok çok şükür kimin varsa o alsın baksın dedim o yüzden bana gıcıklar
Allahımmmm gıcık oluyorummm yaaaaaa:KK62::KK62:

Kayninizin sizde uzun sureli olarak ne isi var? Uygun degil bir kere. Esinizin uyarmasi gerekir.

Susmakla olmuyor konu sahibi, sesini çıkartmayınca tepene çıkıyor bunlar.

Senin gibisini bulmus ohhhh. Sesin çıkmıyor mu yoksa neden bu eziklikk
Mrb kızlar
Eşimin ailesi evlendikten sonra çok bencilce davranmaya başladı yani ben öyle düşünüyorum.Size anlatıp görüş ve önerilerinizi almak istiyorum.Öncelikle bu bayram öncesi hep birlikte kendi akrabalarına gitmek istediler.Bütün bayramı tek bir kişinin yanında geçirecektik.Ben eşime gitmek istemediğimi kendimin de burda akrabaları olduğunu söyledim ve gitmedik.Bunun üzerine eşimin ailesi bayramda ne annemi ne babamı aradılar babam en büyük olmasına rağmen bayramın son günü artık eşime söyledim ailemi kimse aramamış diye bunun üzerine aradılar.Ve kayınvalidem 1 haftalık gelinliğimden beri 5 günde bir gelip kalıyor sürekli dedikodu bıkmıştım artık.10 gün rahat edeceğim derken bu sefer küçük oğlunu 20 yaşında bana göndermeye başladı yemeği çamaşırı vs ben uğraştım ve bizde kaldı.Yeni evliyim bunlar normal mi bana reva mı?(

Senin gibisini bulmus ohhhh. Sesin çıkmıyor mu yoksa neden bu eziklikk
birebir muhatap olmak istemedim.Yeni gelin hemen bana kulp takmasın diye eşime söyledim o konuşacak artık gelmemesi için bugünde dnüyor tatilden eşime çok hastayım dicem gelip kalmasın diye

Back