- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 44
Evlenince tek eşle evlenilir ancak; zaruret halinde yardim yapilir.Kaynin yemeği disarda yiyip kirlisini de sepete atabilir; gece de evinde kalir.Senle kalmasin.Naparsan yap teşekkur etmeyecekler hatta "sen naptin ki" diyecekler...ksynin evlimolsa bence kocan onun evine bu şekilde gitmez; gidemez.Kv her şeye burnunu sokan biri belli.Sanki senin evin hanimi da kendisi gibi davraniyor
Aynidini kaynim bana yapmak istedi.Esime soyledim; ya karisini ve anasini 2 ay gondermesin ya da sirayla gitsinler yada kiz kardesinde kalsin dedim.almadim.Yeterince zamaninda yaptim yeter
Beni aramiyo sormuyo, cenazeme sunnetimw bayramima gelmiyo....gitsin belediye baksin.benim ihtiyacim varken kimse bakmadi bana.
Aynidini kaynim bana yapmak istedi.Esime soyledim; ya karisini ve anasini 2 ay gondermesin ya da sirayla gitsinler yada kiz kardesinde kalsin dedim.almadim.Yeterince zamaninda yaptim yeter
Beni aramiyo sormuyo, cenazeme sunnetimw bayramima gelmiyo....gitsin belediye baksin.benim ihtiyacim varken kimse bakmadi bana.