- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.729
- 798
- Konu Sahibi yeserendusler
-
ah canım şu son kavgada herşey konuşuldu. Ev kredisi ödiyor, sonunda bizim evimiz olacak diyor, ben zten aileme düşkün değilim diyor, ama bir olayda bi bakmışsın hemen eşim aranmış falan. Tatillerde kendi gitmek istiyor, bende de var suç. Hiç demedim ki zamanında ben gitmem diye. Para konusu zaten krediyi bizim için ödüyprum diyor. Ama ben oturmadığım evin kredisini napayım ?Maaş kartımı kaybettim diye bankaya bildirimde bulunun. Yeni kart gelince şifre alın ve vermeyin bu kadar basit. Eşim ailesine para verirse aynı miktarı bende kendi kardeşlerime vs veriyorum zaten. Benim maaş kartım bende. Asla lafını etmedi alayım bende kalsın vs diye. Ben zor şartlarda okudum iş sahibi oldum niye Benim emeğimi o sömürsün. Yerinizde olsam asla onun ailesine gitmem. Gidersem de yerimden kalkmam. Surat asarım ben de. Siz bunları demiyor musunuz. Bak ben senin ailene gidiyorum sen hep böylesin diye.
Bide çocuk olunca torun torun diye sizi daha çok darlar ailesi
Burnunu sürtün bakalım. Duzelirse ne âlâ. Hemen bosan demek olmaz. Hele bir de ortada masum bir bebek varsa. Bundan sonra maaştan ev için gereken parayı ben sana veririm diyeceksiniz. Neyi nereye harcıyorsun haberim olacak. Bilgisayardan anliyorsaniz Excel tablosu oluşturun. Bütün kalemleri yazın. Eşim her harcamayı kalem kalem yazar. Hesabımın kontrolü ondadir. Ama kalkıp şüpheli saçma sapan harcamalar yapmaz. Ne alırsa haberim olur. Şüphe duysam zırnık koklatmazdim. Aile ile ilgili konu da şöyle. Normalde kısasa kisasi doğru bulmam. Ama eşiniz sebepsiz yere ailenize saygısızlık ediyor. Siz de onun ailesiyle daha az zaman geçirin. Ama saygısızlık etmeyin. Bazı şeyler karışıklidir üzgünüm. Siz ailesine onun hatrı için giderken o böyle saçma salak davranirsa bazı yaptırımı olmali. Bir de bütün kadınlara sesleniyorum. Hoşunuza gitmeyen davranış karşısında tepkinizi hemen ortaya koyun. Aman x in hatri aman ayıp aman şöyle diye susup yutmayin. Sonrasında "yapmasaydin/ çok değiştin" diyorlar.canım bütün bunlar iyiniyet, saflık ve duyduğumuz saygıdan başka açıklaması yok. Bundan sonr öyle olmayacağını gösteriyorum ama problem boşanmalı mı yoksa bir süre durmalı mı
Oturmadığım ev derken. Orayı kaçırdım. Evi üstüne al bence. Kavga dövüş. Sonra ayrılsan ve ev onun üstüneyse gider annesinin üstüne yapar. Paranı verdiğinle kalırsın. Şimdi de. Ben gitmek istemiyorum tek git de. Ben bunu söylüyorum ve eşim de ben gitmiyorum diye gitmiyor. Eşim aileme çok iyi şükür ama benim aileme ne kadar gidiliyorsa onum da ailesine o kadar gidiyoruz. Yoksa patlarım ben de senin gibiah canım şu son kavgada herşey konuşuldu. Ev kredisi ödiyor, sonunda bizim evimiz olacak diyor, ben zten aileme düşkün değilim diyor, ama bir olayda bi bakmışsın hemen eşim aranmış falan. Tatillerde kendi gitmek istiyor, bende de var suç. Hiç demedim ki zamanında ben gitmem diye. Para konusu zaten krediyi bizim için ödüyprum diyor. Ama ben oturmadığım evin kredisini napayım ?
canım çok teşekkür ederim, görüşlerin oldukça kıymetli benim için
Krediyi senin parayla oduyosa evde senin ustune olmali canim.arti ne olursa olsun aileni ve kendini ezdirme.aileni sevmeyebilir ama saygi duymak zorunda onu buna anlat anladi anladi anlamadi sende onun ailesine ayni sekil davran gorsun acimi tatlimiailesine de karşı da çok iyi değil, ama onlar kendi ailesi beni ilgilendirmez. Ben saygı da kusur etmiyorsam o da etmesin. Bu arada o para babasının oturduğu ev kredisini ödüyor, ev eşimin üstüne. ama ben bunu istemiyorum
Kızlar yardım edin çok bunaldım. 5 aylık hamileyim. Ben ve eşim çalışıyoruz. Eşim beni aileme gönderdiği zaman hep sorun çıkarıyor. Kendisi bnimle geldiği zaman da suratını asıp oturuyor, zaten asla kalmak yok. 3 saatlik mesafe diye. Onlar benim evime gelince de kaşının üstünde göz var diye onları eve sığdırmıyo resmen suratını asıyo. Bir de bana sen ailenin aklı ile hareket ediyosun, onların dertleri ile ,ilgilenme falan diyo kafayı yicem. Ama kendi ailesi olunca akan sular duruyor. Bütün tatiller orada geçiriliyor.En son aileme karşı saygısızlık yaptı. Onlar ne olursa olsun zaten karışmıyorlar.
Para desen olduğu gibi benden alıyor, ne yaptın diye soramam asla erkek işine karışılmaz. Ya anasına harcıyo ya babasına. Boşanmak istiyorum, ama çocuğum da var. Ne yapacağımı bilemiyorum.
Oturmadığım ev derken. Orayı kaçırdım. Evi üstüne al bence. Kavga dövüş. Sonra ayrılsan ve ev onun üstüneyse gider annesinin üstüne yapar. Paranı verdiğinle kalırsın. Şimdi de. Ben gitmek istemiyorum tek git de. Ben bunu söylüyorum ve eşim de ben gitmiyorum diye gitmiyor. Eşim aileme çok iyi şükür ama benim aileme ne kadar gidiliyorsa onum da ailesine o kadar gidiyoruz. Yoksa patlarım ben de senin gibi
yani kafam çok karışık. Evi terk mi etmeliiyim yoksa evimde kalmaya devam edip ona herşeyin bedelini ödetmelimiyim? bu seferde çocuğuma kıyamıyorum, stres altında diye
Arkadaşım ispatlayamadı. Arabayı bir tanıdığın üstüne yapmış sonra da Arabayı birlikte satmak istedik eşimin de rızası var demiş. Kadın paraları banka hesabı ile eşine yollamış olsa dekontlarla hak iddia ediliyormuş. Sizin dediğiniz dava açıldıktan sonra olabiliyor. Takibe alınıyor mesela. Ama ben arabamı başkasına sattım göstersem ve eşimle ortak kararımızdı yalan söylüyor eşim desem nasıl ispatlayacakHa eşinin üstünde ha kendi üstünde. Evlendikten sonra alınan bir mülkü başkasının üstüne yaparsa bu ispatlanabiliyor artık.
sinsi erkek tipio sanıyorki ben hamilelik hormonundan böyle sorunlar çıkarıyorum. Soruyorum neden öyle yaptın diye, herşey normal ne oldu ki diyo ben abartıyomuşum falan filan.
açıkca tutalım hesapalrı bundan sonra dearaba aldık, o arabayı ne ile ödedik diyo bana. O kadar ev eşyası borcunu ne ile ödedik diyo. Ama hesaplyorum, hep para kalması lazım ama para yok
Erkek ailesine toz kondurmaz, kadın aman yuvam bozulmasın diye ailesini ezdirir.
o ev şuan size ait,ah canım şu son kavgada herşey konuşuldu. Ev kredisi ödiyor, sonunda bizim evimiz olacak diyor, ben zten aileme düşkün değilim diyor, ama bir olayda bi bakmışsın hemen eşim aranmış falan. Tatillerde kendi gitmek istiyor, bende de var suç. Hiç demedim ki zamanında ben gitmem diye. Para konusu zaten krediyi bizim için ödüyprum diyor. Ama ben oturmadığım evin kredisini napayım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?