Eşimin ailemle yaşadığı sorunlar yüzünden boşanmak istiyorum

Bebeğin de varmış bence kıyma o bebeğe yazık. Ailenle eşini yüzleştir bu sorunları çözmeye çalışın. Yada ilk önce sen eşinle konuş neden aileme karşı böylesin diye sorgula önce bir onu dinle

hiçbir derdi yokmuş, sorduğumda öyle diyor. O öyle etrafa sürekli gülerse ona da laf söylerlermiş. surat asınca çok iyi oluyp ya sanki

Ama bir sebebi muhakkak olmali. Düğün zamanda sorunlar mi oldu mesela? Iyi dayaniyorsun. Ben esime ilk buluşmada "Aileme yapilan saygisizligi bana yapılmış bilirim, affetmem!" dedim. Ailesi icin saygi isteyen, sizin ailenize de saygi göstermek zorunda. Sagolsun ne o ailemi kirdi simdiye kadar, ne ben onunkini. Ailelerimizi idare ediyoruz. Ve niye durum böyleyken onun ailesinin yanina gidiyorsunuz ki? Para verme. Konusuna hic girmiyorum. Ne demek parayi ne yaptigini soramzsiniz

canım, benim ailem biraz çekingendir. Mesela gördüğü zaman eşimi önce eşimden hareket bekler bir kardeşim. Buna takmış. Çok saygısız diye. Anneme gelince annem kızını destekler. Şöyle kendimi övmek asla değil niyetim ama ben o kadar saf ve insanları düşünen bi yapım var ki. Son raddeye kadar dayanır sonra patlarım. Patladığım zaman eşimle kavga ettik , eşim de annemi aramış. Kızın böyle sinir krizi geçiriyo , psikolojisi bozuk diye. Annem de beni savunmuş. Benim kızım gibisinı zor bulursun diye. Bana annen yuvamı yıkacak diyo. Sen aradın ama. Herkese sıra ile takıyo. Ama ben her zaman omun ailesini el üztünde tutuum. Bunu söylüyorum, kıyaslama diyo. Hangi kafada anlamıyorum

İşe paraniza sahip çıkmakla başlayın. Ne demek para nereye gidiyor bilmiyorum? Ya kartı ondan alın ya da iptal ettirip yenisini çıkarın. Ailenize karşı soğukluğu sebepsiz ise neden siz de onun ailesinde tatil geçiriyorsunuz? Kocanızsa efendiniz değil ya. Bazı konular beni gerçekten dumurdan dumura uğratıyor.

canım, benim ailem biraz çekingendir. Mesela gördüğü zaman eşimi önce eşimden hareket bekler bir kardeşim. Buna takmış. Çok saygısız diye. Anneme gelince annem kızını destekler. Şöyle kendimi övmek asla değil niyetim ama ben o kadar saf ve insanları düşünen bi yapım var ki. Son raddeye kadar dayanır sonra patlarım. Patladığım zaman eşimle kavga ettik , eşim de annemi aramış. Kızın böyle sinir krizi geçiriyo , psikolojisi bozuk diye. Annem de beni savunmuş. Benim kızım gibisinı zor bulursun diye. Bana annen yuvamı yıkacak diyo. Sen aradın ama. Herkese sıra ile takıyo. Ama ben her zaman omun ailesini el üztünde tutuum. Bunu söylüyorum, kıyaslama diyo. Hangi kafada anlamıyorum

araba aldık, o arabayı ne ile ödedik diyo bana. O kadar ev eşyası borcunu ne ile ödedik diyo. Ama hesaplyorum, hep para kalması lazım ama para yok

canım bütün bunlar iyiniyet, saflık ve duyduğumuz saygıdan başka açıklaması yok. Bundan sonr öyle olmayacağını gösteriyorum ama problem boşanmalı mı yoksa bir süre durmalı mı

Öncelikle ona paranı verme ben senin ailene iyi davranıyorm saygı gösteriyorum sevmek zorunda değilsin ama sen de aileme saygı göstermelisn. Ayrıca tatile gittiğiniz zaman da biraz onun biraz da kendi ailende kal. Fazla yüz vermeye gelmiyor bu erkekler yüz verince astarını isterler. Aslında evlilik başlarken nasıl gidiyor sa öyle gidiyor. En başta yön vermek lazım

yani kafam çok karışık. Evi terk mi etmeliiyim yoksa evimde kalmaya devam edip ona herşeyin bedelini ödetmelimiyim? bu seferde çocuğuma kıyamıyorum, stres altında diye

Guzelim senin paranla seni eziyo bu adam verme parani asla.kendini ezdirme gerekirse bosan.muhtemelen ailesinin agzina da bakiyodur onlari dinliyodur

çoook haklısın, ben en başta çok yüz verdim 2 senelik evliyiz. Şimdi de geç kalmadım umarım

Guzelim senin paranla seni eziyo bu adam verme parani asla.kendini ezdirme gerekirse bosan.muhtemelen ailesinin agzina da bakiyodur onlari dinliyodur
ailesine de karşı da çok iyi değil, ama onlar kendi ailesi beni ilgilendirmez. Ben saygı da kusur etmiyorsam o da etmesin. Bu arada o para babasının oturduğu ev kredisini ödüyor, ev eşimin üstüne. ama ben bunu istemiyorum

yani kafam çok karışık. Evi terk mi etmeliiyim yoksa evimde kalmaya devam edip ona herşeyin bedelini ödetmelimiyim? bu seferde çocuğuma kıyamıyorum, stres altında diye

Bence herseyi kavga ve strese dönüştürmek lazım değil. Acik konusmak lazım. Bu durum iliskinizi zedeleyecek ve bu en cok cocugunuzu kötü etkileyecek. Ya boşanmış yada mutsuz bir ciftin cocugu olucak. Bunu kim ister. Ya kendine bir ceki düzen verir yada ilerde olacaklara kendini hazirlayacak. Orası sizinde eviniz. Gidecek biri varsa o siz hamile halinizle değilsiniz

Maaş kartımı kaybettim diye bankaya bildirimde bulunun. Yeni kart gelince şifre alın ve vermeyin bu kadar basit. Eşim ailesine para verirse aynı miktarı bende kendi kardeşlerime vs veriyorum zaten. Benim maaş kartım bende. Asla lafını etmedi alayım bende kalsın vs diye. Ben zor şartlarda okudum iş sahibi oldum niye Benim emeğimi o sömürsün. Yerinizde olsam asla onun ailesine gitmem. Gidersem de yerimden kalkmam. Surat asarım ben de. Siz bunları demiyor musunuz. Bak ben senin ailene gidiyorum sen hep böylesin diye.
Bide çocuk olunca torun torun diye sizi daha çok darlar ailesi

canım çok teşekkür ederim, görüşlerin oldukça kıymetli benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…