Eşimin ailemle yaşadığı sorunlar yüzünden boşanmak istiyorum

Ya kızlar yazmadan duramayacağım artık şu maaş kartı hususunda, kartınızı arayıp müşteri hizmetlerinden iptal ettirin ve yenisini adresinize istetin ya da gidip şubeden kendiniz alın. BU KADAR BASİT. Ama mesele bu değil, siz kartınızı eşinize vermeyi istiyorsunuz zaten. Bazı kadınlar hele, ay ben para işlerinden anlamam eşim halleder demiyor mu çıldırıyorum, internet, telefon, çağrı merkezi binbir türlü kolaylık varken hala bahane olarak anlamıyorum diyenlere gülüyorum.

Rahmetli dedemin lafı; PARA GÜÇTÜR. Para güçtür kızlar gücünüzü eşinize vermeyin. Ortak ödemeler vs için değil tabi bu sözüm.

Ne guzel valla

Adam ailesine daha iyi bakabilmek icin bir kadin bulmus(sen) evlenmis, kadinin parasina konmus kafasina gore saga sola yediriyor

Ama evlendigi, parasini kendi ailesine yedirdigi kadinin ailesini istemiyor

Yokk yaaaaa?

K..cimla gulerim ben buna
Varsa boyle bir babayigit ciksin karsima

Alirim parami elime vermem
Sen benim aileme nasil davraniyorsan benden de oyle bundan sonra derim
Kavgaysa kavga
Cinnetse cinnet

Kimse enayi degil
Sevgi ask hersey degil

araba aldık, o arabayı ne ile ödedik diyo bana. O kadar ev eşyası borcunu ne ile ödedik diyo. Ama hesaplyorum, hep para kalması lazım ama para yok
Al kartını eşinden, esine para vermekte nedir ya?Kes at kartı bir daha çıkartma. Senin ihtiyacin olduğunda git bankadan kimliğin ile cek, artan para senin hesapta biriksin...sorarsa ha sende ha bende ne farkeder de...hesapta birikiyor de...ne kadar var hesapta diye sorarsa, yuvarlak konuş, bilmiyorum, baktım ama aklimda kalmadı gibi...

Kendi kazandığın paranı onun aikesine harcatma...

Ailen biraz şirret olsa eşin terbiyesizlik yapamazdı onlara...ailene söyle eşini konusturmasinlar...

yani kafam çok karışık. Evi terk mi etmeliiyim yoksa evimde kalmaya devam edip ona herşeyin bedelini ödetmelimiyim? bu seferde çocuğuma kıyamıyorum, stres altında diye
Evde kalıp önce onun ailenize yaptıklarının aynısını ailesine yapmakla başlayın ve asla paranızı onun eline vermeyin asla. Ondan sonra onun tavrına göre hayatınıza yön verin.

Bence bu konuda biraz gözünü korkutursan eşin düzelebilir boşanalım böyle devam ediceksen diye açık açık konuş ve değişmezse asla devam etmeyeceğini söyle , bebeğim önemli ama bende önemliyim de seni bebekle yönlendirebileceğini sanmasın bir diğeri para konusu kartını al ne istiyosa senden istesin Yok öyle kafasına göre harcama yapmak

Olan olmuş zamanında kartinizi vermissiniz. İş kontrolunuzden çıkmış. Eşiniz kendi istediği gibi parasını ve paranızı yönlendirmis. Her zaman oldugu gibi kendi ailesini rahat ettirmek için kullanmış. Sizin ailenizin size verdiği emek görülmemiş her zaman olduğu gibi. Bundan sonra yapabileceginiz tek şey boşanmayi goze alarak baş kaldırmak ve hakkınızı savunmaktadır. Ama çok fazla yüz verdiğiniz için huzurumuz bozulmasın a getirecrksiniz bence. Kartinizi alabileceğinizi sanmıyorum. Nasıl baslarsa öyle gidiyor genellikle. O kişilikte olsaydiniz zaten bu zamana kadar dur diyebilirdiniz. Allah yardımcınız olsun.

Ne demek paramı alıyor erkek işine karisilmaz. O parayı sen kazanmissin nereye gittiğini neden sormuyorsun.

Merhaba
Ailene olan davranışları dışında sana iyi davraniyorsa aranizda birçok seyi halledebiliyorsaniz bence bu sorunuda halledebilirsiniz.
Alın eşinizi karşınıza onunla konusnak istediginizi söyleyin empati yapmasını saglayin ben senin ailenr davransam ne hissedersin hic hos olurmu bizi bugünlere ailemz getirdi uzerimizde haklari var bugun evlendiysek mutluysak yine onlarin sayesinde gibisinden konusun hatasını anlasın...
Bencillik yapmasın onun ailesi kiymetli ise sizin ailenizde kıymetli... Evet herkesin kendi anne babasi baska asla kayinvalide kayinpeder kendi annesi gibi olmaz bu bir gercek ama davranirken kendi ailene davrandigindan daha ozenli ve dikkatli davranmak gerekir..
Esinizle konusarak halletmeyi deneyin bence bosanmak eger aldatma siddet yok ise severekte evlenmis iseniz en son dusunceginiz sey olsun bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…