- 21 Kasım 2012
- 9.045
- 9.554
- 398
- Konu Sahibi yeserendusler
-
Al kartını eşinden, esine para vermekte nedir ya?Kes at kartı bir daha çıkartma. Senin ihtiyacin olduğunda git bankadan kimliğin ile cek, artan para senin hesapta biriksin...sorarsa ha sende ha bende ne farkeder de...hesapta birikiyor de...ne kadar var hesapta diye sorarsa, yuvarlak konuş, bilmiyorum, baktım ama aklimda kalmadı gibi...araba aldık, o arabayı ne ile ödedik diyo bana. O kadar ev eşyası borcunu ne ile ödedik diyo. Ama hesaplyorum, hep para kalması lazım ama para yok
Evde kalıp önce onun ailenize yaptıklarının aynısını ailesine yapmakla başlayın ve asla paranızı onun eline vermeyin asla. Ondan sonra onun tavrına göre hayatınıza yön verin.yani kafam çok karışık. Evi terk mi etmeliiyim yoksa evimde kalmaya devam edip ona herşeyin bedelini ödetmelimiyim? bu seferde çocuğuma kıyamıyorum, stres altında diye
Kızlar yardım edin çok bunaldım. 5 aylık hamileyim. Ben ve eşim çalışıyoruz. Eşim beni aileme gönderdiği zaman hep sorun çıkarıyor. Kendisi bnimle geldiği zaman da suratını asıp oturuyor, zaten asla kalmak yok. 3 saatlik mesafe diye. Onlar benim evime gelince de kaşının üstünde göz var diye onları eve sığdırmıyo resmen suratını asıyo. Bir de bana sen ailenin aklı ile hareket ediyosun, onların dertleri ile ,ilgilenme falan diyo kafayı yicem. Ama kendi ailesi olunca akan sular duruyor. Bütün tatiller orada geçiriliyor.En son aileme karşı saygısızlık yaptı. Onlar ne olursa olsun zaten karışmıyorlar.
Para desen olduğu gibi benden alıyor, ne yaptın diye soramam asla erkek işine karışılmaz. Ya anasına harcıyo ya babasına. Boşanmak istiyorum, ama çocuğum da var. Ne yapacağımı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?