- 4 Ocak 2018
- 142
- 82
- 13
- Konu Sahibi yeserendusler
-
hiçbir derdi yokmuş, sorduğumda öyle diyor. O öyle etrafa sürekli gülerse ona da laf söylerlermiş. surat asınca çok iyi oluyp ya sankiEşinizin ailenizle derdi ne? Neden istemiyor?
Bu adam psikopat mı?hiçbir derdi yokmuş, sorduğumda öyle diyor. O öyle etrafa sürekli gülerse ona da laf söylerlermiş. surat asınca çok iyi oluyp ya sanki
canım biz çok severek evlendik. İkimizde üni mezunuyuz. Ama gel gör ki işler sevgili olduğun zaman gibi olmuyormuş. resti çektim şuan herşeye tamam diyor, ama değişecek diye çok korkuyorum. Onu seviyorum, ama sevgi yetmiyomuş. Bi yerde insan kendini salak hissediyor.Boşanmak için o kadar sebep saymışsınız bu adamla olmak için tek bir sebep yazamamışsınız. Çocuk bahaneniz olmasın sakın. Mutsuz, huzursuz bir annenin neşeli, huzurlu, mutlu bir çocuğu olabileceğine asla inanmam. Boşanmak istemiyorum diyorsanız rest çekin. Maaşınızı alın, ailenize rahatlıkla gidin. Onlarda gelip sizde rahatça kalabilsin. Ailenizin arkasından konuşturmayın. Siz bunları yaptığınızda eşinizin yapabileceklerinin sınırınıda görürsünüz. Doğumda annenizi yanınıza istediğinizde neler yapacak? Lohusa halinizle hiç çekemezsiniz bunları. Şimdiden restleşin.
Çok doğru söylüyorsunuz. Hem üniversite mezunu olacaksınız hem de maaşınızı mı veriyorsunuz?yapmasaydın çocuğu keşke. çalış et hem paranı kocanın eline say hem de ailene laf etsin. oldu başka? verme maaş kartını neden veriyorsun ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?