Eşimin aileciliği Hayatımızı Mahfetti Acil fikir verin kızlar

Sonbahar000

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
76
7
8
28
Merhabalar öncelikle Kızlar yıllardır eşimin aileciliği bitmedi hep uzlaşmak istiyen taraf ben oldum burda meseleleri anlatsam sabahı bulur konu yetmez hepinizin yorumunu okuyacağım delirmemek elde değil yıllardır eşim tek taraflı bakıyor olaya kaynanam olmadık olayları öne sürüp sürekli iftiralar atıyor kayinbabam ise kaynanamdan etkilenip bir büyük olarak kayınvalidemi uyarmiyor örneğin kaynanam güya ben ona süt vermemisim diye eşime karşı benim yapmadığım söylemediğim kendi kafasında uydurduğu meseleleri eşime anlatıyor aramız böyle böyle çok açıldı bende artık savaşmaktan yorulup kendime saygısızlık yapmamak adına artık mesafe koydum ki zaten hem iftira atıp hemde konuşmayan taraf onlar oluyorlar beni çok yordular eşimde beni bilmesine rağmen annesinin bu yaptıkları susup hep savundu şimdi kızlar gelelim meseleye ben evlendim evleneli tam 4 kere ameliyat oldum ve tüp mide ameliyatı da dahil görümcem birgün olsun aramadı.ben geçen ayda aynı şekilde ameliyat oldum görümcem şehir dışındaydı ama diğer ameliyatlarımda kesinlikle bulunmadı bilmesine rağmen bende tüp mide ameliyatı oldum gelmedi ölümle burun buruna geldim görümcem 1 kere tek geldi dahada gelmedi kötü günümde hiç yanımda olmadılar bugünde görümcem tüp mide ameliyatı olucak eşim gidelim diyor ben ise haklı bir şekilde benimde kötü süreçlerim oldum hiç kimse gelmedi dedim ha bu arada dün markete giderken ayağımı burktum şuan aksaya aksaya yürüyorum bu durumumu bile bile göre göre eşim akşam hastaneye gidelim diyor ne diyorsunuz kızlar ? Ne yapmalıyım

İçiçe mi yaşıyorsunuz büyüklerinizle? Kısas yapmayın eğer akşam kendinizi iyi hissederseniz az durmak şartıyla gidin yine de. Bırakın yaptıkları yanlışlar onların olsun siz yanlış yapmayın. Bundan sonra onlar yanında az konuşur az dahil olursunuz. Eğer uzaksanız da hastalık ölüm düğün dışında görüşmek istemediğinizi beni çok mutsuz ediyor bu durum diye eşinize anlatırsınız. Ve eşiniz bu durumu zaten görür emin olun. Eşinizi bu şekilde doldurursanız bu dönüş ne yazık ki size olur.

Sorun esinizde bunu bastan belirtiyim. Bence evin kapisi erkek. O ailesini mahremiyetini korumuyorsa ne kadar iyi olsa olsun eş olmayi hal etmiyor. Sahsen topuyla görüsmeyi keserdim. Esim de evin icinde huzursuzluk cikartsa bunun yüzünden onu da yanlarina yollardim. Görümceye karsi da beklentiniz olmasin. Öyle ana baba tarafindan yetistirilen birinden insanlik beklemeyin. Insallah cocuk düsünmüyorsunuz bu adamdan

Şimdi şöyle bişey var sen hiç görüşmesen de gitmesen de eşin gidecek görüşecek ailesiyle ve arkandan kendilerince kötü yorumlar yapacaklar ben senin yerinde olsam umursamamazlığa veririm eşim gittiği sürece bende giderim en azından kendini savunma durumun olur ve eşin de belki senin onların laflarına rağmen eşinle olduğundan kendi de gitmeyi azaltır sen gitmedikçe eşine gitmen gerektiği empoze edileceğinden takıntı yapacaktır umursamadan sırf gitmiş olmak için eşinle ailesiyle olduğu ortamlara git ama onlara yüz vermeden ve taviz vermeden bulun cvp verme ne bileyim mecburi bulunduğunu hissettir hastaneye gelince bence hastaneye de git onların seninkine gelmemesinin senin için bi değeri olmadığını göster yani gelmişler gelmemişler umursamamış olursun sende değerleri yok ve gelmediler o yüzden sende gelmedikleri için herhangi bi eksiklik hissetmedin gitme nedeni de kendi eşin gitti eşlik ettin beyninde bu tarz durumları basite indirge iş okul komşu normal hayatımızda biçok insanla istemesek de bir aradayız öyle düşün bir arada olman olgunluğunu gösterir umursama bulunman gereken yerde bulun ötesine karışma emin ol eşinde zamanla kendi gitmek istemeyecek çünkü görecek yani bişeyleri ama sen bunu zıtlaşmayla yapma umursamamazlık he tamm gider döneriz şeklinde yap emin ol ne eşinden ayrılabiliyorsn ne eşini değiştirebiliyorsn olan senin psikolojine oluyor o yüzden cephe almaya değmiyor eşin senin tarafında değilken

Bu da doğru eşin tek gitse orda ne laflar dönecek arkandan en kötüsü eşinde o laflara dahil olacak. 5 dklığına uğra sonra isim var diye çık.

Sürekli size iftira atan insanlarsa eşinizi yanlız göndermeyin bnce doldurabilirler aize karşı ayrıca gittiğinizde sonradan eşinize bak bn düşündüm gittim kardeşin gelmedi bn ameliyat olunca diye de bir savunmanız olur

Asla gitmezdim. Arayıp nasıl oldun bile demeyen insana eşim kardeşi dahi olsa giderse eski eşim olurdu artk

Gidip üstünlük kurardım.
1- Eş ailesine karşı umrumda değilsiniz sizin yanımda olup olmamanız beni üzmez mesajı vermek
2- Eş kişisine karşı görümce beni ziyarete gelmediği halde ben gittim herkesin insanlığı kendine demek için giderdim
Ve tabi yokluğunuzda eşinizi doldurmalarının da önüne geçmiş olursunuz ama giderseniz de asla evin gelini gibi değil misafir gibi gidin hiçbir işe el atmayın çay, ikram vs yardımı yapmayın. El gibi gidin el gibi gelin derim

Terapiste gidin ya da boşanın yoksa ömrünüz heba olur. Ne demek karısının hiçbir lafına inanmamak ya? Size hiçbir konuda güvenmiyosa sizle niye evli bu adam? Bu hikayedeki tek sorun kocanız.

Bu güzel bi yaklaşım da arkadan atılan yalanlar açısından ama şu algı da oluşur karşıda “demek ki biz ağzına gözüne de yapsak kardeşim geliyor ve onu da zorla getiriyor her şeyi yapabiliriz”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…