Eşimin Abisi ile olan sorunu yeni doğacak bebek

Bence de eşiniz haklı fazla fazlaa abartı olmuş ... Altını saklayın hediyeleri verirsiniz ve eşinizle aranızın bu yüzden bozulmasını istemezsiniz herhalde..

Yeni doğan bir bebek ve ilk yeğen olacak. Bir de ihtiyaçları olur yardım etmek gerek. Kupa da anne ve babaya güzel bir jest olmaz mı ki. Onlara kendilerini önemli hissettiren
Anam keşke benim elti sen olsaydın ablam ya.Benimki üçkağıtçı nin önde gideni de

Ben gerçekten çok takdir ettim sizi. Eşiniz küs olabilir bu sizi bağlamaz tabi çok büyük sorunlar yoksa arada. Hediyeler de çok büyük şeyler değil düşünülüp alınan şeyler bence çok hoş. Bizde de eli boş gidilmez şehir dışındaysa. Siz kac senelik evlisiniz neden size hiç gelmediler onu merak ettim sadece

Her gittiginizde bisey almaniz gerekmez bnce esiniz hakli abartiyosun

Valla ne yazık ki kendi ailemizde gördüğümüzü gösterdikçe olay nezaketten çıkıp görev gibi görülüyor. Ben de hediye vermeyi almayı çok severim ki şimdiye kadar hep öyle yaptım ama bir karşılık göremeyince kafama dank etti. Karşılık derken maddi olarak bahsetmiyorum herkesin geliri gideri imkanı ayrıdır. Ama gönül yapma vardır el emeği vardır tatlı dil vardır. Ektim abimden çekiniyor demişsiniz tamam bişey alırken çekiniyor ama size bir patik örer ya da ördürürken de mi çekiniyor ya da sürekli hal hatır sormaktan da mı çekiniyor kusura bakmayın gelemedik mahcup hissediyorum demekten mi çekiniyor. Eşiniz kesinlikle haklı

Allah aşkına çeyrek 500e yaklaşmış zaten durumunuz çok mu iyi anlamadım. Benim eltim de geldikçe saçma sapan kullanamayacağım bir şeyler getirip duruyor. Deliriyorum zaten eşya fazlalığından nefret eden bir insanım bunca yıldır beni tanımamış gibi ne tarzıma ne evime uymayan şeyler doldurup beni borçlandırıyor ee ben onun gibi önüme geleni alıp geçemiyorum illa işini görecek bi şey olsun diyorum zararlı çıkıyorum en son dedim ama allah aşkına almanyadan gelir gibi her seferinde bi şey getirme kullanamıyorum boşa masraf etme diye. Velhasıl ayarı kaçırmanın lüzumu yok tadında bırak

Ne elticiymişsin sen ya
Karışmamalısın bence ilişkilerine, eşin kardeşiyle kırgınsa vardır bi bildiği sende gereksiz samimiyet kurma.
Yaranmaya çalışmak gibi geldi bu davranışın, boşver gitsin

Ara ara çalıştığım oluyor düzenli bir işim yok açıkçası. Neden yapmacık geldi ki niye kazandığımı onlar için harcayayım içimden gelmiyorsa??? Rızık sonuçta. Kolay kazanmıyoruz
İşte sorun burada kendiniz kazansanız böyle harcar mısınız acaba?

siz en doğru olanı yapıyorsunuz buna emin olun buradaki yorumlari fazla onemsemeyin onların hayatı permuda üçgeni gibi görünce elti kaynana o yuzden sizi iyi anliyorum en doğru olanı yapıyorsunuz

Çeyrek yeter di. Nevresim takımına hastane çıkışına falan gerek yoktu. Hastane çıkışları zaten çok pahalı. Kardeşlerin arasına karışmayın. Eltiyle mesafe koyun

Biz 2018 Ağustos ayında düğün yaptık. O zamandan bu zamana dek 2.3 kere memlekette bir araya geldik. Arada gerçekten mesafe çok fazla o yüzden gelmediler. Şimdi de hamiş zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…