belki de gitti umursamadı kadın o tarz insanlarda varSaklayamaz bütün mekan beni biliyor illaki kulağına gitmemiş midir
Ya benim boşandığım it bir polisti. Köyde evli kadınla basılmış benim çalıştığım kurum yapmış disiplin işlemlerini. Mahkemelik olmuş. Sonra karakola gelen evli kadınlarla takılmış. Pavyonlarda yemiş içmiş. Ben hepsini 10. Yılda öğrendimSaklayamaz bütün mekan beni biliyor illaki kulağına gitmemiş midir
Sence neden söylemedi bana neden gizledi her zaman söyleyen adam bu sefer neden gizli tuttu huzursuzluk çıkmasın diye demesini anlamıyorum kimseye çıkarmadım da o kıza neden çıkarayım çıkaracağım bişey mi vardıYa benim boşandığım it bir polisti. Köyde evli kadınla basılmış benim çalıştığım kurum yapmış disiplin işlemlerini. Mahkemelik olmuş. Sonra karakola gelen evli kadınlarla takılmış. Pavyonlarda yemiş içmiş. Ben hepsini 10. Yılda öğrendimbir Allah’ın kulu da dememiş. Hatta mahkemelik olma kısmını boşandıktan sonra dediler. Yani her şey o kadar kolay yayılmayabilir
Nasıl yaniSize kotu bir haberim var konunuz geri gelecek.
nasıl yani anlamadımSize kotu bir haberim var konunuz geri gelecek.
Bence sıkıldı. Ben de çalışıyorum hem de iş sektörüm hep erkek. Evliyken 40 erkek ve tek kadın çalışırdım. Hergün kim geldi kim gitti diye sorsa bunalırdım. Yeni evli olduğu için tartışamıyor ama sonradan ehhhh sana ne diyecektir. Burda haklı.Sence neden söylemedi bana neden gizledi her zaman söyleyen adam bu sefer neden gizli tuttu huzursuzluk çıkmasın diye demesini anlamıyorum kimseye çıkarmadım da o kıza neden çıkarayım çıkaracağım bişey mi vardı
Teşekkür ederimBence sıkıldı. Ben de çalışıyorum hem de iş sektörüm hep erkek. Evliyken 40 erkek ve tek kadın çalışırdım. Hergün kim geldi kim gitti diye sorsa bunalırdım. Yeni evli olduğu için tartışamıyor ama sonradan ehhhh sana ne diyecektir. Burda haklı.
Amaaaa erkeklere de aşırı güvenmemek lazım. Bir yerde bozuluyor birçoğu. Sizin durumda olsam yaşanmışlıklarımla birlikte. Maddi gücü elimde tutardım. Ev araba aldırır borç ödetirdim. Çocuk da yapmazdım. Arada bir de ani ziyaretler yapardım.
???Nasıl yani
nasıl yani anlamadım
Konuyu niye sildiniz?
Konu bu değil ki. Ortada belki böyle bir durum yok ama hadi var diyelim sanki evli olmak, sevgilinin olduğu bilinmesi başkasıyla beraber olmaya bir engel. Kırk defa yazıldı ben de iki kere yazdım hadi kırküçüncü defa yazılsın bize anlatılan bilgiler ışığında siz eşinizi kısıtlayıp kıskandığınız için adam sizin sorun çıkartma ihtimalinize karşı yalan söylemiş, sizi de uzak tutmaya çalışıyor. Tamamen gelme diyemiyor yoksa iyice arıza çıkartırsınız belli ki. Güvenmiyorsanız ayrılın madem.Saklayamaz bütün mekan beni biliyor illaki kulağına gitmemiş midir
Konu sahibinin aklına karpuz kabuğu düşürmek istemem ama ben böyle eski erkek arkadaşımın ortamında takılırken bir hafta önce karısının geldiği ortamda bir hafta sonra dinleyicilerden biriyle eve giden adamlar gördüm. Tanınıp tanınmamak esas değil, isterse adamın alnında evli yazsın. Adam da kadın da istiyorsa gayet yolu bulunur aldatmanın. Konu sahibi belli ki güvenmiyor, bu güvensizliğini kabul edemiyor. O güvenmemesinin nedenini de kendi bilir önceye dair bir ayrıntı mı var yoksa kadının tamamen kendi huyu mu bilemeyiz.Ben eğlence mekanına karşı tutumunu garipsedim açıkçası.
Alkol almıyor ve alkollü mekanlara bu kadar karşı olup da sahne alam müzisyen hiç görmemiştim/ pavyonda çalmıyorsa gitmenizi istememesi tuhaf.
Bu kadar tu kaka görüyorsa ne işi var o zaman orda.
Bir de herkes beni tanıyor diyorsunuz e o zaman zaten sizin gittiğinizde size kim neden yürüsün.
Kadın kadına masalar da mı yok mesela?
Tuhaf bir durum.
Zaten genelde barda çalanlarla gençler takılma amacında oluyor açıkçası. Tek gecelik havalı bir şey gibi bakan kadın da erkek de var. Umursamaz ciddi bir durum olarak bakmaz mesela.Konu sahibinin aklına karpuz kabuğu düşürmek istemem ama ben böyle eski erkek arkadaşımın ortamında takılırken bir hafta önce karısının geldiği ortamda bir hafta sonra dinleyicilerden biriyle eve giden adamlar gördüm. Tanınıp tanınmamak esas değil, isterse adamın alnında evli yazsın. Adam da kadın da istiyorsa gayet yolu bulunur aldatmanın. Konu sahibi belli ki güvenmiyor, bu güvensizliğini kabul edemiyor. O güvenmemesinin nedenini de kendi bilir önceye dair bir ayrıntı mı var yoksa kadının tamamen kendi huyu mu bilemeyiz.
alıntı için teşekkürlerBir kere böyle bir durum yaşadığın için devamı gelicek bu arada sen şu an keskin cevap vermiceksin devam edeceksin heee eğer böyle devam edersen devamı gelicek ve bu şekilde bir süre böyle devam edecek taki senin içinde eşine karşı duygular bitene kadar
Kız konu nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?