Eşimi üzdüm: (

oh oh ne güzel: )))

maşallah size,Rabbim nazarlardan korusun sizi

evli olunca ilgi alanlarıda yavaş yavaş dğişiyor

bende çoğu zaman yemek sitelerinde dolaşıyorum.tavsiyem netten CAHİDE SULTAN a bakman.

harika tarifleri var,hepside tutuyor: )

burda yalnız olduğum için okullar açılana kadar,bi kaç bişeyler yapmaya çalıştım.spora yazıldım,ehliyete yazıldım,ebruliye yazıldım falan: )

okullar eylül ortası gibi açılacak inşallah: )

bayramda ankaraya ailelerin yanına gideceğiz 10 günlüğüne.abiminde nişanı olacak: )

balayını evlendikten hemen sonra yaptığımzdan şimdi tatil düşünmüyoruz,zaten zamanda yok: (

belki eylülde haftasonu kaçarız bi yerlere

AMiiiiiiiiN canim Allah razi olsun, cümlemizide Rabbim nazarlardan korusun insALLAH!
Kadir geceniz mübarek olsun bu arada Rabbim dualarinizi kabul eylesin...

Cahide Sultan'i bilmiyordum canim, simdi baktim zor ama görünümü harika tarifler var gerçekten. Tesekkür ederimmmm
Daha cok pratik seyler yapiyorum canim, malum calisiyorum aksam eve dönünce hemencecik biseyler yapmaya calisiyorum.
Gerçi su mübarek ay o kadar iyi geldiki :) eve gidince boool bol vaktim oluyor mutfakta döktürmek için
Bazen diyorum keske bitmese Ramazan.. Bereketiyle, sahuruyla, iftariyla harika geçti bu sene çok sükür

Oh ne güzel, kendini gelistirmek istemen harika bisey canim valla tebrik ederim seni.
Bayramda kaçiyormussunuz oda yeter.
Hayirli ugurlu olsun abin içinde. Allah mesut etsin herkesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…