• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi üzdüm: (

ahahah valla canim galiba biraz terk ediyoruz :9: ben evde zaten hiç girmem nete.. Is yerinde yeteri kadar basindayim su bilgisayarin :1:
Takip ettigim pek bi konuda yok bu aralar..
Arada bi yemek menülerinin oldugu topiklere takiliyorum o kadar :56:
Evlilik çok güzel gidiyor Allahima bin sükür..:nazar:
He bizde tartisiriz arada sirada ama barismasi zevkli oluyor :1:, benimkide ayni seninki gibi ben haksizda olsam ilk adimi o adar garibim :37:
Balayimiza az kaldi pazar günü yolcuyuz artikkkkk, sabirsizligin son hallerini yasiyorum :16:

Masallah kurslara falan yazilmisin.. Okullar ne zaman aciliyor?
Bayramda gidiyo musunuz bi yerlere?

oh oh ne güzel: )))

maşallah size,Rabbim nazarlardan korusun sizi :nazar:

evli olunca ilgi alanlarıda yavaş yavaş dğişiyor :27:

bende çoğu zaman yemek sitelerinde dolaşıyorum.tavsiyem netten CAHİDE SULTAN a bakman.

harika tarifleri var,hepside tutuyor: )

burda yalnız olduğum için okullar açılana kadar,bi kaç bişeyler yapmaya çalıştım.spora yazıldım,ehliyete yazıldım,ebruliye yazıldım falan: )

okullar eylül ortası gibi açılacak inşallah: )

bayramda ankaraya ailelerin yanına gideceğiz 10 günlüğüne.abiminde nişanı olacak: )

balayını evlendikten hemen sonra yaptığımzdan şimdi tatil düşünmüyoruz,zaten zamanda yok: (

belki eylülde haftasonu kaçarız bi yerlere :10:

oh oh ne güzel: )))

maşallah size,Rabbim nazarlardan korusun sizi :nazar:

evli olunca ilgi alanlarıda yavaş yavaş dğişiyor :27:

bende çoğu zaman yemek sitelerinde dolaşıyorum.tavsiyem netten CAHİDE SULTAN a bakman.

harika tarifleri var,hepside tutuyor: )

burda yalnız olduğum için okullar açılana kadar,bi kaç bişeyler yapmaya çalıştım.spora yazıldım,ehliyete yazıldım,ebruliye yazıldım falan: )

okullar eylül ortası gibi açılacak inşallah: )

bayramda ankaraya ailelerin yanına gideceğiz 10 günlüğüne.abiminde nişanı olacak: )

balayını evlendikten hemen sonra yaptığımzdan şimdi tatil düşünmüyoruz,zaten zamanda yok: (

belki eylülde haftasonu kaçarız bi yerlere :10:

AMiiiiiiiiN canim Allah razi olsun, cümlemizide Rabbim nazarlardan korusun insALLAH! :nazar:
Kadir geceniz mübarek olsun bu arada Rabbim dualarinizi kabul eylesin...

Cahide Sultan'i bilmiyordum canim, simdi baktim zor ama görünümü harika tarifler var gerçekten. Tesekkür ederimmmm :54:
Daha cok pratik seyler yapiyorum canim, malum calisiyorum aksam eve dönünce hemencecik biseyler yapmaya calisiyorum.
Gerçi su mübarek ay o kadar iyi geldiki :) eve gidince boool bol vaktim oluyor mutfakta döktürmek için :1:
Bazen diyorum keske bitmese Ramazan.. Bereketiyle, sahuruyla, iftariyla harika geçti bu sene çok sükür :16:

Oh ne güzel, kendini gelistirmek istemen harika bisey canim valla tebrik ederim seni.
Bayramda kaçiyormussunuz oda yeter.
Hayirli ugurlu olsun abin içinde. Allah mesut etsin herkesi..

Back