Eşimi üzdüm: (

Şiddetten değil kahrolası net gitti.

Haklısın civcivvvv e çok benziyor.

Ama koca için liseyi bırakıp da sonra okuyacaaaaamm ben diyen birine karşı yumuşak olamazdım.

boşver ya sen kendi hayatına bak gerçekten insanlara laf anlatmaya kalkarsak sinir hastası olur çıkarız herkes kendi hayatını mahvetmekte serbest

Evanescence87 sende benim gibi bu yazıyı görmüş ve benimle aynı sonuca varmışsın bugu o mesajı başkasına yazmış hatta az önce o konuyu konuştuk

başkasına yazmıs derken?? baskasına yazmıssa bu konuda ne işi var ??

Evanescence87 ben başka yerdeki bir yazısı zannettmiştim cicciv konuyu açtık kocasıyla mutlu mesut buguyu kızdırdık biz de
bugu-su olay senin etrafında dönmüyor alıngan olma lütfen biz birbirimizin düşmanı değiliz ki burada birbirimize çözüm bulmak istiyoruz ortak dertleri anlatıp hafifliyoruz

Anlayışın için teşekkür ederim.

Neyse size iyi paylaşımlar.

Yalan mı söyleyeyim ? :44: Ayrıca döver gibi söylemedim,yiyemedim döktüm dedim.

Hayır anlamıyorum size ne oluyor ?

Civcivvvv le hepinizden çok muhabbetim var,konu niye benim üstümde dönüyor ? :44:

ben senın yorumuna taktım hepsi bu...

bence şu anda bencil davranmışsın cnm. nişanda düğünde makul davranmak eşini düşünmek demek parayla alakalı değildir bu. biz düğün alışverişimizi kendimiz yaptık herşeyimizi kendimiz ödedik bende herşeyin ucuzuna kaçtım. hiçde pişman değilim evet içime sinmeyen şeyler oldu ama eşimi üzmek en son düşüneceğim şeydi. zaten ailesi üzüyordu birde benmi direteyim dedim. sonuçta evlenmişsiniz geçmişi deşelemektense gününüzü yaşamalısınız. ramazanda günler uzun zaten yemek ye biraz dinlen derken saat 10 oluyor. bende şu anda raporluyum evdeyim ve canım çok sıkılıyor ama eşim eve geldiğinde daha çok ben ilgi gösteriyorum oruç olunca hemen atıyor kendisini yazık.çokda sıkıştırmamak lazım erkekleri hemen canları sıkılabilir.

balım nur benim eşim de çok üstüme düşüyorsun diye şikayet ediyor ama ne yapayım ramazan da zaten bi yere gidilmiyo gündüz çalışıorum zaten akşamda kocaya sarıyorum

İçiniz Rahat Olsun..
Emin Olun Erkekler Biz Kadınlar Kadar Takıntılı Değiller..
Hatta Emin Ol Siz Ona Sarılınca Unutmuştur Söylediklerinizi..
Ama Biz Kadınlar Öyle Değiliz..

Allah Gani Gani Mutlu Etsin..
Çok İyi Bir Kadınsınız..
Çok Samimi Gördüm Sizi..
Beraber Yaşlanın İnşallah..

hepinize ayrı yrı çok teşekkür ederim özellikle sana makarakukaracım,teşekkür ederim düşüncen için

dün apar topar çıktım malesef.eşimle kirada oturduğumuz evi satın aldık,dün öğleden sonra tapu işlemleri vardı,ben işe geri döner sanıyordum ama izin almış

elinde koca bir buket ve hediyeyle(güzel bir elbise) gelmiş,çok şaşırdım: )

pc yi hemen kapatacaktım ama biliyorumki bana o kadar yardımcı oldunuz size ayıp olacaktı,eşim abdest alırken ben hızlıca yazıp çıktım: )

tekrar tekrar özür diledim,hiç gereği yokken o da benden özür diledi,seni istemeden ihmal ettim dedi ve barıştık,tüm gün benimle ilgilendi,

mutfağa beraber girdik bana makarna yaptı

çok güzeldi,bugün öğlende aynıydı.

hepinize çok teşekkür ediyorum ve Allah'a şükrediyorum,eşimi bana nasip ettiği için

Allah hepinizin gönlüne göre versin: )

ha bu arada,senin yorumlarını daha öncede görüyordum,hamilesinde sanırım şimdi farkettim,tebrik ederim: )
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı,yavrunun en güzel günlerini görmeyi nasip etsin
çok mutlu olun inşallah

Son düzenleme:

canm çok sevındım aranızın düzeldiğine alla bozmasın mutluluğunuzu

yaa özür diliyorum ama ilk defa bir insanın derdine gülüyorum
kusura bakma tekrar özür dilerim. her ay dönümü kutluyorsunuz ve siz sizin söylemediğiniz şeyler için adamcağızı suçlamışsınız. gerçi bunları yazmama gerek yok siz farkındasınız ve bundan hayıflanıyorsunuz zaten.
neyse umarım evliliğinizin 1500 küsürüncü aydöünümünü filan da kutlarsınız.
bu arada düğün sürecindeki ve sonrasındaki psikolojinizi çok iyi anlıyorum ama yapılacak bişey yok artık bence, sadece benşm yaptığım gibi arkaya atmayı ve hatırlamamayı deneyin.

Aranızın Düzelmesine Çok Sevindim..
Biraz Alttan Alıp Takıntılı Olmazsak Üstesinden Gelemeyeceğimiz Hiç Bir Şey Yok..
Allah Sizinde Gönlünüze Göre Versin..
Tekrar Mutluluklar..
Evet Hamileyim..
Güzel Dilekleriniz İçin Çok Teşekkür Ederim..
Rabbim Tüm İsteyenlere NAsip Etsin..

Civcivvvv; bütün konularını okudum ailenle sorunlarından gelinliğine balayı için hazırladığın bavula kadar. Çok imrendim bi yandan da çok sevindim nedense sana karşı çok içim ısındı sanki kaç yıldır arkaşımmışsın gibi oldum her yorumunu okurken. Sen ve eşin her şeyin en güzelini en hayırlısını hakediyosunuz canım, ömür boyu mutluluklar dilerim

estağfirullah..
bende farkında olduğum için açtım zaten konuyu ve şimdi bende hem gülüyor hem kızıyorum kendime
artık eskiyi eskide bırakmaya karar verdim,bana ve eşime hç bir faydası yok çünkü.

amin canım,çok teşekkür ederim

teşekkür ederim qalpsiz Rabbim sana daha iyilerini nasip etsin

civcivimmmm konunu yeni gördüm, üzüldüm basta okurken ama düzelmenize cok sevindim canim
Ne güzelde gönlünü almis maasallah size canim

civcivimmmm konunu yeni gördüm, üzüldüm basta okurken ama düzelmenize cok sevindim canim
Ne güzelde gönlünü almis maasallah size canim

sağol tatlıkedim
çok şükür düzeldik
sen nerelerdesin,her yeni evlenen kısa süreliğinede olsa kk yı terk ediyor galiba
evlilik nasıl gidiyor?

Son düzenleme:
sağol tatlıkedim
çok şükür düzeldik
sen nerelerdesin,her yeni evlenen kısa süreliğinede olsa kk yı terk ediyor galiba
evlilik nasıl gidiyor?

ahahah valla canim galiba biraz terk ediyoruz ben evde zaten hiç girmem nete.. Is yerinde yeteri kadar basindayim su bilgisayarin
Takip ettigim pek bi konuda yok bu aralar..
Arada bi yemek menülerinin oldugu topiklere takiliyorum o kadar
Evlilik çok güzel gidiyor Allahima bin sükür..
He bizde tartisiriz arada sirada ama barismasi zevkli oluyor , benimkide ayni seninki gibi ben haksizda olsam ilk adimi o adar garibim
Balayimiza az kaldi pazar günü yolcuyuz artikkkkk, sabirsizligin son hallerini yasiyorum

Masallah kurslara falan yazilmisin.. Okullar ne zaman aciliyor?
Bayramda gidiyo musunuz bi yerlere?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…