Şiddetten değil kahrolası net gitti.
Haklısın civcivvvv e çok benziyor.
Ama koca için liseyi bırakıp da sonra okuyacaaaaamm ben diyen birine karşı yumuşak olamazdım.
Evanescence87 sende benim gibi bu yazıyı görmüş ve benimle aynı sonuca varmışsın bugu o mesajı başkasına yazmış hatta az önce o konuyu konuştuk
Evanescence87 ben başka yerdeki bir yazısı zannettmiştimcicciv konuyu açtık kocasıyla mutlu mesut buguyu kızdırdık biz de
bugu-su olay senin etrafında dönmüyor alıngan olma lütfen biz birbirimizin düşmanı değiliz ki burada birbirimize çözüm bulmak istiyoruz ortak dertleri anlatıp hafifliyoruz
Yalan mı söyleyeyim ? :44: Ayrıca döver gibi söylemedim,yiyemedim döktüm dedim.
Hayır anlamıyorum size ne oluyor ?
Civcivvvv le hepinizden çok muhabbetim var,konu niye benim üstümde dönüyor ? :44:
İçiniz Rahat Olsun..
Emin Olun Erkekler Biz Kadınlar Kadar Takıntılı Değiller..
Hatta Emin Ol Siz Ona Sarılınca Unutmuştur Söylediklerinizi..
Ama Biz Kadınlar Öyle Değiliz..
Allah Gani Gani Mutlu Etsin..
Çok İyi Bir Kadınsınız..
Çok Samimi Gördüm Sizi..
Beraber Yaşlanın İnşallah..
hepinize ayrı yrı çok teşekkür ederimözellikle sana makarakukaracım,teşekkür ederim düşüncen için
dün apar topar çıktım malesef.eşimle kirada oturduğumuz evi satın aldık,dün öğleden sonra tapu işlemleri vardı,ben işe geri döner sanıyordum ama izin almış
elinde koca bir buket ve hediyeyle(güzel bir elbise) gelmiş,çok şaşırdım: )
pc yi hemen kapatacaktım ama biliyorumki bana o kadar yardımcı oldunuz size ayıp olacaktı,eşim abdest alırken ben hızlıca yazıp çıktım: )
tekrar tekrar özür diledim,hiç gereği yokken o da benden özür diledi,seni istemeden ihmal ettim dedi ve barıştık,tüm gün benimle ilgilendi,
mutfağa beraber girdik bana makarna yaptı
çok güzeldi,bugün öğlende aynıydı.
hepinize çok teşekkür ediyorum ve Allah'a şükrediyorum,eşimi bana nasip ettiği için
Allah hepinizin gönlüne göre versin: )
canm çok sevındım aranızın düzeldiğinealla bozmasın mutluluğunuzu
şimdi hatalı olduğumu biliyorum.bunları eşelemek ikimizede bişey katmaz.
eşim zaten hep beni takdir etti.
eltim ve ailesi çekinmeksizin kayınvalidemin imkanlarını zorlarcasına isteklerde bulundular fakat ben ve ailem tam tersiydik.
bu yüzden kayınvalidemde eşimde sık sık Allah razı olsun sizden der.
şimdi kendimi yapılan iyiliği başa kakmış gibi hissediyorum....
gene olsa gene yaparım hiç problem değil fakat eşimin bunları görerek daha çok üzerime düşmesini beklerdim.(beklememem lazımdı sanırım)
eşim hep teşekkür etti.
fakat nişanlılık dönemimizdeki gibi sürpriz notlar,çiçekler,mesajlar yok artık...her ay dönümümüzü pastayla kutluyoruz o kadar.
birde sık sık sevgisini dile getirir ve çok anlayışlıdır,her konuda yardımcımdır,en büyük sırdaşımdır.
ama ben beklentimi yüksek tutarak üzdüm onu: (
Aranızın Düzelmesine Çok Sevindim..hepinize ayrı yrı çok teşekkür ederimözellikle sana makarakukaracım,teşekkür ederim düşüncen için
dün apar topar çıktım malesef.eşimle kirada oturduğumuz evi satın aldık,dün öğleden sonra tapu işlemleri vardı,ben işe geri döner sanıyordum ama izin almış
pc yi hemen kapatacaktım ama biliyorumki bana o kadar yardımcı oldunuz size ayıp olacaktı,eşim abdest alırken ben hızlıca yazıp çıktım: )
tekrar tekrar özür diledim,hiç gereği yokken o da benden özür diledi,seni istemeden ihmal ettim dedi ve barıştık,tüm gün benimle ilgilendi,
hepinize çok teşekkür ediyorum ve Allah'a şükrediyorum,eşimi bana nasip ettiği için
Evet Hamileyim..ha bu arada,senin yorumlarını daha öncede görüyordum,hamilesinde sanırım şimdi farkettim,tebrik ederim: )
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı,yavrunun en güzel günlerini görmeyi nasip etsin
çok mutlu olun inşallah
yaa özür diliyorum ama ilk defa bir insanın derdine gülüyorum
kusura bakma tekrar özür dilerim. her ay dönümü kutluyorsunuz ve siz sizin söylemediğiniz şeyler için adamcağızı suçlamışsınız. gerçi bunları yazmama gerek yok siz farkındasınız ve bundan hayıflanıyorsunuz zaten.
neyse umarım evliliğinizin 1500 küsürüncü aydöünümünü filan da kutlarsınız.
bu arada düğün sürecindeki ve sonrasındaki psikolojinizi çok iyi anlıyorum ama yapılacak bişey yok artık bence, sadece benşm yaptığım gibi arkaya atmayı ve hatırlamamayı deneyin.
Aranızın Düzelmesine Çok Sevindim..
Biraz Alttan Alıp Takıntılı Olmazsak Üstesinden Gelemeyeceğimiz Hiç Bir Şey Yok..
Allah Sizinde Gönlünüze Göre Versin..
Tekrar Mutluluklar..
Evet Hamileyim..
Güzel Dilekleriniz İçin Çok Teşekkür Ederim..
Rabbim Tüm İsteyenlere NAsip Etsin..
Civcivvvv; bütün konularını okudum ailenle sorunlarından gelinliğine balayı için hazırladığın bavula kadar. Çok imrendim bi yandan da çok sevindim nedense sana karşı çok içim ısındı sanki kaç yıldır arkaşımmışsın gibi oldum her yorumunu okurken. Sen ve eşin her şeyin en güzelini en hayırlısını hakediyosunuz canım, ömür boyu mutluluklar dilerim
hepinize ayrı yrı çok teşekkür ederimözellikle sana makarakukaracım,teşekkür ederim düşüncen için
civcivimmmm konunu yeni gördüm, üzüldüm basta okurken ama düzelmenize cok sevindim canim
Ne güzelde gönlünü almis maasallah size canim
sağol tatlıkedim
çok şükür düzeldik
sen nerelerdesin,her yeni evlenen kısa süreliğinede olsa kk yı terk ediyor galiba
evlilik nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?