Eşimi üzdüm: (

ben laf sokuşturamıyorum daha: )))
sağolsun evlendikten sonra çok sıkmadı bizi.eşimden çook çekiniyor kayınvalidem.eşim sevmiyor annesinin sık sık yuvamıza dahil olmasını.7 senedir alışmış yalnız yaşamaya.o yüzden benden çok o müdahele ediyor.
gerçi pek bi zararı yok bize.şuan düğün hazırlığı telaşında: )
ama maşallah sen ipleri almışsın eline

anladım cnm biz kimseye vermeyiz oyle paramızı şaka bir yana çunku herşeyi kendimiz yaptık. ailelerin durumu yok. ikimizde kredi çektik. yanı takı olmazsa olmaz bizim
sen çok alçakgonullu bi insanmışsın ne guzel. hanı boyle tavız vermişsin ama sonuca bakacaksın tabıkıde mutlusan hiçbir sorun yok. benimse her istediğim oldu tabıkı kalkıp herşeyin pahalısını istemedim ama herşey gonlume gore oldu.kimseye tavız vermedim ortalığı yıkardım zaten susamam ama onemli olan geçim tabıkı. inş bir ay sonrada senin şu soylediklerini soyluyo olurum eşimle mutluyum derim inş. onemli olan o çunku

bugu-su ile aranızda sorun mu var ya senin için ne kötü şeyler yazmış o ya hayret bi şey sen kimseye bakma sana koca meraklısı diyor ya hayret bi şey evli insanlar okumuyor mu eşine bak mutluluğuna bak huzurunu kaçırma kocana da akşam iki kırıt kıskananlar çatlasın de ölümlü dünyada sevdiğin insan yanında olduktan sonra senden mutlusu mu var

keşke senin gibi olsaydım...en azından ben bunu istiyorum diyebilseydim.
sadede bakarsak eşimle çok mutluyum.nişanlılığım döneminde alamadığım,içimde kalan ne varsa eşim fazlasıyla aldı,hiç esirgemedi benden.
yani demek istedğim mal mülk er geç oluyor ama önemli olan zamanında olmasıydı...seninki gibi nişanlılık döneminde olsaydı herşey çok daha iyi olurdu.
genede herşey bi yana eşim bitane...o herşeye değer

Sen tavizkar olmanın ölçüsünü tutturamadın canım.Kendinden çok fazla ödün verdin.

Evet,insan kimseyi kırmak istemiyor ama bazen de alttan alttan bazı şeyleri söylemek gerekiyor.

Mesela benim sevdiceği annesi bana reçel yollamış bir keresinde . Yedin mi güzel miydi dedi.

Kapağını açtıktan sonra tekrar kapatmamak gerekiyormuş,tabi bunu benim sevdicek söylemedi bana,ekşimiş reçel.

Yemedim ekşimiş döktüm dedim.

Yani gönlü olsun diye aman çok güzel olmuş yedim diyemedim.Gerçekten de kapağını açıp baktım sadece.

Ya belki çok küçük bir şey.Ama ben içimdekini söylerim,saygısızlığa varmadığım sürece.

Bunu sevdiceğe de ailesine de söyledim.

Ben içimdekini söylerim,hiç çekinmem dedim;söylüyorum da...

Artık beyaz eşyalar değişmez,en basitinden bir örnek.

Ve eltinle gelininiz de haklı canım,ben de onlar gibi düşünüyorum.

Evet aşırıya ben de kaçmam,ama istediğimi de alırım,aldırırım.

Çünkü bir kere gelin oluyor insan.

Sen de bundan sonra içindekini tutma,karşıdaki kırılacak üzülecek diye.

Sen üzülünce daha mı iyi ?

Geçmiş gitmiş şeyler için neden hem kendinizin hemde eşinizin canını sıkıyorsunuz ?

Herşey sizin tercihinizmiş, kimse zorlamamış ki..

Şimdi söylemek başa kakmak, göze sokmak gibi bir şey olmuş..

Eşiniz anlattığınıza göre dört dörtlük bir eş, düğüne hazırlık döneminizdeki tercihlerinizden pişmanlık duyup onu bunaltmayın..

Şükür edin ki bu kadar anlayışlı bir eşiniz var..

Allah ağız tadınızı bozmasın

Ayrıca niye kıyasa giriyorsunuz anlamadım.. Siz karşı tarafı düşünüp beğendiklerinizden çok uygun olanları tercih ettiniz diye eltiniz ya da görümceniz de bunu yapmak zorunda değil.. Herkesin öncelikleri de tercihleri de farklıdır..

ipleri elime almadım sadece içimde kalacağına dışında kalsın yapıorum ama benim eşim rahat bi insan kayınvalidem de kendi her şeyi söylediği iiçin ben cevap verince bozulamıyor zaten kardeşleri bile karışma onlara diyor ben de yüz buluyorum

Sen iyi misin ?

Ben onu okuldan arkadaşıma yazdım senin amacın ne ?

Civcivvv beni senden iyi tanır,meraklanma.

Kocaya kaçan birine ne yazılır ?

Sen iyi misin ?

Ben onu okuldan arkadaşıma yazdım senin amacın ne ?

Civcivvv beni senden iyi tanır,meraklanma.

candarcım bugum benim bitanecik arkadaşım,eminim iyi niyetle diyordur: )
bu arada eşim geldi elinde koca bir buket içek ve hediyeyle,şimdi çıkıyorum: )))çok mutluyum: ))))
hepinize çooooooooook teşşekkür ederim: )
görüş:ürüz gene inşallah: )
hepiniz hep mutlu olun: )

Geçmiş geçmişte kalmış, aklını kullanıp ekonomik olanlara yönelmişsin, yoksa eşin senin istedikerini elbette alırdı ama şu an beraber ödüyor olurdunuz, sonuçya aynı evde yaşıyor ve aynı masada yemek yiyorsunuz, eşinizden ne de güzel bahsetmişsiniz, onu kırmayın artık sizde söylediklerinize biraz dikkat edin, herzaman herşeyi ondan beklemeyin, eğer size olan ilgisi azalmışsa siz onunla ilgilenin bırakın ilginin zevkini birazda o yaşasın.
Çevrenin sözlerinide dikkate alma eşin le iyi geçiniyorsan seni ailesine ezdirmiyorsa gerisini dert etme..

neden ilk hareketi eşinden bekliyorsunki?
bir gün iş yerine çiçek gönder eşinin. İftarda evde oluyor ise boş ve evde olacağından emin olduğun bir gün iftara dışarıya götür.

aklı selim düşününce haksız olduğunu anlamışsın bu durumda yapılması gereken güzel bir özür, sanırım çalışmıyosun bi işe girmeyide düşünebilirsin evde zaman geçirmek zor

oooww bu ne şiddet aynı mesajı kaç kere yollamışsın çok özür dilerim canım ya ben gezinirken o yorumunu gördüm ve bu konu üzerine ve bazı özellikler benzediği için öyle bir sonuca vardım kusura bakma gerçekten önyargı kurbanı oldum tekrar kusura bakma kötü niyetli olsaydım gözükecek bir yere yazmazdım zaten

sen öyle deyince rahatladın mı bari?? çok güzel bir davranışmış gibi bir de örnek vermişsin..

senınkıde abartıya kaçmış, iyi insan olmak çok mu zor...

realist olmak böyle bir şey değil!..insanları gereksiz şeylerle kalbini kırmak hoş değil!.
''evet çok güzel olmuş'' demek o kadar mı zordu ki? kendını dobracı zannetme
dobracı herşeyi yerinde söyleyene derler..

bu arada civcivcim çok sevindim herkes mutlu olsun tüm kadınlar mutlu olmayı hakediyoruz çünkü
bu arada seni savunayım derken arkadaşını kırdım galiba

Şiddetten değil kahrolası net gitti.

Haklısın civcivvvv e çok benziyor.

Ama koca için liseyi bırakıp da sonra okuyacaaaaamm ben diyen birine karşı yumuşak olamazdım.

Evanescence87 sende benim gibi bu yazıyı görmüş ve benimle aynı sonuca varmışsın bugu o mesajı başkasına yazmış hatta az önce o konuyu konuştuk

Yalan mı söyleyeyim ? :44: Ayrıca döver gibi söylemedim,yiyemedim döktüm dedim.

Hayır anlamıyorum size ne oluyor ?

Civcivvvv le hepinizden çok muhabbetim var,konu niye benim üstümde dönüyor ? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…