Ne yalan söyleyeyim civcivvvv,ben böyle bir konuyu göreceğimi biliyordum.
Çok tavizkar davrandın çünkü.Neredeyse her şey onların istediği gibi oldu.
Konularını biliyorum ve seni tanıyorum.Haksızsın malesef.
Çünkü memnuniyetsizliğini de isteklerini de o an dile getirecektin.
Şimdi kimsenin ruhu duymaz,duysa da umrunda olmaz.
Aslında daha söyleyeceğim çok şey var ama üzülmeni istmem.
Düzelirsiniz inşallah.
eşimi seviyorum huzursuzluk çıksın istemiyorum ama kimsenin bizi üzmeye hakkı yok geçen kaynanam bana diyor ki ben çağırdığımda gelecek bilmem ne ben de dedim ki anne ben gönderirsem gelir tabi dedim güldüm konuyu değiştirdim sonra ortam kalabalıktı şimdi bizi çağıracağı zaman eşimi aramıyor beni arıyor tavrı baştan koymak önemli yoksa önünü alamayız ama eşimizin tavrı da önemli eğer kayınvalideler kötü kalpli değilse zaten yapılan fedakarlıkları görürler bi de daha yeni geliniz kayınvalidelere uyum süreci yaşıyoruzgüler yüzlü olup, elimizden geldiğince onlara yardımcı olduktan sonra alttan alta laf sokuşturmaya da hakkımız olsun ama dimi
anladım cnm biz kimseye vermeyiz oyle paramızışaka bir yana çunku herşeyi kendimiz yaptık. ailelerin durumu yok. ikimizde kredi çektik. yanı takı olmazsa olmaz bizim
sen çok alçakgonullu bi insanmışsın ne guzel. hanı boyle tavız vermişsin ama sonuca bakacaksın tabıkıde mutlusan hiçbir sorun yok. benimse her istediğim oldu tabıkı kalkıp herşeyin pahalısını istemedim ama herşey gonlume gore oldu.kimseye tavız vermedim ortalığı yıkardım zaten susamamama onemli olan geçim tabıkı. inş bir ay sonrada senin şu soylediklerini soyluyo olurum eşimle mutluyum derim inş. onemli olan o çunku
üzülmem bugum söyle lütfen: (
haksızım biliyorum.bunun için açtım konuyu.
çok taviz verdim ve zamanında veemedğim isyanı şimdi vermem boşa biliyorum.
ama emin ol çok mutluyum.eşim bir melek sanki...bazen diyorum acaba kimin duasını aldımda Rabbim onu bana verdi
kayınvalidemlede aramda sorun yok.sadece çevrenin sözleri beni etkileyen...
bugu-su ile aranızda sorun mu var ya senin için ne kötü şeyler yazmış o ya hayret bi şey sen kimseye bakma sana koca meraklısı diyor ya hayret bi şey evli insanlar okumuyor mu eşine bak mutluluğuna bak huzurunu kaçırma kocana da akşam iki kırıt kıskananlar çatlasın de ölümlü dünyada sevdiğin insan yanında olduktan sonra senden mutlusu mu var
bugu-su ile aranızda sorun mu var ya senin için ne kötü şeyler yazmış o ya hayret bi şey sen kimseye bakma sana koca meraklısı diyor ya hayret bi şey evli insanlar okumuyor mu eşine bak mutluluğuna bak huzurunu kaçırma kocana da akşam iki kırıt kıskananlar çatlasın de ölümlü dünyada sevdiğin insan yanında olduktan sonra senden mutlusu mu var
Sen tavizkar olmanın ölçüsünü tutturamadın canım.Kendinden çok fazla ödün verdin.
Evet,insan kimseyi kırmak istemiyor ama bazen de alttan alttan bazı şeyleri söylemek gerekiyor.
Mesela benim sevdiceği annesi bana reçel yollamış bir keresinde . Yedin mi güzel miydi dedi.
Kapağını açtıktan sonra tekrar kapatmamak gerekiyormuş,tabi bunu benim sevdicek söylemedi bana,ekşimiş reçel.
Yemedim ekşimiş döktüm dedim.
Yani gönlü olsun diye aman çok güzel olmuş yedim diyemedim.Gerçekten de kapağını açıp baktım sadece.
Ya belki çok küçük bir şey.Ama ben içimdekini söylerim,saygısızlığa varmadığım sürece.
Bunu sevdiceğe de ailesine de söyledim.
Ben içimdekini söylerim,hiç çekinmem dedim;söylüyorum da...
Artık beyaz eşyalar değişmez,en basitinden bir örnek.
Ve eltinle gelininiz de haklı canım,ben de onlar gibi düşünüyorum.
Evet aşırıya ben de kaçmam,ama istediğimi de alırım,aldırırım.
Çünkü bir kere gelin oluyor insan.
Sen de bundan sonra içindekini tutma,karşıdaki kırılacak üzülecek diye.
Sen üzülünce daha mı iyi ?
oooww bu ne şiddet aynı mesajı kaç kere yollamışsın çok özür dilerim canım ya ben gezinirken o yorumunu gördüm ve bu konu üzerine ve bazı özellikler benzediği için öyle bir sonuca vardım kusura bakma gerçekten önyargı kurbanı oldum tekrar kusura bakma kötü niyetli olsaydım gözükecek bir yere yazmazdım zaten
sen öyle deyince rahatladın mı bari?? çok güzel bir davranışmış gibi bir de örnek vermişsin..
senınkıde abartıya kaçmış, iyi insan olmak çok mu zor...
realist olmak böyle bir şey değil!..insanları gereksiz şeylerle kalbini kırmak hoş değil!.
''evet çok güzel olmuş'' demek o kadar mı zordu ki? kendını dobracı zannetme
dobracı herşeyi yerinde söyleyene derler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?