Esimi nasil kendine getiririm

boncuklu_0090

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2024
29
9
1
34
Merhab kizlar 🩷
Bu aralar benim esim yine zivanadan cikmis bir durumda ve napicagimi bilmiyorum anneme anlatip üzmekde istemiyorum.
Ne yaparsam yapiyim adam beni asaliyor beni ciddiye alip saygi duymuyor onunla ciddi birsey konusdugumda kalkip konusmami taklit ediyor sabah evden cikiyor aksam geliyor ve o sürecte hayatta onu aramam sormam yazmam oda öyle aksam geldimi iki cifte muhabbet ediyim yok birakmadin bi film izliyim uzatma sus süreili terbiyeme saygima öaf ediyor. Surat asiyorum günlerce konusmuyorum düzelmiyor yani napocam ben

Merhab kizlar 🩷
Bu aralar benim esim yine zivanadan cikmis bir durumda ve napicagimi bilmiyorum anneme anlatip üzmekde istemiyorum.
Ne yaparsam yapiyim adam beni asaliyor beni ciddiye alip saygi duymuyor onunla ciddi birsey konusdugumda kalkip konusmami taklit ediyor sabah evden cikiyor aksam geliyor ve o sürecte hayatta onu aramam sormam yazmam oda öyle aksam geldimi iki cifte muhabbet ediyim yok birakmadin bi film izliyim uzatma sus süreili terbiyeme saygima öaf ediyor. Surat asiyorum günlerce konusmuyorum düzelmiyor yani napocam ben
Sen kendine saygı duymuyosan adam neden sana saygı duysun

aşağılanma. Eğer ilişkide aşağılama varsa, ilişkiyi kurtarmak neredeyse imkansız. Saygı olmayınca, ilişkinin temeli çok zayıf kalıyor.

Aşağılama kişinin direk kimliğine ve var oluşuna zarar veriyor. Verilen mesaj açık: sen sadece ilişkimizde kötü değilsin, sen tek başına kötüsün. Bu durumda çiftler ayrılsa bile, kişinin özgüvenine verilen zarar yıllarca etkisini sürdürüyor.

Anladığım kadarıyla boşanmak istemiyorsun o zaman böyle kabullenip kendi hayatina odaklan. Diyarı terk etmiyorsan deveyi güdeceksin. Onu odak noktadan cikardigini görünce belkiiiiii düzelir (şüpheli)
O zaten odak noktam degil,ama sonucta evliyiz 8 aylik kizimiz var bir türlü anlam veremiyorum. Yani aksam her evli cift gibi muhabbet edemiyorum. Herseyde uzatma sus film cay yok bilmiyorum ney.

aşağılanma. Eğer ilişkide aşağılama varsa, ilişkiyi kurtarmak neredeyse imkansız. Saygı olmayınca, ilişkinin temeli çok zayıf kalıyor.

Aşağılama kişinin direk kimliğine ve var oluşuna zarar veriyor. Verilen mesaj açık: sen sadece ilişkimizde kötü değilsin, sen tek başına kötüsün. Bu durumda çiftler ayrılsa bile, kişinin özgüvenine verilen zarar yıllarca etkisini sürdürüyor.
Ona göre normalmis,babasida annesine karsi böyle davranirmis iki öaf senden fazla olsun diye savunuyor kendini.

Merhab kizlar 🩷
Adam sizi sevmiyor, size saygı duymuyor, sizi önemsemiyor siz hala nasıl yola getiririm derdindesiniz. Getiremezsiniz.

Hayir,severek evlendik üstelik 4 yil sevgiliydik hic böyle huylari yoktu kizim dogdugundan beri hic tanimiyorum onu. Her konuda haksizim ve o hakli
Çocuktan sonra bazen erkekler değişebiliyor diyorlar umarım geçici bir süredir. İşiyle ilgili problem vardır belki size yansıtmak istemiyordur o yüzden konusmuyordur. Tatlı dille konuşmayı denediniz mi ? Belki sizin de kusmeleriniz sürat yapmalarinz onu daha da kiskirtiyordur

Merhab kizlar 🩷
Bütün bunlara karşılık siz ne yapıyorsunuz? Susup bekliyor musunuz? Aşağılıyor, iletişim kurmuyor gün boyu aramıyor sormuyor. İşten eve gelince de. " bırakmadın bir film izleyeyim uzatma sus" diyor öyle mi? Eşinizin saygısı,sevgisi kalmamış gibi görünüyor. Ben olsam aile evine giderdim. Böyle davranan birinin yüzüne bakasım gelmez bile.

Ay henüz bebek, allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin🌸 bence ikinizde yeni bir hayata alışmaya çalışıyorsunuz ve siz hala loğusasınız. Şuan duygularınızı çok yoğun yaşıyor olabilirsiniz, eşiniz bebek ile birlikte daha fazla sorumluluk hissedip stres yapmış olabilir.

Bütün bunlara karşılık siz ne yapıyorsunuz? Susup bekliyor musunuz? Aşağılıyor, iletişim kurmuyor gün boyu aramıyor sormuyor. İşten eve gelince de. " bırakmadın bir film izleyeyim uzatma sus" diyor öyle mi? Eşinizin saygısı,sevgisi kalmamış gibi görünüyor. Ben olsam aile evine giderdim. Böyle davranan birinin yüzüne bakasım gelmez bile.
B
Adam babasını taklit etmek için kızınızın olmasını mı beklemiş? Saygısız belli ki. İşin mesleğin var mı?
Evet isim var yurtdisinda dis hekim asistanligini bitirdim ve esim ickn türkiye tasindim uzun süre müsteri temsilcigini yaptim Amazon icin

B
Adam babasını taklit etmek için kızınızın olmasını mı beklemiş? Saygısız belli ki. İşin mesleğin var mı?
Evet isim var yurtdisinda dis hekim asistanligini bitirdim ve esim ickn türkiye tasindim uzun süre müsteri temsilcigini yaptim
Ay henüz bebek, allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin🌸 bence ikinizde yeni bir hayata alışmaya çalışıyorsunuz ve siz hala loğusasınız. Şuan duygularınızı çok yoğun yaşıyor olabilirsiniz, eşiniz bebek ile birlikte daha fazla sorumluluk hissedip stres yapmış olabilir.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için🥰
Ama esimin davranislarini yinede dogru bulmuyorum

Back
X