- 28 Mart 2025
- 843
- 442
- 18
- Konu Sahibi boncuklu_0090
İnsanın psikolojisi bozulur Allah yardımcınız olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu adam icin yurtdisindan mi taşındin?Evet isim var yurtdisinda dis hekim asistanligini bitirdim ve esim ickn türkiye tasindim uzun süre müsteri temsilcigini yaptim Amazon icin
Ayyy delirdin mi sen? Nereden taşındın bilmiyorum ama çocuk bakımı Türkiye kadar sıkıntılı değildir bebeğin zaten 8 aylık olmuş boşan dön ailenin yanına hemen bir işe gir.B
Evet isim var yurtdisinda dis hekim asistanligini bitirdim ve esim ickn türkiye tasindim uzun süre müsteri temsilcigini yaptim Amazon icin
Anladığım kadarıyla ayrılmak istemiyorsunuz ve o da bunun farkında. Muhtemelende bundan güç alıyor. Kendinize odaklanın. Ondan ilgi vs istemeyin. Kendinize odaklanın ve parlayın. Siz parlayıp özgürleştikçe o da bunu görecek.hobiniz olsun ilgi alanınız olsun. onsuz bir hayat inşa edip mutlu olduğunuzu hem kendinize gösterin güçlenin hem de ona gösterin. Simdi size kötü davranıp sizi moral olarak düşürdükçe kendini güçlü görüp iyi hissediyor. Sen kimsin ben değerliyim sen asagıladın kötü söyledin diye bu benım degerimi değiştirmezi ona yaşatın. Motto belli: kendinize odaklanınO zaten odak noktam degil,ama sonucta evliyiz 8 aylik kizimiz var bir türlü anlam veremiyorum. Yani aksam her evli cift gibi muhabbet edemiyorum. Herseyde uzatma sus film cay yok bilmiyorum ney.
Adam konuşmuyor değil ki konuştuğunda hakaret ediyorÇocuktan sonra bazen erkekler değişebiliyor diyorlar umarım geçici bir süredir. İşiyle ilgili problem vardır belki size yansıtmak istemiyordur o yüzden konusmuyordur. Tatlı dille konuşmayı denediniz mi ? Belki sizin de kusmeleriniz sürat yapmalarinz onu daha da kiskirtiyordur
Sence ? Sana verilmiş,süresi belli olmayan tek bir hayatı seninle konuşmaya bile tahammülü olmayan,seni aşağılayan,alay eden adama altın tepside mi sunmalısın yoksa kendin için mi yaşamalısın ?Yani ayrilmalimiyim bu durumda
Para getirmiyorsunuz demek ki hamilelik doğum derken.. ondan değişmiştir..B
Evet isim var yurtdisinda dis hekim asistanligini bitirdim ve esim ickn türkiye tasindim uzun süre müsteri temsilcigini yaptim Amazon icin