Esimi nasil kendine getiririm

Evet isim var yurtdisinda dis hekim asistanligini bitirdim ve esim ickn türkiye tasindim uzun süre müsteri temsilcigini yaptim Amazon icin
bu adam icin yurtdisindan mi taşındin?
ve gördüğün muamele bu mu?
bosan geri ailenin yanina tasin bebeğine guzelce bak ya, bugün seni bunca asagilayan serefsiz yarin cocugunu da yerin dibine sokmaz mi - gurur duydugu babasi gibi?
bari cocugunun hayatini kurtar.

B

Evet isim var yurtdisinda dis hekim asistanligini bitirdim ve esim ickn türkiye tasindim uzun süre müsteri temsilcigini yaptim Amazon icin
Ayyy delirdin mi sen? Nereden taşındın bilmiyorum ama çocuk bakımı Türkiye kadar sıkıntılı değildir bebeğin zaten 8 aylık olmuş boşan dön ailenin yanına hemen bir işe gir.
Ne yazık ki o adam sonradan düzelmeyecek üstelik çocuklar da babasından gördüğünü yapacak😢
Kendi ailemde gördüğüm şey baba eşine saygı duymuyorsa çocuk da anneye saygı duymuyor. Anne hep çok üzülüyor😢

Biraz onun istediği gibi davranın bakalım ne olacak. Konuşmayın ilgilenmeyin siz de, o yokmuş gibi yaşayın evde. Kendi sevdiğiniz aktiviteleri yapın, bakım vs yapın, bebeğinizle ilgilenin. Belki de kaçan kovalanır taktiği doğrudur. Kovalanan kaçıyor çünkü, çok net.

Yani adamın ne sevgisi var, ne saygısı. Belli ki karakter olarak da efendi biri değil. Boşanmaktan başka ne yapabilirsiniz ki. Ya tüm dediklerini kabul edip devam edeceksiniz, ya da ayrılacaksınız. Bu adam düzelmez.

O zaten odak noktam degil,ama sonucta evliyiz 8 aylik kizimiz var bir türlü anlam veremiyorum. Yani aksam her evli cift gibi muhabbet edemiyorum. Herseyde uzatma sus film cay yok bilmiyorum ney.
Anladığım kadarıyla ayrılmak istemiyorsunuz ve o da bunun farkında. Muhtemelende bundan güç alıyor. Kendinize odaklanın. Ondan ilgi vs istemeyin. Kendinize odaklanın ve parlayın. Siz parlayıp özgürleştikçe o da bunu görecek.hobiniz olsun ilgi alanınız olsun. onsuz bir hayat inşa edip mutlu olduğunuzu hem kendinize gösterin güçlenin hem de ona gösterin. Simdi size kötü davranıp sizi moral olarak düşürdükçe kendini güçlü görüp iyi hissediyor. Sen kimsin ben değerliyim sen asagıladın kötü söyledin diye bu benım degerimi değiştirmezi ona yaşatın. Motto belli: kendinize odaklanın ;)

Saygı istenilmez. Saygı zorla sağlanmaz tıpkı sevgi gibi. ve sevgisizlik saygısızlığı doğurur. eşin seni sevmiyor. sevse üzüleceğini bilerek böyle davranmaz. seni anlıyorum sen düzgün bir evlilik istiyorsun ancak düzgün evlilikler düzgün eşlerle olur.

anlattığından yola çıkıyorum eşin düzgün bir adam değil. benim ön görüme göre de değişmez. kafasına gökten gök taşı düşmediği sürece aynı kalır. dediğim gibi seni sevse böyle davranmazdı. sevmediği için kırmakta sakınca görmüyor.

evliliğinin düzeleceğini sanmam. sana şöyle yap böyle yap demem çünkü sen neden tek taraflı kendini yıpratasın ki? neden sen tek taraflı sürekli kendinden veresin ki?

kaldı ki zaten küçücük bebeğin varmış ve adam en kötü şeyi yapıyor. seni bebeğinle yalnız bırakıyor. bundan daha kötü ne olabilir? bu adam bencil. sevgisiz. saygısız. seni hak etmiyor. senin ona konforlu bir ev ortamı sağlamanı hak etmiyor. tabii ki boşanmayacaksın ve maalesef bunu hep çekeceksin. katlanacaksın üzüleceksin. ilerde de şeker, tansiyon, kalp bir dolu hastalığın olacak. sinir hastalıklarına kalacaksın. sebebi de bu hayatın olacak.

Çocuktan sonra bazen erkekler değişebiliyor diyorlar umarım geçici bir süredir. İşiyle ilgili problem vardır belki size yansıtmak istemiyordur o yüzden konusmuyordur. Tatlı dille konuşmayı denediniz mi ? Belki sizin de kusmeleriniz sürat yapmalarinz onu daha da kiskirtiyordur
Adam konuşmuyor değil ki konuştuğunda hakaret ediyor

Sorun muhabbet edememeniz değil ki, ya kocan seni gözden çıkarmış ya da anne olduktan seni kadın olarak görmemeye başlamış. Önce öz saygını tekrar kazanman lazım. Bazen gerçekten uğraşmaya değmiyor. Muhabbet etmiyor mu, sen de etme. Aramıyor mu, arama. Ben bu konularda çok romantik düşünemiyorum. Kadınlar olarak biz anlam yüklüyoruz, erkekler geldiği gibi yaşıyor çok düşünmeden. Seni aşağılamak istiyor ve aşağılıyor. Kendine değer ver biraz.

Bebeğin biraz daha büyüyüp kreş çağına gelene kadar sabret, görmezden gel. Bebeğinle ilgilen. Sonra bas tekmeyi. Çocuğu kreşe verip işe gir. Hatta dönebiliyorsan yurtdışına tekrar dön. Neresiydi? Vatandaşlığınız var mıydı?

Merhaba soru sahibi, eşini kendine getirmene gerek yok eşinin kendisi bu zaten saygısız, hadsiz ve sevgisiz. En mantıklısı ayrılman bu durumda ama tercih senin tabii

Siz aşağılanmaya susup oturuyorsunuz diye çocuğunuz bu ortamda mı büyüsün? Ya ben bu çocuklarının hem fiziksel hem maddi geleceklerini düşünmeyen annelere ayar oluyorum. Kalitesiz kekolardan sevgi dilenecek pozisyonda mısınız? Diş hekimliği asistanlığını bırakıp gelecek ne var bu adamsıda? Aileniz devlet size bu imkanları vermiş meslek sahibi yapmış ama elin ayısının oyuncağı stress topu olmuşsunuz. Bari karşılık görseniz neyse diyeceğim ama adam sizi konuşmaya sohbete değer görmüyor. Çıkın gidin geldiğiniz yere, çocuğunuzun da vatandaşlığı vardır, bari huzurlu ortamda büyüsün.

Umarım çocuğunuzu da alıp geldiğiniz ülkeye dönmek vardır seçenekleriniz arasında. Bu adamla ömür de geçmez, çocuk da büyütülmez.

Konusmayarak terbiye edeceğini zannetmekle hata etmişsin, zaten istediği de bu, yokmussun gibi davranman işine geliyor. Kabul etmişsin davranışlarını o da devam ediyor, gözünde saygın, sevgin yok, tam aksi var.

Onu azlederek kendine getirebilirsin, böylece sen de kendine gelirsin belki...

Back
X